FB

Ervaringen "Fietsroute Temse - Beveren: Ontdek het Waasland met de fiets"

22 ervaringen

- 7 juni 2019 - Flamey Kurt

leuk om op die manier via reisroutes het landschap te doorkruisen

- 11 mei 2019 - paul de keersmaecker

mooie fietsroute, aanrader

- 30 oktober 2018 - Vanvinckenroye

Prima, pico bello

- 1 september 2018 - [email protected]

Goed uitgewerkte routen.

- 29 augustus 2018 - Filip Somers

Zeer aangename fietstocht zowel cultureel als de mooie natuur met gezellige plekjes om te stoppen om iets drinken en eten.

- 19 juni 2018 - Van Gelder Nicole

Heel duidelijke beschrijving van de te volgen route alsook de bezienswaardigheden zijn duidelijk vermeld en uitgelegd. Pluspunt vind ik de beschrijving van het wegdek als er onverharde stroken zijn.

- 8 juni 2018 - roger

mooie toer, goed gemarkeerd , geen speciale opmerkingen

- 1 juni 2018 - alfons

Mooie route . Eerste deel Temse richting Beveren is wat minder dan het tweede gedeelte dus geplande rijrichting is prima . Spijtig dat er geen banken staan aan het fort van Haasdonk ....ideaal voor een picknik onderweg .

- 26 oktober 2017 - Guido van de Velde

mooi uitgestippelde route, zijn enkel in Beveren op zoek moeten gaan naar knooppunt 7 richting kasteel Cortewalle,de weg verder moeten vragen, we waren niet alleen blijkbaar, ook op het einde aan knooppunt 75 was er wat onduidelijkheid om terug naar het vertrekpunt te rijden.De richting 99 staat daar niet meer aangegeven. Al bij al toch een aangename en mooie ervaring, een aanrader. Antwoord redactie: bedankt voor de toelichting, we nemen deze correcties mee bij een update.

- 12 september 2017 - Roland

Prachtige uitgestippelde fietsroute ! Heb enorm genoten van de natuur . Zal ik zeker overdoen maar de te lange kasseistrook vermijden . Is er echt te gevaarlijk rijden ! Echt een aanrader !

Gratis fietsroute Temse - Beveren downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?