Ervaringen "Westmalle – Zoersel: een groene fietstocht"

11 ervaringen

- 20 januari 2023 - Kries

Mooi uitgewerkte fietstochten die ik wel stuk voor stuk wil volgen. Ik zal er in ieder geval mijn best voor doen. Proficiat voor dit initiatief.

- 15 augustus 2022 - André van den Oord

Deze ronde gefietst, maar omdat we voor slechts 40km niet zover vanuit Nederland komen hebben we de route gecombineerd met het rondje Vorselaar. Bij elkaar ongeveer 75 km. Het was een prachtige ronde, die uitstekend was aangegeven met de fietsknooppunten. Komende tijd gaan we zeker nog een paar rondes maken in België!!

- 23 juni 2022 - Schiffers Patrick

Prima routeinformatie en zeer aantrekkelijke routes. Misschien op de kaartjes de niet-verharde trajecten aanduiden in een opvallende kleur. Wij rijden veel met de racefiets (met oog voor natuur en bezienswaardigheden) maar mogelijk zijn daarom enkele routes minder geschikt. Een aanduiding helpt mogelijk alternatieve stukken opzoeken.

- 4 oktober 2021 - Henny van Alebeek

We hebben al meerdere mooie fietsroutes gemaakt. Zowel in Nederland als België. Maar de bewegwijzering in Nederland is net wat meer en duidelijker aanwezig. Zeker de routes met de knooppunten. Maar we blijven het zeker gebruiken, dan soms maar even zoeken.

- 19 augustus 2021 - René Schepers

Beste Geert Wij genieten elke keer weer enorm van jou fietsroutes. Ze staan duidelijk aangegeven en de route gaat door mooie natuur en leuke dorpjes. Ook de routebeschrijving is heel mooi omschreven en heel leerzaam. Wij hebben er al heel wat gereden en hopen er nog heel veel te mogen rijden. Onze grote complimenten voor de fietsroutes en wat ons betreft…..GA ZO DOOR!! Vriendelijke groeten van René en Jeanne Schepers

- 9 mei 2021 - Plasmans Jules

Prachtige gids -mooie parkoers en goede en beknopte uitleg over bezienswaardigheden.

- 3 mei 2021 - Britt

Zeer mooie fietsroute! Zoals de meeste routes op de gids! Lekker tussen het groen.

- 13 maart 2021 - Hugo Tilburgs

Zeer goede ideeën. Spijtig genoeg zijn er geen GPX-tracks voorhanden.

- 10 oktober 2020 - Francis De Pauw

Goed uitgewerkt fietstocht. Grondige beschrijving van de bezienswaardigheden onderweg. Vaak ook wat historische uitleg.

- 29 augustus 2020 - Fleur

Hele mooie routes al gefietst...... Op plaatsjes die voor ons voordien onbekend waren....... Wij genieten er in ieder geval van

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?