Reacties op 15 x bezienswaardigheden Devon & Exmoor National Park: Tips + info"

7 ervaringen

- 7 november 2023 - Els

Heel bruikbare en nuttige tips voor een bezoek aan Devon En Exmoor National Park!

- 6 februari 2023 - cathérine houtteman

Wat een zalige website zijn jullie! Ik ben bij jullie terechtgekomen omdat ik mijn gezin (man, 2 dochters 22 en 26 jaar oud + vriend) trakteer op een lang weekend Devon voor mijn (slik) 50ste verjaardag. Ik heb al veel mooie plaatsen ontdekt en ik heb al zo zin in onze reis!! We vertrekken op 10/3 en we verblijven in de B&B van de nicht van mijn man. Groetjes!

- 25 september 2022 - angelien van spaendonk

hartstikke leuk. Ik bezoek jullie site heel graag ! Heb er al veel plezier aan beleefd!

- 17 juli 2022 - S.C.J. Brinkworth

subliem uitgewerkte reisroute, je komt op de meest bijzondere plekken die je anders nooit zou ontdekken, perfect uitgewerkt allemaal en alles is al voor je gedaan! Je hoeft het wiel niet nog es uit te vinden, want dat hebben zij allemaal al voor je gedaan en op een nog véél betere manier dan wie of wat dan ook!! Uitmuntend en héél avontuurlijk - een fantástische vakantie!!

- 8 maart 2022 - Detiège Paul

Als fervent Groot-Britannië toerist ben ik positief verrast door deze gids: geeft een duidelijk beeld van de streek met zeer bruikbare info en zelfs detail.

- 5 april 2021 - paul koks

geweldig, zeer goede tips en uitleg

- 19 december 2019 - Loones Michelline

Wij kenden Zuid Engeland al een beetje. Maar met de gids wordt het super , wij vonden nog tips die onze reis in mei nog interessanter zal maken. Dank

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?