FB

Ervaringen "Haspengouw: Fietsroute bier en fruit + kaart"

107 ervaringen

- 4 augustus 2018 - Etienne

Mooie tocht, van alles en nog wat te zien en te proeven. Proficiat, mooi uitgestippeld en gemakkelijk voor ons. Fiets op en ju.

- 23 juni 2018 - Paulus Marie-Thérèse

Heel goede informatie en veel leuke dingen om uit te proberen

- 29 mei 2018 - Wyckmans Heidi

Zeer veel en duidelijke informatie over de wandeling en de omgeving. Leuke wandelingen die je langs de mooiste plekjes gidsen. Ik ben fan van de reisroutes!

- 24 mei 2018 - Hellin Carl

Als fervente fietsers komen wij in het mooie Limburg zeker 2x per jaar fietsen waarbij de fietsgids ons zeer nuttige tips en informatie geeft, waarvoor hartelijke dank!

- 21 juni 2017 - Jeroom Lagrou

In het voorjaar zijn we naar Haspengouw geweest. Zelf woon ik aan de kust, maar Limburg is mijn favoriete provincie voor een weekendje weg. We hebben toen gelogeerd in De Kerckem, https://www.dekerckhem.com/. De eigenaren hebben ons deze fietsroute aangeraden. we hebben dit toen gedaan. Het was een prachtige fietstocht langs mooie wegen, velden en boomgaarden. Wij vonden 30,6 km best al pittig, maar voor een meer geoefende fietser moet dit geen probleem zijn. Een aanrader!

- 8 mei 2017 - Marleen Bastiaens

We waren een beetje laat om de volle bloesems te zien maar een was een heel fijn fietstochtje en we hebben genoten van het goede weer en de brouwerijen die we bezocht hebben met hun leuke terrassen . zeker de moeite waard om nog eens te doen.

- 27 april 2017 - Chris Baert

Wij kennen de brouwerijen Kerkom en Wilderen. Een zeer mooie fietsroute, zeker op 16 april , de bloesems stonden in volle bloei. De geur kregen we er gratis bij. Hier en daar een koolzaadveld met hun fel gele bloemetjes. Haspengouw is zeker de moeite waard om te bezoeken

- 26 april 2017 - Mariette en Adri

Bij aankomst in Sint-Truiden eerst bij bureau van toerisme een fietskaart opgehaald. Deze was actueler en duidelijker dan de download. Daarna op de markt een bakje koffie gedronken. Vervolgens hebben we de route onder zonnige omstandigheden verreden. Kersenbloesem in volle glorie. Heel mooi. Wel blij dat mijn vrouw een elektrische fiets had. Terrein is behoorlijk heuvelachtig. We hebben de route op een doordeweekse dag gefietst en waarschijnlijk om die reden weinig fietsers gezien. Routebeschrijving was duidelijk en de route was zeer goed uitgepijld. Zeker een aanrader.

- 25 april 2017 - Lucia

Omgeving waar we vaak voor de autosport komen, maar op de fiets kun je er nog meer genieten, afwisselend, vlak en dan weer heuvelachtig. Vriendelijke boeren welke op hun landerijen aan het werk zijn. Kortom een goede route met duidelijke bewijzering. Vorige week nog een keer terug geweest en toe een wandeling gedaan. Volgend bloesemseizoen zeker weer op de kalender.

- 25 april 2017 - lucrece

prachtige fiettocht. Jammer dat de weergoden ons niet 100 % goed gezind waren. Weinig caféetjes op de toer. Toch een ervaring rijker;

Gratis fietsroute Haspengouw downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?