FB

Ervaringen "Fietsroutes in de IJzervlakte: combinatie fietsen en varen"

21 ervaringen

- 29 augustus 2018 - Katleen Audenaert

De fietsroute in de ijzervallei hebben wij volledig met de fiets gedaan vertrokken in Koksijde richting Diksmuide en via de de frontzate terug richting Koksijde totaal 72km - prachtig en heel rustig fietsen.

- 6 augustus 2018 - Geert Mommerency

prachtige route, boottocht vertrekt stipt op tijd. mooi mooi mooi

- 2 augustus 2018 - Johan Maddens

Machtig langs de Ijzer , Genoten en voor herhaling vatbaar

- 24 juli 2018 - Luc De Graeve

ondanks de warmte, was het een mooie fietstocht. alle soorten weggetjes. langs iets drukkere weg, binnenwegen en smalle kiezelwegen. Mooie afwisseling. En na een mooie fietstocht even een verfrissing om dan met de boot terug te keren. Rustige boottocht. Combinatie fietsen en varen zeker de moeite. Vorig jaar de Leie, dit jaar Ijzervlakte. Kijken uit voor een idee voor volgend jaar.

- 2 juli 2018 - CHRISTELLE goeteyn

wij hebben de fietsroute gedaan van nieuwpoort naar diksmuide en met de boot terug. De fietsroute die loopt langs de polders, niet langs de ijzer. Heel mooie route, veel nieuwe stukken die we niet kenden, echt een aanrader voor degenen die verblijven in in oostduinkerke, koksijde, de panne ! Op de seastar heerlijk relaxen met een natje en een droogje, heerlijk langs onze belgische kust. Bedankt voor de tip !

- 25 juni 2018 - Bros Lutgart

Is het ook mogelijk om mee te varen zonder fiets? Antwoord redactie: Dat is mogelijk. Via deze link lees je er meer over. https://www.seastar.be/nl/ons-aanbod/individuele-bezoekers/9-yzertocht.html

- 24 juni 2018 - Marleen

Zijn onze vakantieuitstappen aan het plannen. De kust zal zeker niet ontbreken. We houden altujd uw gidsen bij de hand ... 'handig' - bedankt.

- 24 juni 2018 - Geert Mommerency

niets op aan te merken, alleen héél positief. Rustige streek om te fietsen en de combinatie met de boottocht is geweldig!

- 20 juni 2018 - luc

top word in juli gedaan.

- 20 juni 2018 - Gils Theo

bedankt voor de info. Volgende week gaan we naar de zee en gaan er zeker gebruik van maken.

Fietsen en varen met Seastar

Fietsen en varen met Seastar

Je fietst langs de IJzer, op kronkelende veldwegels, rustige fietswegen, op autovrije paden tussen de twee stadjes. En je vaart met de boot van rederij Seastar op de IJzer helemaal terug naar je vertrekpunt.

Gratis fietsroutes in de IJzervlakte downloaden

Download fietsgids West-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?