Reacties op 30 x bezienswaardigheden in de Vlaamse Ardennen. Info, tips & foto's "

18 ervaringen

- 8 november 2023 - Freddy Vanderstappen

overzichtelijk en redelijk volledig

- 25 mei 2023 - ANDRE METTEPENNINGEN

Zeer verzorgde uitgave met een schat aan mogelijkheden en tips. Wij kijken al uit naar ons verblijf in de Vlaamse Ardennen.

- 26 april 2023 - Luc De Boeck

We hebben genoten van ons verblijf in Ename en van de reisgids Vlaamse Ardennen. De wandelingen in het Kluisbos, Muziekbos , Brakelbos en Bos van Ename waren fantastisch. Met de auto hebben we een gedeelte van het parcours van de Ronde van Vlaanderen gereden, ook een voltreffer. In de Vlaamse Ardennen kwamen we tot rust, mede dank zij het goede weer en een prachtige B&B!!!

- 25 juli 2022 - Deconinck Geert

We waren heel goed voorbereid voor onze 2daagse fietsvakantie door jullie reisgids. We hebben genoten van de prachtige omgeving en de knusse restaurantjes tijdens onze ritjes. De fietsroutes waren heel goed omschreven en uitgestippeld. Chapeau! Voor herhaling vatbaar.

- 5 mei 2022 - Ineke

Bedankt voor de heel erg mooie en bruikbare tips! Dat zal ons plezier bij jullie, onze zuiderburen, zeker veraangenamen. Heeft u ook nog tips over waar we kunnen kamperen met de caravan?! Inde buurt van Oudenaarde of Ronse?

- 22 maart 2022 - Vandezande Peter

Uw gids heeft me aangenaam verrast. Ik ben heel benieuwd. Ik zal enkele reistips van U uit proberen half april. Ik kijk er alleszins naar uit. Alvast bedankt voor de vele suggesties.

- 7 december 2021 - Annie bevers

heel goede gids met mooie wandelingen enzo

- 20 oktober 2021 - Neuville Hugo Rolleweg,3 8900 Ieper

Prachtige voorstelling.Veel nuttige tips. Heeft ons zeer goed geholpen. Beste dank

- 24 augustus 2021 - Reinhilde

Prima gids met nuttige tips en goed uitgestippelde wandelingen!

- 17 augustus 2021 - greet moonens

Mijn man en ik zijn op maandag 16/8/21 naar Ronse geweest en we hebben de art-decowandeling gedaan. Volgens ons zou punt 8. We volgen naar rechts, richting St.-Martensstraat., we volgen naar links moeten zijn. Een tip bij een bezoek aan de Kleine Markt: Zeker een bezoek waard is Memling, Grand Café op de Kleine Markt 1 Op de kaart staat: Café Memling kent een rijke geschiedenis, maar niet alleen als café. Tijdens het snuisteren in Echo, een tijdschrift voor de oud-leerlingen van het college uit 1954, ontdekten we een artikel waarin stond dat het ook nog het huis geweest was van notaris Bataille, maar ook dat Glorieux daar zijn eerste lessen gaf in 1829.' Een Café dat zeker in deze wandeling past, gezien het in de stijl van Art-Déco uitstraalt. Tevens vind je hier een ruime collectie van ouder fototoestellen en emaillen borden rond fotografie. Echt de moeite waard. Het café heeft tevens een mooi terras.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?