FB

Ervaringen "Spa, Stavelot en omgeving: Het land van de bronnen"

37 ervaringen

- 17 december 2019 - Patrick Snoeck en Griet

Alvast dank voor het snelle reageren met info, top. Doe zo verder.Vriendelijke groetjes.

- 2 juli 2019 - Rinie van Gelder

We hebben genoten,en gefietst van remourcamps naar Sap

- 15 november 2018 - Yanna

De route ziet er keurig uit . Ga in voorjaar met mijn zoon de route rijden met camper. Mvgr cor

- 15 juni 2017 - Frank coenen

Zeer mooie route en is tevens een echte aanrader voor zowel de wielertoerist,motorrijder en cabriorijder.Deze zeer toeristische regio is ook een aanrader voor de dag of weekend toeristen. Er is ook de zeskant bordjes route Lienne & Ambleve die meermaals over de zelfde route loopt������������

- 21 mei 2016 - Matthijs

we hebben genoten van een pracht van een route ;-)

- 27 maart 2016 - Hilde

Mooie omgeving; mooie plaatsjes ontdekt 'Hoofdplein van Limbourg = niet zo goed voor de wagen! 't was de eerste mooie lentedag en we gaan zeker nog eens terug als de bomen in bloei staan!

- 18 januari 2016 - Naessens Paul

Dankzij de info van reisroutes.be een fijne rondrit gemaakt en vele mooie plekjes ontdekt. We verbleven in het hotel L'auberge te Spa. Een aanrader wie wil genieten van een culinair maal in de stijl van de Parijse bistro's.

- 13 januari 2016 - Piet Marechal

zeer mooie route, wij hebben hem in 2 dagen gereden tijdens de jaarwisseling en oudjaarsavond gevierd in een hotel in Spa.ondanks de winterperiode is het echt de moete waard deze route te rijden en de 2 dagen heb je echt wel nodig om ook de schilderachtige dorpjes te bekijken, wij willen deze route zeker in de zomerperiode herhalen.

- 8 augustus 2015 - Arie

Leuke route in mooie omgeving. We hebben niet de hele route gereden, maar het middenstuk eruit gepikt. Kwamen onderweg nog een kasteellocatie tegen (Chateau Harze) waar we in de zo'n op het terras heerlijk gegeten hebben. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader!

- 26 juni 2015 - Josee

we hebben de route niet gereden, maar heeft ons wel geholpen om de leuke plaatsen in deze omgeving te gaan bezoeken !Limbourg - leuk plekje om even gezien te hebben, Spa - stadswandeling gedaan (gratis bij info verkrijgbaar) - In Verviers hebben we de fonteinenroute gedaan. Verschillende fonteinen werkten helaas niet. Bedankt !

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Gratis rondreis Spa en Stavelot downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?