FB

Ervaringen "Door Voeren en de Oostkantons met de elektrische fiets (e-bike route)"

27 ervaringen

- 2 augustus 2019 - myriam mertens

Zeer mooie fietsroutes maar wel met zeer steile hellingen, elektrische fiets zeker nodig. We hebben er wel van genoten.

- 28 oktober 2016 - Robert

We hebben eind juli deze fietstocht gemaakt. Net als de wandeltocht in de voerstreek is deze fietstocht ook erg leuk om te doen. Naast de mooie natuur, zoals het Preuswald, zitten er ook een paar steilere stukjes in. Hierdoor kan je na het klimmen ook lekker naar beneden knallen. De hoge plekjes geven daarnaast ook een mooie uitkijk. Ik denk dat ik volgend jaar opnieuw de fietstocht ga maken want ik heb zeer genoten.

- 19 augustus 2016 - Anny Truyens

Zeer mooie tocht en de electrische ondersteuning zeer goed kunnen gebruiken. Met een electrische fiets kan je zeker genieten van het mooie landschap.

- 16 juli 2016 - Eric Roevens

Prachtige toer met verrassende stops die je een fantastisch beeld geven van de Voerstreek. Hebben genoten van deze rit met een elektrische fiets van Mondo Movimento (trouwens zeer goed onderhouden fietsen en een zeer vriendelijke service). Een aanrader om de streek van nabij te leren kennen. TIP : print een kaartje af om van knooppunt 91 naar knooppunt 5 te gaan (hadden dit zelf ook gedaan) omdat hier de wegaanduiding slecht staat aangeven en dit dan een goede hulplijn is.

- 15 juli 2016 - Guido Raeven

Een heel mooie tour heb de 48 km gedaan,en deze nog zelf verlengd met 10 km,zeer mooie omgeving met licht heuvels en dalletjes,zeer landelijk en vriendelijke mensen in de omgeving

- 24 mei 2016 - Anthonissen Eric

leuke tocht gemaakt onderweg genoeg voorzien qwa eten en drinken zeker terug doen

- 24 juli 2015 - Wilma

Ook wij hadden wat moeite met het vinden van knooppunt 5 en namen een alternatieve route, dankzij de gratis kaart van Movimento. Prachtige route, hele goede bikes en een zeer vriendelijke, deskundige jongeman bij de fietsverhuur. We hadden een prachtige middag.

- 22 mei 2015 - MERTENS EDDY

Tocht van 48 km gemaakt met gehuurde fiets, prachtige route die goed te volgen was door de knooppunten en soms wat bijsturen met de kaart die we gekregen hadden bij het huren van elektrisch fiets. Zeker en vast een aanrader maar niet te doen met gewone fiets.(hellingen)

- 21 augustus 2014 - Rosina Ghyselinck

Zeer prachtige route om met electrische fiets te doen. Spijtig genoeg hebben we een groot gedeelte hiervan moeten missen omdat bij knooppunt 91 er geen enkele verwijzing wordt aangebracht naar het knooppunt 5 (ook geen enkel bordje "Velo Tours" daar terug te vinden. Langs alternatieve wegen zijn we dan uitgekomen ergens tussen knooppunt 4 en 3. We hebben dan maar richting knooppunt 3 gekozen.

- 13 augustus 2014 - Rosina Ghyselinck

We hebben fantastische mooie fietsroutes afgelegd. op fietsroute Voeren en Oostkantons hebben wij bij het knooppunt 91 géén aanduiding teruggevonden naar het knooppunt 5 (Velo Tours) . We hebben dan ook het traject van punt 5 naar 4 gemist. Zeer Spijtig.

Gratis fietsroute Voeren en Oostkantons downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?