Ervaringen "Spa, Stavelot en omgeving: Het land van de bronnen"

38 ervaringen

- 2 mei 2021 - Jean Ruttens

Ga zo door .....

- 17 december 2019 - Patrick Snoeck en Griet

Alvast dank voor het snelle reageren met info, top. Doe zo verder.Vriendelijke groetjes.

- 2 juli 2019 - Rinie van Gelder

We hebben genoten,en gefietst van remourcamps naar Sap

- 15 november 2018 - Yanna

De route ziet er keurig uit . Ga in voorjaar met mijn zoon de route rijden met camper. Mvgr cor

- 15 juni 2017 - Frank coenen

Zeer mooie route en is tevens een echte aanrader voor zowel de wielertoerist,motorrijder en cabriorijder.Deze zeer toeristische regio is ook een aanrader voor de dag of weekend toeristen. Er is ook de zeskant bordjes route Lienne & Ambleve die meermaals over de zelfde route loopt������������

- 21 mei 2016 - Matthijs

we hebben genoten van een pracht van een route ;-)

- 27 maart 2016 - Hilde

Mooie omgeving; mooie plaatsjes ontdekt 'Hoofdplein van Limbourg = niet zo goed voor de wagen! 't was de eerste mooie lentedag en we gaan zeker nog eens terug als de bomen in bloei staan!

- 18 januari 2016 - Naessens Paul

Dankzij de info van reisroutes.be een fijne rondrit gemaakt en vele mooie plekjes ontdekt. We verbleven in het hotel L'auberge te Spa. Een aanrader wie wil genieten van een culinair maal in de stijl van de Parijse bistro's.

- 13 januari 2016 - Piet Marechal

zeer mooie route, wij hebben hem in 2 dagen gereden tijdens de jaarwisseling en oudjaarsavond gevierd in een hotel in Spa.ondanks de winterperiode is het echt de moete waard deze route te rijden en de 2 dagen heb je echt wel nodig om ook de schilderachtige dorpjes te bekijken, wij willen deze route zeker in de zomerperiode herhalen.

- 8 augustus 2015 - Arie

Leuke route in mooie omgeving. We hebben niet de hele route gereden, maar het middenstuk eruit gepikt. Kwamen onderweg nog een kasteellocatie tegen (Chateau Harze) waar we in de zo'n op het terras heerlijk gegeten hebben. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader!

Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?