FB

Ervaringen "Bourgondië: rondreis Morvan en Parc Naturel Regional"

40 ervaringen

- 8 juli 2019 - A Riezebeek

Prima gids, wij hebben er stukken van gebruikt.

- 2 juli 2019 - Bernard Sablain

Verleden jaar in de Morvan geweest ! Dit jaar opnieuw in deze mooie streek geboekt. Om niets te missen zoeken we in de gids de gemiste kansen van verleden jaar op. Een ideale reisgids om van alles te kunnen genieten !

- 25 september 2018 - ann

We hebben veel plezier beleeft aan jullie rondreis in de Morvan. Mooie baantjes, off the beaten track Voldoende info over wat er te zien was, onderweg zeker een aanrader

- 29 augustus 2018 - Karel Orroi

Zeer degelijke reis-lussen in Bourgondië ...zoveel te zien ... dankjewel

- 17 augustus 2018 - Dirk Meulenyser

Beste De reisgids nodigt uit om de Morvan te verkennen, ook de routes die bescheven staan doen dromen van meer. Wij vertrekken in elk geval binnenkort

- 24 juli 2018 - nico

we gaan daar in september heen op vakantie en vinden het een prima gegeven in onze voorbereiding . veel dank

- 2 juni 2018 - Mideckx

Goede en correcte informatie met aandacht voor echt interessante stopplaatsen. Genieten met een grote G👍

- 24 november 2017 - Ruddy Callewaert

Heel mooie route door jullie aangeprezen. Door dorpjes gereden en er gestopt waar we anders nooit zouden zijn geweest. Alleen jammer dat er momenteel zo veel gesloten is maar dat is natuurlijk niet jullie schuld maar de tijd van het seizoen - we waren er de week van 11 tot 18.11.2017 -. Een aanrader!

- 3 oktober 2017 - Ingrid

Ik kende reeds de Morvan, daar ik er familie heb, maar ik heb toch nog mooie routes en plekjes gevonden. Zalig, veel ruimte en vergezichten en weinig toeristen. Het is er altijd prachtig, maar nu, met de herstkleuren: magnifiek!! Eén bemerking: spijtig dat de dorpen in de beschrijving, niet allemaal op de kaart staan van de lussen en omgekeerd. Antwoord redactie: Beste, u vindt alle beschreven dorpjes in de gids 'auto- en motorrondrit Bourgondië-Morvan' op de kaarten pagina 8 (lus 1), pag 12 (lus 2), pag 17 (lus 3)en pag 21 (lus 4).

- 6 juni 2017 - Chrisje

Weer een mooi stukje van Frankrijk ontdekt de Morvan,als je van rust en natuur houd zeker doen.Pitoreske dorpjes de tijd is hier blijven stilstaan ,ja echt van genoten !

Gratis rondreis Bourgondië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?