Waar overnachten in Renesse? 5 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Renesse? 5 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

16 november 2022 in Zeeland0 reacties

Tijdens je bezoek aan Renesse heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Renesse!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Roompot Vakantiepark De Soeten Haert

Een ander vakantiepark waar je een ultieme vakantie kan beleven is het Bungalowpark De Soeten Haert op een steenworp afstand van het Noordzeestrand. 's Ochtends wandel je zo vanuit je bungalow het strand op om de prachtige zonsopgang te bewonderen. Nadien kan je bij het winkeltje terecht voor verse broodjes en kan je fietsen huren om de prachtige Zeeuwse omgeving te verkennen.

Na een mooie dag in het gezellige Renesse, kan je terecht in de selfservice Kitchen & Bar voor een lekkere maaltijd. Zo hoef je zelf niet meer te koken! Ook kinderen zullen zich op het bungalowpark geen enkele moment vervelen. Er valt genoeg te beleven dankzij de Kids Club, Indoor Playground, diverse speeltuinen en gratis sport en animatieactiviteiten. Of breng samen een dag door in het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort op 20 minuten rijden. Meer info en boeken.

  1. B&B Villa Westerduin

Villa Westerduin is een gezellige bed and breakfast in het centrum van Renesse en op een steenworp afstand van het strand. De B&B biedt ruime, mooie kamers met sfeervolle inrichting en als gast mag je gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Badhotel Renesse. Zo kan je een duik nemen in het buitenzwembad en ontspannen in de Finse spa.

's Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd in het restaurant van Badhotel Renesse, waar je tevens à la carte kan dineren. Daarnaast kan je in de Engelse pub van het hotel nog even nagenieten van een onvergetelijke dag. Wil je graag de omgeving verkennen? De accommodatie bevindt zich op 12 minuten rijden van Burgh-Haamstede en op 18 minuten rijden van de Deltawerken. Meer info en boeken.

  1. Badhotel Renesse

Badhotel Renesse is een charmant superior 3-sterrenhotel met een gunstige ligging achter de prachtige Zeeuwse duinen en de brede stranden van Renesse. Het is de ideale uitvalbasis voor je vakantie in Zeeland met de juiste elementen voor een onvergetelijke vakantie.

Het hotel werd onlangs volledig gerenoveerd en gerestyled en biedt vandaag een rustige omgeving waar je optimaal kan genieten van een verblijf. Je verblijft in een van de comfortabele kamers of luxe suites die beschikken over moderne faciliteiten. Sommige kamers hebben ook een eigen balkonnetje of dakterras.

Wie graag even wilt ontspannen, kan gebruik maken van het buitenzwembad, de jacuzzi en de sauna. Nadien kan je nog even nagenieten in de gezellige Pub Breeze en proeven van culinaire lekkernijen bereid met verse Zeeuwse ingrediënten in het stijlvolle restaurant. Meer info en boeken.

  1. Camping Duinhoeve Renesse

Ben je eerder op zoek naar een leuke gezinscamping? Dan is Camping Duinhoeve Renesse misschien wel iets voor jou. De camping is gelegen vlakbij de zee en biedt staanplaatsen met afbakening, zonder schaduw en met schaduw. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om stacaravans te huren. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, op het sportterrein of in het binnenzwembad met schuifdak. Meer info en boeken.

  1. Roompot Kustpark Klein Poelland

Gelegen midden in het rustgevende groen van Zeeland kan je overnachten bij Roompot Kustpark Klein Poelland aan de rand van Renesse. Dit knusse, familiepark ligt op fietsafstand van de Noordzeestrand, waar je lekker kan ontspannen op de mooie zandstranden. Je hebt de mogelijkheid om te overnachten in een ruime, gezellige bungalow geschikt voor 4, 6 tot 10 personen.

Het park heeft niet veel meer te bieden dan speeltuintjes, speelvelden en fietsverhuur maar er valt van alles te beleven in de omgeving! Na een heerlijke nachtrust kan je bijvoorbeeld een bezoekje aan het Deltapark Neeltje Jans of verken het historische centrum van het pittoreske Zierikzee. Liever wat meer actie? Huur dan eens een mountainbike voor een dag en trotseer de duinen of beleef onvergetelijke avonturen op de Oosterscheldekering. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Zeeland en mis niets!

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Zeeland? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Zeeland met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Zeeland.

Zeeland

Gratis reisgids Zeeland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?