Waar overnachten in Pisa 2024? 10 x hotels en B&'Bs van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Pisa 2024? 10 x hotels en B&'Bs van goedkoop tot luxe

27 mei 2022 in Toscane0 reacties

Tijdens je bezoek aan Pisa heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Pisa. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Residenza d'Epoca Relais I Miracoli

Wil je overnachten op een locatie met een uniek uitzicht? Vanuit Residenza d’Epoca RelaisI Miracoli geniet je van een betoverend uitzicht op de beroemde toren van Pisa. Deze bed and breakfast is gevestigd in een 12de-eeuws gebouw, op slechts enkele tientallen meters van de toren en de kathedraal van Pisa.

Je overnacht in kamers die elegant zijn ingericht met houten plafonds en uitgerust zijn met een eigen badkamer. In het gebouw kan je ook historische muurschilderingen bewonderen en dagelijks genieten van een vers zoet ontbijt in het café. Meer info en boeken.

  1. The Rif - Boutique Hotel

The Rif is een kleinschalig boetiekhotel, op wandelafstand van de toren van Pisa, de kathedraal en de botanische tuinen. Het vormt dus de ideale vertrekplaats voor wie de stad echt wilt gaan ontdekken. Als gast overnacht je er in stijlvolle kamers die ingericht zijn met oog voor detail en luxueuze voorzieningen. Sommige kamers hebben bovendien een eigen patio of geven uitzicht op de tuin.

Verder heeft het hotel ook een idyllisch terras waar je kan ontspannen met een drankje en een kleine eetruimte waar je dagelijks kan proeven van een uitgebreid ontbijt. Meer info en boeken.

  1. La Lu cozy rooms 2 - Self check-in

Op slechts enkele honderden meters van de toren van Pisa vind je La Lu cozy rooms 2, een gezellige bed and breakfast gevestigd in een gerenoveerd historisch gebouw. De bed and breakfast heeft een origineel kleurrijk interieur en vanuit de stijlvolle kamers geniet je van een schitterend uitzicht op het Piazza dei Cavalieri en het Palazzo dell’Orologio.

De kamers zijn uitgerust met een eigen moderne badkamer, wifi en airconditioning. Elke ochtend kan je als gast in de B&B genieten van een Italiaans ontbijt en dankzij de centrale locatie liggen ook verschillende bars en restaurants vlakbij. Meer info en boeken.

  1. San Ranieri Hotel

Vind je het niet erg om net buiten het centrum van de stad te logeren? Laat je dan verwennen in het San Ranieri Hotel! Dit hotel met glazen gevel ligt op slechts een tiental minuten rijden van de toren van Pisa en andere historische bezienswaardigheden.

Je overnacht er in kleurrijke kamers met televisie, eigen badkamer en moderne faciliteiten. Elke ochtend kan je er de dag goed beginnen door te genieten van een heerlijk ontbijt. Bovendien kan je er ook ontspannen in de grote tuin, Toscaanse gerechten proeven in het restaurant en een drankje drinken aan de bar of in de lounge. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pisa Tower Plaza

Wil je graag eens luxueus overnachten? Dan ben je bij Hotel Pisa Tower Plaza aan het juiste adres! Dit moderne hotel ligt in een vrij rustige buurt, net buiten het centrum van de stad. Ondanks deze rustigere locatie, liggen de meeste culturele bezienswaardigheden zoals de Toren van Pisa, de kathedraal en de botanische tuinen toch op wandelafstand.

In het hotel zelf overnacht je in perfect uitgeruste kamers met parketvloeren, moderne badkamer en een mooi uitzicht op de omgeving en de toren van Pisa. Als gast kan je er bovendien volledig ontspannen in het zwembad, op het terras of in de tuin, je energie kwijtraken in de fitness en de Toscaanse keuken leren kennen in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. B&B Vecchio Granaio

Echte natuurliefhebbers zullen het bij Vecchio Granaio naar hun zin hebben. Aan deze bed and breakfast grenst namelijk een prachtige groene tuin met terras, waar je even volledig kan relaxen. In de tuin vind je ook barbecue faciliteit en een seizoensgebonden zwembad.

De kamers van deze gezellige B&B zijn eenvoudig ingericht en perfect uitgerust. Je zal er dus zeker niks te kort komen! De scheve toren van Pisa, de kathedraal en het Piazza dei Cavalieri liggen op amper 5 kilometer en zijn dus vrij makkelijk bereikbaar. Meer info en boeken.

  1. B&B Relais Paradise

Tijdens een overnachting in B&B Relais Paradise zal je volledig onder de indruk zijn van de hoge plafonds, mooie plafondschilderingen en imposante lusters. Deze bed and breakfast biedt elegante kamers met airconditioning, televisie en eigen badkamer. Vanuit de kamers heb je een uitzicht op de tuin en het terras.

Je overnacht er op loopafstand van de toren van Pisa en de botanische tuinen. Verder ligt ook het treinstation vlakbij waardoor je dus ook andere nabijgelegen steden kan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Repubblica Marinara

Hotel Repubblica Marinara is een modern hotel, vlakbij het station van Pisa. De kamers zijn eenvoudig ingericht en zijn uitgerust met airconditioning, wifi, eigen badkamer en televisie. In het hotel zelf kan je als gast genieten van pittige cocktails in de bar of overheerlijke Toscaanse specialiteiten in het restaurant.

Voorts wordt er ook elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet aangeboden door het vriendelijke personeel. Dankzij de ligging vlakbij het station is het centrum van de stad makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer waardoor je dus eenvoudig de stad kan gaan verkennen. Meer info en boeken.

  1. Palazzo Cini Luxury Rooms in Pisa

Op iets meer dan tien minuten van het wereldberoemde Piazza dei Miracoli vind je Palazzo Cini Luxury Rooms in Pisa. Hier kan je overnachten in uiterst luxueuze kamers met een stijlvol interieur en weelderige badkamer. De kamers zijn perfect uitgerust en sommige zijn ook uitgerust met een terras. Wie dat wens kan dagelijks genieten van een Italiaans ontbijt in een nabijgelegen bar. Voor lunch en diner kunnen gasten terecht in een van de vele bars en restaurants in de buurt. Meer info en boeken.

  1. Villa Tower Inn

Villa Tower Inn is een traditioneel Italiaans hotel waar veel authentieke elementen in terug te vinden zijn. In het hotel geniet je van prachtige schilderijen, een warm interieur en perfect uitgeruste kamers. Bovendien heeft Villa Tower Inn een geweldige ligging, op slechts enkele honderden meters van de scheve toren en de kathedraal. Het vormt dus de ideale verblijfplaats voor wie de stad wilt gaan ontdekken! In het hotel kan je dagelijks genieten van een ontbijt en drankjes drinken in de bar. Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Toscane

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Toscane? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Toscane met meer dan 95 bezienswaardigheden, 9 stadswandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Toscane en ga op pad!

Toscane

Gratis reisgids Toscane downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?