Waar overnachten in Karlsruhe 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Karlsruhe 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

18 maart 2022 in Zwarte Woud0 reacties

Tijdens je bezoek aan Karlsruhe heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Karlsruhe.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Natuurhuisje in Karlsruhe

Wil je liever overnachten middenin de natuur, in een knus vakantiehuisje? Dit natuurhuisje is gelegen aan de Oude Rijn op 11 km van het stadscentrum van Karlsruhe en is minimalistisch ingericht. Tijdens je verblijf geniet je van de rust en de natuur. Je kan hier ook kanoën op een van de 3 meren die het huisje omringen, fietsen of joggen in het bos. Meer info en boeken.

  1. Hotel Kaiserhof

Kaiserhof Hotel is een 4 sterrenhotel, op wandelafstand van het kasteel en de populaire winkelstraten. Je kan de stad ook met de fiets, die je kan uitlenen aan de balie, verkennen. Smul elke ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet. Ook 's avonds kan je genieten van lekkere gerechten in het restaurant, Hans im Glück Burger Grill op de gelijkvloers. Meer info en boeken.

  1. 133 Boutique Hotel

133 Boutique Hotel geniet van een toplocatie in het centrum en biedt ruime kamers in boetiekstijl, een gezellig restaurant en een bar. 's Ochtends kan je bij het 133 Boutique Hotel wakker worden met een heerlijk continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Appartement #industryellow

Verblijf je liever in een appartement zodat je zelf kan gaan en staan waar je wilt? #industryellow is een stijlvolle accommodatie in de buurt tal van top bezienswaardigheden. Wordt rustig wakker met een koffietje op het balkon en geniet van de sfeer die de stad uitstraalt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Rio

Hotel Rio is een viersterrenhotel dat is uitgerust met ruime modern ingerichte kamers, voorzien van alle luxe en comfort. Je kan iedere ochtend in het hotel genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Na een dag in de prachtige stad kun je je dag afsluiten in de gezellige bar van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Holiday Inn Express Karlsruhe - City Park, an IHG Hotel

Holiday Inn Express Karlsruhe - City Park, an IHG Hotel is centraal gelegen in Karlsruhe. Op wandelafstand kun je de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad bezoeken. Geniet elke ochtend van een veelzijdig ontbijt om je dag rijkelijk mee te beginnen. Na het verkennen van de stad en haar omgeving, kan je de dag afsluiten in alle rust af met een drankje in de bar van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Ambassador

In het centrum van Karlsruhe bevindt zich het Hotel Ambassador op 5 minuten wandelen van Europaplatz. Begin je dag met een uitgebreid en rijk ontbijtbuffet dat onder meer bestaat uit heerlijke lokale producten. Ga daarna de stad in en ontdek de hoogtepunten van Karlsruhe waaronder historische Marktplatz en de Turmberg. Meer info en boeken.

  1. B&B Luxe Room Appart

Of verblijf in deze gezellige B&B Luxe Room Appart. Deze accommodatie biedt een aangenaam verblijf met uitzicht op de tuin. Geniet tijdens je verblijf in de Bed & Breakfast van een heerlijk ontbijt. Op 10 minuten rijden van de B&B is de dierentuin van Karlsruhe gelegen. Meer info en boeken.

  1. Appartement KAntryside

Een ander appartement dat we kunnen aanraden is het Appartement KAntryside. De accommodatie is goed gelegen, alles is op korte afstand bereikbaar. KAntryside is volledig uitgerust met modern meubilair en beschikt over een eigen terras en tuin. Ideaal om 's ochtends je ontbijtje te eten bij mooi weer. Meer info en boeken.

  1. Hotel Beim Schupi Karlsruhe

Verblijf je liever buiten het centrum van de stad zodat je de drukte kan vermijden? Verblijf dan in het driesterrenhotel Beim Schupi Karlsruhe. Geniet van een rustige nacht in een van de idyllische kamers. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een rijkelijk ontbijtbuffet. Het restaurant van het hotel biedt seizoensgebonden gerechten aan. Het hotel beschikt over een unieke biertuin waar je in de zomer kunt smullen van barbecue. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgids Zwarte Woud

Ontdek het Zwarte Woud met onze gratis reisgids. Deze bevat een complete rondreis door het Zwarte Woud en brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en verborgen highlight. Koop onze reisgids Zwarte Woud met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Zwarte Woud.

Zwarte Woud

Gratis reisgids Zwarte Woud downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?