FB

Ervaringen "Door Voeren en de Oostkantons met de elektrische fiets (e-bike route)"

27 ervaringen

- 25 oktober 2012 - Ward

Hebben vorig weekend deze mooie fietstocht gedaan. Een minpuntje was wel dat er veel autoverkeer was. Toch voor herhaling vatbaar. Tip: je kan je fiets opladen in café modern in Teuven

- 12 september 2012 - Luk

Ik logeerde eind augustus in Vaals (Landal), en kon dankzij deze route een reeds mooie fietstocht langs Sippenaken, Teuven en Camerig uitbreiden met een prachtig stukje Preuswald. Heel aangename verrassing!

- 12 september 2012 - william de kimpe

We hebben deze route nog niet gereden, maar vermits we in oktober-november een tweetal weekends in de streek plannen, zal deze info ons zeker helpen.

- 5 september 2012 - ad

Sinds een paar maanden zijn mijn vouw en ik in het bezit van e-bikes (Kalkhof) Daarom brachten we voor het eerst onze jaarlijkse fietsvakantie door in het heuvelland van Zuid-Limburg. Vanuit Vijlen maakten we een fietstocht van ongeveer 26 km via de knooppunten 93-91-92-90-Vijlen. Voor een deel volgt deze route de hierboven beschreven route "Voeren en Oostkantons". Het werd voor ons een onvergetelijke ervaring: het landschap, de rust,enz. In Sippenaken wat gedronken in een café; vielen daar met de neus in de boter: een feest met een ruimte waar een groep muzikanten speelde. Dit kleurde ook onze ervaring met deze route. De hele streek nodigt uit voor een herhaling en dan met een standplaats in bijvoorbeeld Teuven. Dank voor uw ideeën voor fietstochten in deze streek

- 1 september 2012 - Frans Dellaert

Een prachtige route die zeer goed te rijden is.

- 1 september 2012 - Aengeveld Roos

Zeer mooie fietstocht! Als je niet zeer goed geoefend bent, is een elektrische fiets wel een must.

- 18 augustus 2012 - Luc

als vaste klanten van het nabijgelegen "Hof de draeck" bezoeken wij reeds méér dan 20 jaar deze schilderachtige regio...het is inderdaad een heel mooie streek en we zullen zeker eens van het aanbod gebruikt maken om deze uitgestippelde route met de electrische fiets te verkennen

Gratis fietsroute Voeren en Oostkantons downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?