FB

Ervaringen "Fietsen in het RivierPark Maasvallei"

31 ervaringen

- 8 mei 2018 - Jan Goor

Zeer interessant ! Zeer inhoudelijk ! Mooie streek en fenomenaal fietsgebied.

- 8 februari 2018 - Frie

Heel mooie streek en leuke route, die met de fietsknooppunten makkelijk kan uitgebreid worden. Goede fietspaden en voldoende afwisseling. Trek voldoende tijd uit tijdens de route om het witte stadje Thorn te bezoeken...dat is een pareltje in het Maasland ! Dank voor de overzichtelijke route en informatie.

- 1 oktober 2017 - Greet Kempeneers, 20/09/2017

Veelal leuk fietsen in landelijke omgeving en door mooie dorpjes. Wel spijtig dat het fietsen langs de Maas weinig aan bod kwam en ook een paar keer lange tijd fietsen langs autowegen.Fietspaden waren wel ok. Ook leuke fietscafes onderweg om even te verpozen.

- 20 september 2017 - Jos Swinnen

Gewoon super. Een vlakke fietsroute met oog voor cultuur, geschiedenis die tot aan de Franse revolutie lichtjes afwijkt van de klassiekers uit de schoolboeken, maar zeer boeiend. Vooral de drie Eigen en Stevensweert zijn zeer goed bewaard gebleven. Mooie natuur met de maas als rode draad in het geheel. Gewoon genieten meer moet het echt niet zijn voor een dagje vakantiegevoel in eigen land. Bedankt voor het ontdekken van dit pareltje op de grens B en NL. Jos

- 8 september 2017 - exter joseph

zeer toffe route en thorn is de moeite waard voor eens rond te kijken en te wandelen. joseph 08/09/2017

- 7 september 2017 - Mergits Chris

Gewoon genieten

- 6 september 2017 - Kees Brok

zeer mooie route, gereden fijn fietsweer. Voldoende ruststops.

- 3 september 2017 - Janssens J

27-08-2017 Toffe vlakke fietsroute. Regelmatig afwisseling tussen landelijke en meer bebouwde omgevingen. De grote troef "de Maas" is iets te weinig uitgespeeld.

- 31 augustus 2017 - Goethals Gabriel

Het was een prachtige fietsroute, met afwisseling van water en land inwaarts. Mooie natuur en lokale dorpjes. Wat ook mag gezegd worden is de perfecte te volgen weg aanduidingen. Mooi initiatief dat we dat gratis kunnen downloaden, merci.

- 31 augustus 2017 - NP

Deze fietstocht staat nog op het programma voor september. Hopelijk krijgen we nog mooi weer! Ik kijk er al naar uit!

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Gratis fietsroute RivierPark Maasvallei downloaden

Download fietsgids Limburg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?