FB

Ervaringen "Hamme - Moerzeke fietsroute"

17 ervaringen

- 16 augustus 2018 - FRANK

Mooie route

- 27 juli 2018 - De Nil Gilbert

Mooi en rustig

- 4 juni 2018 - Danny De Braekeleer

toffe route om te fietsen, bijna de ganse route in de natuur en zonder auto"s. Lekker gegeten op een terrasje van de taverne De Kille in Moerzeke aan de dijk.

- 9 mei 2018 - Dannyboy

Prachtige routes maar sommige knooppuntplaatjes zie je niet altijd door struiken of verkeersborden die er voor staan . Maar voor de rest super.

- 31 oktober 2017 - Marleen

Zeer mooie fietsroute die we al verschillende keren gefietst hebben en waar we nog altijd van genieten

- 27 oktober 2017 - Vandemaele W.

Heel mooie route, veel afwisseling. Leuk fietsen langs de Schelde. Voldoende terrasjes aanwezig. Rustige route. Een van de mooiste streken ooit gefietst.

- 4 september 2017 - marc de clercq

zeker voor herhaling vatbaar, enig mooie route en zeer rustig rijden

- 2 september 2017 - Carine

In één woord prachtige rit

- 5 augustus 2017 - Kristel

Prachtige route! Een zeer mooie ervaring!

- 10 juli 2017 - Patrick Gueritte

Supermooie route volop in de natuur! Bijna geen wagens tegen gekomen behalve in Moerzeke waar we enkele moeilijkheden zijn tegen gekomen om op onze weg terug te geraken.

Gratis fietsroute Hamme - Moerzeke downloaden

Download fietsgids Oost-Vlaanderen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?