FB

Ervaringen "Fietsroute Temse - Beveren: Ontdek het Waasland met de fiets"

20 ervaringen

- 30 oktober 2018 - Vanvinckenroye

Prima, pico bello

- 1 september 2018 - [email protected]

Goed uitgewerkte routen.

- 29 augustus 2018 - Filip Somers

Zeer aangename fietstocht zowel cultureel als de mooie natuur met gezellige plekjes om te stoppen om iets drinken en eten.

- 19 juni 2018 - Van Gelder Nicole

Heel duidelijke beschrijving van de te volgen route alsook de bezienswaardigheden zijn duidelijk vermeld en uitgelegd. Pluspunt vind ik de beschrijving van het wegdek als er onverharde stroken zijn.

- 8 juni 2018 - roger

mooie toer, goed gemarkeerd , geen speciale opmerkingen

- 1 juni 2018 - alfons

Mooie route . Eerste deel Temse richting Beveren is wat minder dan het tweede gedeelte dus geplande rijrichting is prima . Spijtig dat er geen banken staan aan het fort van Haasdonk ....ideaal voor een picknik onderweg .

- 26 oktober 2017 - Guido van de Velde

mooi uitgestippelde route, zijn enkel in Beveren op zoek moeten gaan naar knooppunt 7 richting kasteel Cortewalle,de weg verder moeten vragen, we waren niet alleen blijkbaar, ook op het einde aan knooppunt 75 was er wat onduidelijkheid om terug naar het vertrekpunt te rijden.De richting 99 staat daar niet meer aangegeven. Al bij al toch een aangename en mooie ervaring, een aanrader. Antwoord redactie: bedankt voor de toelichting, we nemen deze correcties mee bij een update.

- 12 september 2017 - Roland

Prachtige uitgestippelde fietsroute ! Heb enorm genoten van de natuur . Zal ik zeker overdoen maar de te lange kasseistrook vermijden . Is er echt te gevaarlijk rijden ! Echt een aanrader !

- 29 augustus 2017 - Sonja

Was voor ons eerste maal dat we zo een route deden,we hadden ook nr 9 niet gevonden daarom een beetje verkeerd gereden.Maar oefening baart kunst dus volgende keer beter!!!We hebben ze wel omgekeerd gereden daar we in Melsele wonen en zijn vertrokken in Beveren.Maar was een mooie route met prachtige natuur en bezienswaardigheden.

- 28 augustus 2017 - hilde

leuke route, groen ook, langs water. wij hebben de route gecombineerd met andere route. met de knooppunten is dit heel vlot uit te zoeken. die dag veel fietsers op pad. zeker een aanrader.

Gratis fietsroute Temse - Beveren downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?