Waar overnachten aan de Titisee 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten aan de Titisee 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

1 juli 2022 in Zwarte Woud0 reacties

Overzicht van onze favoriete verblijven aan de Titisee

Ben je nog op zoek naar een aangenaam verblijf voor je vakantie aan het Titisee in het Zwarte Woud? Ontdek hier alvast onze favoriete verblijven aan de Titisee en in de nabije omgeving. Van knusse vakantiehuisjes en gezellige campings tot boetiekhotels.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. BRUGGER' S Hotelpark Am Titisee

Tijdens een verblijf in BRUGGER’S Hotelpark Am Titisee zal je je geen minuut vervelen! Je overnacht er aan de oever van de Titisee in ruime kamers die uitzicht bieden op het meer of het bos. In het hotel kan je als gast ontspannen in de spa, een verfrissende duik nemen in het binnenzwembad, je uitleven met het hele gezin in de bowling of tot rust komen op het terras aan het meer. Na een lange dag kan je in het restaurant bovendien proeven van lokale specialiteiten. Ook in de omgeving van het hotel kan je deelnemen aan een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Meer info en boeken.

  1. Titisee - Campingplatz Bankenhof

Bij Campingplatz Bankenhof overnacht je op een idyllische plek in Hinterzarten. Op de camping zal je kunnen genieten van de natuur want je verblijft er namelijk tussen een beek en een bos. Reizigers met een eigen caravan, tent of camper kunnen hier kamperen op ruime staanplaatsen en je kan er ook voor kiezen om er een vakantiewoning te huren.

Op de camping kan je fietsen huren om zo de prachtige natuurrijke omgeving en de Titisee te gaan verkennen. Verder kan je op de camping ook zwemmen in het zwembad of deelnemen aan een yogasessie. Na een drukke dag kan je ook volledig tot rust komen in de wellnessruimte. De camping beschikt ook over een restaurant waar elke dag vers ontbijt wordt geserveerd en overdag maaltijden kunnen worden afgehaald of ter plaatse worden gegeten. Meer info en boeken.

  1. Stuub Langenbach

Tijdens een overnachting bij Stuub Langenbach zal je versteld staan van het wondermooie stijlvolle interieur. Het appartement ligt op een steenworp van Titisee-Neustadt, vlakbij de skischans Hochfirst. Je vindt er een goed uitgeruste keuken, een eethoek en een eigen moderne badkamer.

In het hele appartement kan je genieten van voldoende lichtinval, een mooie afwerking en toffe details. Hierdoor zal je je er snel op je gemak voelen! Dankzij de uitstekende ligging van het appartement kan je er bovendien prachtig wandelen, skiën en fietsen. Meer info en boeken.

  1. Freiburg - Camping Kirchzarten

Camping Kirchzarten is een grote familiecamping met een uitgebreid aanbod aan activiteiten waardoor je er zeker een geslaagde vakantie zal beleven! Zo kan je er paardrijden, golfen, tennissen en deelnemen aan de begeleide wandel- en fietstochten. In de winter kan je ook gaan skiën of langlaufen in de buurt. Tijdens de zomermaanden is er bovendien ook gratis toegang voorzien tot het naastgelegen moderne openluchtzwembad.

Doorheen het kampeerterrein stroomt ook een beekje, wat heel leuk kan zijn voor kinderen om te spelen. De camping ligt bovendien ook op een uitstekende locatie, op een steenworp van de bruisende stad Freiburg en het prachtige meer de Titisee. Meer info en boeken.

  1. Parkhotel Waldeck Titisee

Parkhotel Waldeck Titisee is de ideale verblijfplaats voor reizigers die willen genieten van een zorgeloze vakantie. Je wordt er warm onthaalt door de familie die het hotel uitbaat en verblijft er middenin het prachtige Zwarte Woud. Wie een verkennende wandeling wilt maken bereikt al snel het Titisee-meer en gedurende het hele verblijf kan je mooie uitstappen maken aangezien het openbaar vervoer er gratis is.

