FB

Ervaringen "Temse - Beveren fietsroute"

14 ervaringen

- 26 oktober 2017 - Guido van de Velde

mooi uitgestippelde route, zijn enkel in Beveren op zoek moeten gaan naar knooppunt 7 richting kasteel Cortewalle,de weg verder moeten vragen, we waren niet alleen blijkbaar, ook op het einde aan knooppunt 75 was er wat onduidelijkheid om terug naar het vertrekpunt te rijden.De richting 99 staat daar niet meer aangegeven. Al bij al toch een aangename en mooie ervaring, een aanrader. Antwoord redactie: bedankt voor de toelichting, we nemen deze correcties mee bij een update.

- 12 september 2017 - Roland

Prachtige uitgestippelde fietsroute ! Heb enorm genoten van de natuur . Zal ik zeker overdoen maar de te lange kasseistrook vermijden . Is er echt te gevaarlijk rijden ! Echt een aanrader !

- 29 augustus 2017 - Sonja

Was voor ons eerste maal dat we zo een route deden,we hadden ook nr 9 niet gevonden daarom een beetje verkeerd gereden.Maar oefening baart kunst dus volgende keer beter!!!We hebben ze wel omgekeerd gereden daar we in Melsele wonen en zijn vertrokken in Beveren.Maar was een mooie route met prachtige natuur en bezienswaardigheden.

- 28 augustus 2017 - hilde

leuke route, groen ook, langs water. wij hebben de route gecombineerd met andere route. met de knooppunten is dit heel vlot uit te zoeken. die dag veel fietsers op pad. zeker een aanrader.

- 6 augustus 2017 - De Moor Christiane

Tussen knooppunt 50 en 7 is het niet duidelijk, misschien licht het aan ons maar zelfs na 2 keer hebben we de 9 niet gevonden. Dan maar langs de grote baan naar Beveren gereden. Wij zijn wel vertrokken via 75-74. Volgende keer gaan we ze wel langs de andere kant rijden.

- 22 juli 2017 - Segers J

Heel verrassend en gevarieerd. Aanrader

- 18 juli 2017 - Suzanne De Leeuw

Een mooie groene route, het soort waar we graag fietsen. Bedankt!

- 28 mei 2017 - johan martens

mooie route prachtige natuur zeer goed bewegwijzerd helemaal top volgend jaar zeker nog eens rijden kijk er al naar uit !

- 10 september 2016 - Luc en Françoise

Een aanrader ! Heel afwisselend. Prachtig. Volgende keer dezelfde route in omgekeerde richting....en dan fiets je bergaf in Temse.

- 14 augustus 2016 - ludo en marina

prachtige route van temse naar beveren een aanrader voor nog eens te doen

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Gratis fietsroute Temse - Beveren downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?