FB

Ervaringen "Ourthe route: Hotton, La Roche, Durbuy en Marche"

62 ervaringen

- 4 augustus 2018 - Kc

Mooie route. Prachtige streek. Leuke stadjes. Eentje om nog eens te doen

- 25 mei 2018 - anne van bree

Zeer goed te volgen route. Vooral in het voorjaar prachtig met de bloeiende bomen. Zeer aan te bevelen. Het enige nadeel was dat half mei de meeste winkels en restaurants gesloten zijn. Dat hadden we niet verwacht en daar moet je dus rekening mee houden.

- 28 februari 2018 - Geerts

Tijdens de carnavalsvakantie hebben we een deel van deze route gereden. Leuke route. Prachtige plekjes. Het staat allemaal duidelijk aangegeven. Omdat je vaak stopt heb je niet in de gaten dat je uiteindelijk toch een heel stuk gereden hebt.

- 15 februari 2018 - Van den Cruyce Josse

Ik heb enkele routes gebruikt om ze eventueel, tijdens een verblijf in de Ardennen komende lente en zomermaanden, eens te rijden met een oldtimer. Ik kijk er naar uit om deze routes te ervaren, ze lijken me op het eerste zicht fantastisch.

- 30 oktober 2017 - Van Kerkhoven Etienne

Een prachtige ervaring doorheen een heel mooie streek, met daarbij nog het ideale nazomerweer. Dus voor herhaling vatbaar.

- 23 juli 2017 - Gijs

Wij hebben een prachtige rit gehad!

- 18 juli 2017 - Bruno Streignaerts

duidelijke en interessante routing

- 16 juli 2017 - Rudy

Leuke route. heb ze volledig gereden met de routebeschrijving. Zonder kaart of GPS. Geen enkel probleem gehad.

- 31 januari 2017 - douwe

Wij volgen deze geweldige route meerdere keren per jaar, met onze oldtimer bromfietsen, en het verveeld nog steeds niet. Eigenlijk is hij heel makkelijk te volgen. Je volgt de Ourthe van af luik tot Houffalize. Door grote bochten in het riviertje, wijkt de weg soms even af. Ik raad daarom aan om de Michelin kaart 543 te kopen. Alle mooie wegen staan groen gemarkeerd aangegeven. Een tom tom kan je hier niet helpen.Bij Houffalize kun je met de autobaan A26 terug naar Luik (Liege) Prettige reis.

- 5 september 2016 - Marcel

Mooie route alleen niet altijd even duidelijk hoe te rijden. Mbv GPS van plaats naar plaats echter goed te doen.Veel stops onderweg gemaakt ivm mooie uitzicht

Hartje Ardennen 3 of 4 dagen incl. ontbijtbuffet

Hartje Ardennen 3 of 4 dagen incl. ontbijtbuffet

Auberge La Grande Cure ***, gelegen tussen La Roche en Hotton. Heel rustige ligging met een wellness en gastronomisch restaurant. Inbegrepen: ontbijtbuffet. 4 dagen / 3 nachten voor dezelfde prijs in bepaalde periodes.  

Gratis rondreis 'Ourthe, van Tilff tot La Roche' downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?