Waar overnachten in Baden-Baden 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Baden-Baden 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

3 mei 2022 in Zwarte Woud0 reacties

Tijdens je bezoek aan Baden-Baden heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Baden-Baden. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Huber‘s Hotel

Huber‘s Hotel is een familiehotel met een mooie, authentieke gevel die versierd is met bloemen en planten. Je verblijft in een van de modern ingerichte kamers in het centrum van dit populaire kuuroord Baden Baden. 's Ochtends kan je bovendien nog genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Hotel Alte Laterne

In het stadscentrum van Baden-Baden, op slechts 300 meter van het Kurhaus (kuuroord), ligt het 3-sterren Alte Laterne Hotel. De kamers zijn voorzien van alle nodige comfort en er wordt elke ochtend een gratis ontbijtbuffet geserveerd. 'S Avonds zijn er Badengerechten en een verscheidenheid aan drankjes verkrijgbaar in het landelijke restaurant van het Laterne.

Veel populaire bezienswaardigheden kunnen worden bereikt in minder dan 10 minuten lopen. Deze omvatten onder andere, het Neues Schloss kasteel en het Theater Baden-Baden. Meer info en boeken.

  1. Boutique Charme Apartment

Deze stijlvolle Boutique Charme Apartments liggen in het hart van Baden Baden, op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden. Elk appartement is ingericht met aandacht voor detail en met moderne kwaliteitsmeubels. Een hoog comfort tegen een eerlijke prijs. Meer info en boeken.

  1. Brenners Park-Hotel & Spa

Brenners Park-Hotel & Spa - an Oetker Collection Hotel in Baden-Baden is een 5-sterrenhotel met exclusieve spafaciliteiten. Je verblijft in een schilderachtige tuin. Alle fraaie kamers hebben antiek meubilair en een balkon. De badkamer van iedere kamer is voorzien van Italiaans marmer.

Verder kan je profiteren van een zwembad in Romeinse stijl, ontspanningsruimtes, verschillende sauna's en een fitnessruimte. Dineren is mogelijk in de eigen eetgelegenheid Wintergarten en het restaurant Rive Gauche. Het restaurant Fritz & Felix van het hotel serveert originele en authentieke gerechten, gecreëerd door een toonaangevende Zwitserse chef-kok. En je kan er een scala aan drankjes bestellen zoals bijvoorbeeld eigen Vermouths en een van de grootste collecties Duitse gins en whisky's. Meer info en boeken.

  1. Hotel Rebenhof

Hotel Rebenhof heeft een pittoreske locatie, het hotel wordt namelijk volledig omringd door wijngaarden. Op wandelafstand van het hotel bevindt zich bovendien ook de schilderachtige route Schwarzwaldhochstraße. Verder geniet je hier tijdens je verblijf van de stilte en de natuurlijke omgeving en overnacht je in moderne, gezellige kamers. Je bereikt gemakkelijk via de A5 andere steden, ideaal voor een daguitstap. Meer info en boeken.

  1. Hotel Schweizer Hof

Of verblijf in het charmante Hotel Schweizer Hof gelegen naast Festspielhaus, een beroemd theater in Baden-Baden. Je overnacht in ruime kamers die voorzien van mooi klassiek meubilair. Geniet van de zonsop- en ondergang op het balkon van je kamer en begin de dag met een heerlijk ontbijt in de ontbijtzaal. Meer info en boeken.

  1. Aqua Aurelia Suitenhotel an den Thermen

Een hotel op wandelafstand van het Kurhaus? Aqua Aurelia Suitenhotel an den Thermen is een elegant 4 sterrenhotel en biedt kamers met een strak en stijlvol interieur. Maak je verblijf compleet door een heerlijke en ontspannende massage of schoonheidsbehandeling bij te boeken in de Thermen van Caracella. En geniet 's avonds van heerlijke gerechten in het restaurant of op het zomerterras dat een prachtig uitzicht heeft op de oude binnenstad. Meer info en boeken.

  1. Maison Messmer Baden-Baden

Of verblijf in een hotel dat je doet denken aan een sprookje. Maison Messmer (onderdeel van ein Mitglied der Hommage Luxury Hotels Collection) is gevestigd in een kasteel dat je voorziet van een magisch verblijf vol luxe en comfort.

Het hotel beschikt over ruime kamers voorzien van een elegante inrichting en een luxueuze spa waar je de mogelijkheid hebt om je eens goed te laten verwennen. Neem in de Royal Spa zeker eens een duikje in het 800 m2 grote zwembad. Enkele topbezienswaardigheden als het Casino van Baden-Baden en de Caracalla Spa liggen op wandelafstand. Meer info en boeken.

  1. Hotel am Sophienpark

Overnachten in een hotel met een eigen oogverblindend park? Dat kan in het Hotel am Sophienpark. Dit prachtige hotel wordt volledig omringd door bossen en beschikt over een eigen prachtig park. De kamers zijn ruim en voorzien van allerlei moderne faciliteiten. Geniet van een panoramisch uitzicht tijdens het uitgebreid ontbijt in het restaurant van het historische 4 sterrenhotel. Meer info en boeken.

  1. Leonardo Royal Hotel

Superior 4-sterrenhotel Leonardo Royal Hotel beschikt over een ruime spa met een binnenzwembad, een gezellig restaurant, een bar en een tuin met terras. Het ligt op wandelafstand van de beroemde straat Lichtentaler Allee. De kamers zijn voorzien van airco, een 40-inch flatscreen, minibar en koffie- en theefaciliteiten.

Kamers hebben een balkon of een terras met een prachtig uitzicht op het Zwarte Woud. Verder kan je er ook heerlijk ontspannen in het binnenzwembad, fitness of de sauna. 's Morgens kan je aanschuiven bij het gevarieerd ontbijt in het ontbijtrestaurant. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgids Zwarte Woud

Ontdek het Zwarte Woud met onze gratis reisgids. Deze bevat een complete rondreis door het Zwarte Woud en brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en verborgen highlight. Koop onze reisgids Zwarte Woud met een volledig uitgestippelde route langs alle bezienswaardigheden (+ gps-coördinaten). Eerst uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids Zwarte Woud.

Zwarte Woud

Gratis reisgids Zwarte Woud downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?