FB

Ervaringen "Door Voeren en de Oostkantons met de elektrische fiets (e-bike route)"

26 ervaringen

- 12 november 2013 - De Roose Jenny

Ik en mijn dochter hebben 2 dagen gefietst met onze eigen fietsen in de Voerstreek. Het was voor mij een hele verrassing. Ik wist niet dat het er zo mooi was. De fietsroute zijn nogal moeilijk, maar zeker te doen voor een fietser met een beetje ervaring. Misschien nog een betere aanduiding van de fietsroutes ware beter. We hebben genoten. Het hotel was super. We komen terug !!!

- 7 september 2013 - Bellens Marcel

Een heel mooie route in de voerstreek. Ofwel zie je de echte toeristen ofwel fietsers met een e-bike. Zeker een van de voordelen van elektrisch fietsen dat je zo een mooie streek ook kunt doen. Minpuntje is misschien wel dat het vertrekpunt de parking is van een fietsverhuurbedrijf. Als je geen fiets nodig hebt is dit wel vervelend. Een alternatieve parking in de buur zou niet slecht zijn. Ook opgevallen in de Voerstreek: de verminking door de vele maïsvelden. Nu nog groen, maar in de winter zullen het allemaal kale vlakten zijn. Kan er geen systeem uitgewerkt worden waardoor landbouw, toerisme en duurzame ontwikkeling samen gaan. Binnenkort komt de modder ook aan in de dorpen.

- 3 september 2013 - eddy

Schitterende route. Alhoewel we e-bikes gehuurd hadden (voortreffelijke service en raadgevingen bij Mondo Movimento) hebben we toch redelijk hard moeten bijtrappen. Ik had nog 1 rechthoekje over van de 10 maar heb zoveel mogelijk voor alle zekerheid gereden op ECO en normaal. Naar Boost durfde ik niet veel gaan daar ik schrik had er niet te geraken op mijn vertrekpunt. Al bij al een zeer goede en positieve ervaring

- 20 augustus 2013 - hilde

zeker e-bike nodig.fietsen gehuurd bij mondo movimento en we hadden nog meer dan 1/3 batterij over(supervriendelijke mensen)zeer mooie route maar zelfs met e-bike is het nog pitig(steile hellingen).Eventjes fout gereden want aan knooppunt 91 vind je geen knooppunt 5 maar na zoeken toch gevonden.aan knooppunt 91 naar links rijden en dan kom je het na 200m tegen.zeer zeker doen als je in de voerstreek bent,zeer mooi

- 7 augustus 2013 - Francy

Route met E-bikes gereden, de batterijen waren voorzien voor 100km en zijn niet of nauwelijks voldoende voor deze route. De omgeving is echt de moeite om te zien, echt een fijne ervaring wel oppassen voor het verkeer (niet zonder gevaar) Wij zullen zeker terug gaan.

- 19 juli 2013 - Alphons

Aanrader voor fietsers die voornemens hebben om ooit de Alp D'Huez en/of de Mt Ventoux te beklimmen. Mooie afwisselende route!

- 17 juli 2013 - patrick-carina

heel mooie fietsroute.bewegwijzering vanaf nr 5 kon beter .wel zeer steile hellingen .we hebben batterij voor 100 km na 35 km waren ze nu wel leeg.mooie ervaring.

- 16 juli 2013 - Mimi

vorige week op 3daagse in de Voerstreek de route gereden. Heel mooie streek, wel enkele stijle stukken, maar daarvoor dient onze electrische fiets. Vriendelijke horeca waar je op eenvoudige vraag je batterij kan bijladen tijdens het eten.Een aanrader omdat je ook info over de streek krijgt.

- 16 juli 2013 - Ron

Pittige route, we hebben ze gereden met de racefiets ipv e-bikes. NIet aan te bevelen voor de ongetrainde fietser :-) Maar het doet niet af aan de omgeving, werkelijk prachtig.

- 25 oktober 2012 - Ward

Hebben vorig weekend deze mooie fietstocht gedaan. Een minpuntje was wel dat er veel autoverkeer was. Toch voor herhaling vatbaar. Tip: je kan je fiets opladen in café modern in Teuven

Gratis fietsroute Voeren en Oostkantons downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?