Ervaringen "Hamme - Moerzeke fietsroute"

36 ervaringen

- 19 juni 2021 - Chantal Vangrieken

Zeer mooie streek om te fietsen je kan je hier echt ontspannen en regelmatig een leuk terrasje. Doen en lekker eten. Geniet van de natuur

- 30 augustus 2020 - Jenny Lievens

Een route die je niet mag missen. Mooie natuur. Rustige wegen zonder verkeer. Aan het begin van de route is er een omleiding maar die vormt geen probleem. Wij hebben er alvast van genoten. Best wel drinken en misschien een snack meenemen want in de dorpjes zijn er toch wel een aantal zaken gesloten.

- 29 augustus 2020 - Jenny Lievens

Deze fietsroute Moet nog gedaan worden. Later geef ik graag een beoordeling

- 26 juli 2020 - De Wachter Marie José

Zeker het Toemrismebureau in Hamme niet overslaan: wat een service! En verder vonden wij het amusant om, met de Scheldebochten in ons hoofd, nu de Durme en haar polders te bekijken. Deze route biedt heel wat inzake natuur, cultuur en gastronomie (met een kleine g , want het moet nu wel even sportief blijven!)

- 15 september 2019 - Van Moeseke Peter

Prachtige rit,was zeer lang geleden dat ik daar nog gereden was.

- 4 september 2019 - Steenhuyse Franky

Puur genieten van de rust en de natuur. Goed uitgestippelde route.

- 15 juli 2019 - Christianne

We hebben deze route gefietst, Is een mooie route op rustige paden waar geen auto verkeer is, Alles is duidelijk aangegeven. We gaan zeker meer van je routes uitproberen.

- 23 juni 2019 - kamiel

de fietsroutes zijn zeer goed en plezant om doen dank u voor de gids

- 16 juni 2019 - Rita Vlassenroot

Ben zelf van de streek heb er al een paar gedaan en ben telkens verrast dat er nog zoveel onbekende plekjes zijn voor mij

- 4 mei 2019 - Frans Philips

Geen enkele negatieve opmerking,het is een super-route

Gratis fietsroute Hamme - Moerzeke downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?