FB

Ervaringen "Fietsroute langs het mooiste van de Oost-Vlaamse Leie"

210 ervaringen

- 16 juli 2018 - Cardon Ludo

Gisteren zelf een fietsroute (knooppunt) uitgestippeld. Ongeveer 42km startend in Sint Martens Leerne, vervolens Sint Martens Latem, Deurle, Astene........Gewoonweg prachtig.

- 15 juli 2018 - Hans De Man

Prachtige gids. Zeer duidelijke routebeschrijving !! Nuttige tips om de bezienswaardigheden te ontdekken . Bedankt!! Bedankt !!

- 6 juli 2018 - Fons De Keyser

- Langs idyllische wegen werkt als mindfillness! - Jammer dat de veer in Bachte 's middags gesloten is! - Best in weekends doen want nogal druk verkeer op de steenwegen

- 3 juli 2018 - noel vanbruwaene

goede fietsroute bij jullie

- 28 juni 2018 - Jacques van Klooster

Prima informatie. Met dank!

- 22 juni 2018 - De Moor Lucie

Geen opmerkingen! Wel een aanrader met afwisselend parcours! Dank!

- 14 juni 2018 - Albert Robert

Heb niet echt opmerkingen mooie rit

- 12 juni 2018 - Pascale

Prachtige fietsroute in het mooiste stukje natuur langs de Leie: Bathio (overzetbootje waaraan je zelf mag draaien om de oversteek te maken, super voor de kinderen!), sas van Astene (zeker daar een halte houden op het terrasje voor een versnapering en drankje, is daar heerlijk zitten en een uniek leuk plekje), Vosselare Put, kasteel van Ooidonk, dorp Deurle. Ons dochtertje van 8 jaar vond deze fietstocht geweldig en heeft deze 25 km zonder morren probleemloos gefietst. Een aanrader!

- 8 juni 2018 - Denis

Aanrader, zeer mooie streek, toffe wegen.

- 30 mei 2018 - Anouska

Leuke mooie fietsroute. Vooral met het veerbootje, vosselare put, het kasteel van ooidonk en het sashuis. De brielmeersen zijn 200 meter omrijden van het laatste knooppunt. Aanrader zeker met kinderen.

Gratis fietsroute Oost-Vlaamse Leie downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?