FB

Ervaringen "Fietsen tussen Lier en Wommelgem"

135 ervaringen

- 18 september 2018 - René Raymenants

Beste, 2 weken geleden fietsroute gedaan. Mooie route maar. .. In Borsbeek liep het even mis. Werken, heraanleg dorpskern. Bewegwijzering knooppunten onduidelijk ... Mogelijk bordjes verwijderd. Uiteindelijk terug kunnen aanknopen op de route, na het volgen van de grote baan (Herentalsebaan). Knooppunten terug kunnen oppikken richting Vremde - Lier. Mvg

- 21 augustus 2018 - victor jacops

Zeer mooi om te fietsen kan niet beter

- 27 juli 2018 - PHILIPPE THEYS

Wij hebben deze rit gereden op 19/07 jl. Keurige aanduidingen met heel was afwisselend decors !!. Ook onderweg voldoende plaatsen om even een pauze in te lassen !!.

- 10 juli 2018 - Tom Van der Kuylen

Zeer mooie route en alles goed aangeduid. Ondanks dat we van Lier zijn, kom je toch nog op mooie plaatsen die het ontdekken waard zijn.

- 8 juli 2018 - betty van reusel

wij vonden het niet zo een geweldige fietsroute, vrij eentonig. wij misten ook een terrasje onderweg.

- 4 juni 2018 - leo

Leuke afwisselende route,veilige route. Onderweg genoten van een lekker glas verse melk aan een melkautomaat. Route moet je zeker gefietst hebben.

- 25 mei 2018 - kristel renders

Leuke afwisselende route!

- 26 februari 2018 - JLL

Mooi uitgestippelde en aangename fietsroute, zonder verrassingen ! Met grotere groepen is voorzichtigheid aangewezen bij het oversteken van enkele drukke banen. Bij vertrek vanuit Borsbeek is bij aankomst Café Classics aangeraden. Onze groep werd daar vergast met gratis pruimentaarten !

- 7 september 2017 - sonja en koen

Fijn om onze streek toch hier en daar te ontdekken, sommige plekken waren een verrassing. Leuk initiatief.

- 4 september 2017 - rouges marleen

wat een prachtige nieuwe route voor ons ondanks we al vier keren in en rond lier zijn komen fietsen , we hebben er echt van genoten en wat was het plezant om eens een echt lekker hoeve ijsje te eten tussen de koeien. Ook en opmerking waard is de zeer vriendelijke onthaal op het infokantoor in Lier een persoon met een hart voor de fietser en zeer bekwaam in haar vak. Wij komen zeker terug en gaan nog verschillende routes uitproberen, hartelijke dank en dikke duim voor reisroutes

Gratis fietsroute Lier Wommelgem downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?