FB

Ervaringen "Route langs de mooiste kastelen in de Ardennen tussen Spa en Huy"

38 ervaringen

- 31 juli 2019 - Hilde Baert

Prachtig stukje België! ( kleine omleiding genomen naar de stuwdam en meer van Nisramont)

- 26 juli 2019 - Janet Leeflang

Het was een mooie route, ofschoon ik denk dat we de route niet helemaal goed hebben gevolgd. In de route stonden niet goed de wegnummers en de verschillende plaatsen onderweg aangegeven. Dit is nog wel een verbeterpuntje. mvrgr. Janet

- 9 juni 2019 - Liesel

Mooie route, makkelijk te volgen.

- 1 maart 2019 - VAN BALLAER Denis

Zeer mooie brochure. Ik ga zeker deze route doen.

- 20 oktober 2018 - Ann Priem

zeer goeie tips, zeer mooie routes, we hebben genoten van het weekend in de Ardennen, een streek waar we zeker nog eens terug naartoe willen

- 22 augustus 2018 - Steffi

Erg fijn om de verborgen juwelen van eigen land via deze gratis te verkrijgen route te ontdekken. Uiteraard is eigen opzoekwerk itv planning, openingsuren edm nodig. Maar het grote kader van de route is zo al voor je uitgestippeld en brengt je naar plaatsen waar je zelf niet altijd aan denkt. Fijn initiatief.

- 1 juli 2018 - Meex jean

Het zou fijner zijn indien er een bewegwijzering zou staan langs de route.de rest is zeer interessant en goed uitgelegd.

- 15 mei 2018 - Eddy Rosbach

Prachtige rit, wel niet te doen in een dag om ten volle te genieten. Eerst wel openingsuren nagaan!!!!!

- 29 september 2017 - Verheijen Herman

de route was duidelijk en bijzonder. Deze vonden wij prachtig en waren blij deze te hebben gereden, zo kom je ergens en hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Wij maken graag gebruik van dergelijke routes.

- 3 september 2017 - Jan

Geweldige ervaring. We zijn in augustus in Stoumont op vakantie geweest. De Kastelenroute is echt fantastisch en voor ieder wat wils. Modave was voor ons de topper! Niet druk dus veel tijd om alles te bekijken. Bouillon hebben we ook aangedaan en is van een heel ander kaliber maar ook de moeite waard. Roofvogelshow voor alle leeftijden de moeite waard.

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape vakantiehuizen

Ardennes-Etape biedt je meer dan 1600 volledig uitgeruste vakantiehuizen en luxe villa’s in Belgische Ardennen. Allen werden ze zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gezelligheid, comfort en ligging.

Route langs de kastelen van de Ardennen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?