FB

Ervaringen "Voeren en Gulpdal met elektrische fiets"

53 ervaringen

- 20 januari 2019 - franciscus rademakers

ik heb de routes eens bekeken en jullie kunnen ons verwachten deze zomer om er eens van te genieten wij kijken er al naar uit

- 20 januari 2019 - franciscus rademakers

prima

- 5 december 2018 - Wyns Bruno

Wij hebben nog niet de gelegenheid gehad om te gaan fietsen in de voerstreek. Wel hebben wij de fietsroutes uitgeprint en gaan deze zeker in het voorjaar uitproberen in Noorbeek. Fantastisch genoten van de stadswandeling in Maastricht, waarvoor onze dank.

- 20 september 2018 - sonneville carmen

zeker een e bike nodig voor de knooppunten 428-429-430-

- 30 oktober 2017 - Eddy

Zeer mooie route voor de e-bike ,die is echt wel nodig !! De bewegwijzering in Nederland kan wel beter ,vooral rond Slenaken

- 30 oktober 2017 - gip

Met stijgende verwondering genoten van zoveel lieflijke natuur. En hoe de Hollandse Voer toch met meer zorg gekoesterd wordt dan de Vlaamse kant. Adembenemende vergezichten, schattige dorpspleintjes, zalig lange afdalingen en een lekker terrasje.

- 11 augustus 2017 - Ingrid

Gelukkig hadden we het mooie weer met ons mee en onze e-bikes. De uitgestippelde route is heel mooi en zeker de moeite om te ondernemen. Soms is het wel een beetje zoeken naar de bordjes, maar bij problemen ..... gewoon omkeren en opnieuw zoeken vanaf het laatste bordje. Het is echt genieten van de streek, de kleine dorpjes, de gezellige cafeetjes en eetgelegenheden, de vriendelijkheid van de mensen, ..... Kortom, zeker een aanrader.

- 12 november 2016 - Hugo

Geluk hadden we. Prachtige nazomerdag, geladen batterijen op de fietsen. Maar vooral een mooi uitgestippelde route. De plaats die we uitgekozen hadden om te. Vertrekken bleek later het laagste punt te zijn. Dus trapten we ondanks ondersteuning van electro nog bijna op onze adem. Na 2 km draaiden we af en vanaf dan was het genieten. Van de omgeving, de mooie dorpjes, de fijne stopplaatsen. Een echte aanrader. Dit gaan we nog eens doen in de andere richting. Mvg Hugo en Diane

- 8 september 2016 - Denise

zeer mooie fietsroutes met goede bewegwijzering. heel veel plaatsen om te stoppen en de innerlijke mens te sterken. geluk dat we elektrisch fietsten.

- 16 augustus 2016 - Marc

Zeer mooie route met veel afwisseling, door het bos, velden maar ook voldoende plaatsen om te stoppen en iets te drinken. Voor de minder geoefende fietser is een elektrische fiets een aanrader. Wegdek in Nederland is wel van een beter kwaliteit dan in België.

Gratis fietsroute Voeren en Gulpdal downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?