Ook in het hotel zelf zal je niks te kort komen. Gasten kunnen er namelijk gebruik maken van een verwarmd binnenbad met waterval en hot tubs en dagelijks wordt je er verwend met een overheerlijk ontbijtbuffet. In de cocktailbar kan je bovendien proeven van verfrissende drankjes. Meer info en boeken.

  1. Coucou hotel & kuckucks-stube

Ga je op reis met het hele gezin? In Coucou hotel & kuckuck-stube kan je niet enkel zeer stijlvolle tweepersoonskamers boeken maar ook gezellige familiekamers! Zo kan je er een onvergetelijke vakantie beleven met de hele familie. Elke kamer heeft een eigen moderne badkamer en vanuit sommige kamers geniet je van een geweldig uitzicht op de bergen.

Het kleinschalige boetiekhotel heeft bovendien een geweldige locatie vlakbij de skischans Hochfirst en het kuuroord Titisee-Neustadt. Je kan er dus in de omgeving deelnemen aan een gevarieerd aanbod aan activiteiten. In het hotel kan je na een drukke dag bovendien volledig tot rust komen in de sauna. Meer info en boeken.

  1. Gästehaus Sandvoss

Gästehaus Sandvoss is het perfecte appartement voor reizigers die naar het Zwarte Woud trekken om schitterende wandelingen te kunnen maken. Het appartement heeft namelijk een centrale ligging op loopafstand van de Titisee. Skiliefhebbers kunnen bij de vriendelijke gastheren ook skimateriaal huren om zo in de winter de verschillende nabijgelegen pistes te gaan verkennen.

Binnenin vind je er ook alles wat je nodig hebt. Zo bestaat het appartement onder andere uit een comfortabele zithoek, een perfect uitgeruste keuken, een eethoek en een eigen badkamer. Daarnaast kan je er als gast ook gebruik maken van de barbecue in de tuin. Meer info en boeken.

  1. FOREST Luxury Suites

Het mooie design van FOREST Luxury Suites zal je onmiddellijk opvallen. Elke suite werd namelijk ingericht met oog voor detail. De suites zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn allemaal voorzien van een knusse kitchenette, een eigen moderne badkamer en een zithoek. Bovendien beschik je er ook over een terras, van waarop je kan genieten van het uitzicht op de omgeving. In de buurt van het hotel kan je wandelen en fietsen en wie dat wens kan ook watersportfaciliteiten of ski’s huren bij de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Camping am Möslepark

Wil je echt volledig tot rust kunnen komen in de natuur? Camping am Möslepark is een gezellige groene camping gelegen in een rustig gebied op slechts enkele kilometers van de stad Freiburg. Grenzend aan de camping ligt een prachtig bos waarin je mooi kan wandelen en een kuuroord met diverse wellnessfaciliteiten. De camping is dus de locatie bij uitstek voor een gevarieerde vakantie! Je kan er overnachten in eigen caravans of campers of je kan er ook voor kiezen om een chalet te huren. Meer info en boeken.

  1. Alemannenhof - Boutique Hotel am Titisee

Wil je klassieke Duitse sfeer opsnuiven? In Alemannenhof – Boutique Hotel am Titisee kan dat! Het hotel is gevestigd in een traditioneel Duitse woning. In het hotel zal je geen last hebben van verkeer of luide buren aangezien je er in zeer rustig natuurrijk gebied verblijft. Je kan er dan ook elke dag genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de Titisee.

Het hotel beschikt over een restaurant waar je kan proeven van lokale gerechten en dagelijks kan smullen van een ontbijtbuffet, een gemeenschappelijke lounge en een terras dat uitzicht biedt op het meer. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven in het binnenzwembad en voor kinderen is er een leuke kinderspeelplaats voorzien. Wie echt volledig wilt ontspannen kan bovendien terecht in de spa of op het privéstrand. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgids Zwarte Woud

Ontdek het Zwarte Woud met onze gratis reisgids. Deze bevat een complete rondreis door het Zwarte Woud en brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en verborgen highlight. Koop onze reisgids Zwarte Woud met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Zwarte Woud.

Zwarte Woud

Gratis reisgids Zwarte Woud downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?