FB

Ervaringen "Mallorca rondreis"

- 10 april 2019 - samira

Voor mij is jullie reisgids goed. De inhoud is duidelijk. Jullie context is prima. De kleuren die jullie gebruiken is fijn. Een tip is dan de aantal pagina's mogen minder.

- 5 februari 2019 - Coppens Viviane

Super handig !! Hier gaan wij deze zomer zeker gebruik van maken tijdens onze vakantie !

- 14 augustus 2018 - Eric

We hebben de stadswandeling in Palma de Mallorca gedaan. De weg is duidelijk aangegeven en makkelijk te volgen. Je komt op deze manier langs de belangrijkste zaken en de uitleg juist voldoende voor ons. We zijn altijd tevreden over de routes.

- 6 maart 2018 - rudi

Werkelijk boeiende info voor veel tips en leuke beschrijvingen van wandel- en fietsuitstappen. Knappe samensteling.

- 10 oktober 2017 - Domi en Sonia

Deze route geeft je een mooi algemeen beeld van Mallorca. Je kan ze zelf ter plaatse nog aanvullen. Aanrader!

- 17 mei 2016 - Verstraeten Walther

Mijn echtgenote en ik zijn in april voor 12 dagen naar Mallorca geweest.De gids geeft een beknopte beschrijving van de bijzonderste bezienswaardigheden van Mallorca.Maar er is op het eiland nog veel meer te ontdekken o.a. het aquarium en Marineland. We hebben alle verplaatsingen met het openbaar vervoer gedaan vanuit Palma (trein- en busstation op Plaza Espanja)

- 20 oktober 2015 - Jos Verboven

Bepaalde elementen uit de route gebruikt tijdens mijn verblijf. Op zich is dit geen rondrit rond het eiland. Aan te bevelen zijn zeker de tramrit van Porto Soller naar Soller en de treinrit verder naar Palma. In Palma zelf is de kathedraal zeker aan te bevelen.

Verrassend Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive

Verrassend Mallorca 8-daagse rondreis fly & drive

Je verblijft op Mallorca op twee verschillende locaties, aan twee zijden van het eiland. Zo hoef je je niet ver te verplaatsen om alle aspecten van Mallorca te zien. Inbegrepen: verblijf met ontbijtbuffet in twee hotels, huurauto, vlucht h/t vanuit Brussel.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?