Reacties op 17 mooiste bezienswaardigheden Catánia | Reisgids oostkust Sicilië"

6 ervaringen

- 1 november 2023 - Patricia Commandeur

Sicilië is een mooi land! We verbleven in een hotel ten zuiden van Catania. We hebben de Etna bezocht, dat was echt een belevenis. We hebben de berg vlak naast de Etna beklommen. Dat was pittig maar we hebben het gered tot 3000 meter. Eerst gingen we met de kabelbaan. Palermo is een hele mooie stad, de kathedraal is echt een eye catcher. De haven is ook erg mooi en de lange straat daarnaartoe is ook erg mooi en toeristisch. Op de terugweg (zo rond 17:00 uur) scheen de zon precies recht in de straat. Erg mooi. We hadden een huurauto dus we waren vrij flexibel. Maar het verkeer daar is erg wild, dus we moesten erg opletten, we wilden natuurlijk geen schade maken. We waren er is oktober en dan heb je gewoon 30 graden, geweldig was dat. In Nederland was het 15 graden, moet je nagaan. We hadden dus wel een culture shock. Achter het hotel was er een strand en daar was het heerlijk en rustig. Helemaal goed dus. We hebben veel souvenirs gekocht als aandenken. Bij de Etna werd je overladen ermee. Al met al een mooie ervaring en voor herhaling vatbaar!

- 22 april 2022 - Louis

Een goede en informatieve gids. Veel informatie om je reis uit te stippelen! Met zoals vanouds weer een paar mooie stadswandelingen.

- 7 maart 2022 - Umberto

De voorgestelde route leek me een heel goed idee om deze uit te proberen. Ben enthousiast en heb alles gekopieerd om de beleving te ervaren in een nabije toekomst.

- 25 februari 2022 - Peter Goyvaerts

Duidelijke reisroutes, goede tips voor bezienswaardigheden en logies.

- 19 juni 2019 - Christiane Cordemans

Zeer volledige brochure. We boekten een 8 daagse reis naar Sicilië. In Catanië hadden we veel vrije tijd en dus putten we ideeën uit jullie brochure. Kwam echt goed van pas ! Dankjewel !

- 24 januari 2019 - Hugo Bieseman

mooie brochure, overzichtelijk opgesteld. Een heel nuttige gids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?