FB

Ervaringen "Fietsroute Diksmuide: fietsen door de IJzervallei"

170 ervaringen

- 4 juli 2018 - Yves herreman

Heel mooie route, gemakkelijk om je wagen te plaatsen aan de ijzertoren. Je rijd door een prachtig natuurgebied Aanrader voor iedereen.

- 4 juli 2018 - Dominique Algoet

Het was een erg aangename fietsroute om te doen. We hebben er ontzettend van genoten. Verder geen opmerkingen. Alles was ook duidelijk aangegeven

- 19 juni 2018 - krista degryse

heel mooi voorgesteld en heel leuk op te fietsen. prachtige streek en veel leuke tips voor de stopplaatsen. een aanrader voor iedere fietser !

- 15 juni 2018 - Lut

Prachtige route👍

- 15 juni 2018 - Maertens Krista

Ik op de scootmobiel en mijn man op de minifiets. GENOTEN van deze route ! En ..... we gaan er nog veel doen, dat is zeker !

- 13 juni 2018 - sabine vion

via deze reisgids heb ik het fietsroute door de ijzervallei afgeprint en deze route gefietst. was prima, mooie route en goed omschreven.

- 7 juni 2018 - Dhooge Willy

Route gereden op 6/6/2018 Zeer mooie route. Spijtig genoeg bijna geen horeca zaken onderweg. Aan knooppunt 21 was er wel een zaak open op een boerderij maar daar liep een loslopende hond en we hebben dan maar rechtsomkeer gemaakt. De route heeft twee lussen en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Om 11 uur vertrokken voor de korte lus naar Onze-Lieve-Vrouw hoekje, dan gaan eten in De Tapperij , dan de grote lus via De Blankaart (deze vanaf knp 45 even uitgebreid via 80 19 68 10 omwille van de Vredestoren: indrukwekkend) dan terug naar de vertrekplaats aan de yzertoren. Na een snack in De Tapperij fietsen op de wagen en terug naar huis

- 4 juni 2018 - RIK

Route goed aangeduid jammer genoeg hebben we 2 maal een helse regenvlaag over ons gekregen en telkens in een vlakte waar men niet kon schuilen niettegenstaande dit was dit wel een mooie route.

- 1 juni 2018 - Gilberta Van Den Broucke

prachtige streek om te fietsen ,altijd iets nieuws te ontdekken ,het is er ook heel rustig ,een aanrader groeten

- 27 mei 2018 - HEDWIN DEMEYER

De fietsroute voldoet aan mijn wensen . De route ga ik deze zomer zeker fietsen .

Gratis fietsroute Diksmuide downloaden

Download fietsgids West-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?