FB

Ervaringen "Fietsroute Diksmuide: fietsen door de IJzervallei"

181 ervaringen

- 24 september 2018 - Jonius vandenabeele

Heel mooie route, super bedankt

- 14 september 2018 - Frank De Wispelaere

Geen opmerkingen, goed uitgebalanceerde fietsroute, met interresante bezienswaardigheden, genoeg haltes om te rusten nabij horeca, zeer aangename route.

- 30 augustus 2018 - KarinaC

Wij fietsten de grote lus maar deden hem in de andere richting zodat we eindigden langs de Ijzer, dat leek ons leuker. Mooie tocht met prachtige vergezichten in de Blankaart. We aten een lekker ijsje in Ijsboerderij 't Madeliefje, Vijfhuizenstraat 1 in Diksmuide, t.h.v. het spaarbekken De Blankaart, open vanaf 13u.

- 29 augustus 2018 - lut Pyfferoen

mooie fietsroute met aangename rust in Onze lieve vrouw hoekje .bedankt bij deze

- 29 augustus 2018 - Noel Delanghe

Het is zeer goed meegevallen en prettig om die fietsroute te rijden.Bedankt.

- 24 augustus 2018 - Debyser Regine

Wondermooie route,gereden op zondag,niet te warm niet te koud,zalig! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

- 15 augustus 2018 - Boone Eric

Het was best een leuke ervaring deze route door de ijzervallei te fietsen! Geen enkele negatieve opmerking!!!

- 14 augustus 2018 - darmont dirk

Waardevolle gids, mooie route, soms even zoeken naar knooppuntenbordje ... ze staan soms op zeer verschillende plaatsen, zodat je ze soms mist .. maar waarschijnlijk niet jullie fout. Wij hebben er zeker van genoten. Dank u .

- 9 augustus 2018 - Greet

Gisteren de route gefietst. Was zeer aangenaam fietsen. Alle knooppunten klopten en waren zeer goed aangegeven. Voldoende eet-en drinkgelegenheden onderweg. Was zeer mooi, langs de Ijzer. Rustige wegen en zeer goed bereisbaar. Een echte aanrader.

- 7 augustus 2018 - Kurt Roets

Zeer mooie een aanrader voor iedereen ,doen we nog een keer tijdens het verlof.

Gratis fietsroute Diksmuide downloaden

Download fietsgids West-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?