Waar overnachten in Sevilla? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Sevilla? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

8 juni 2023 in Sevilla0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Sevilla heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Sevilla!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Casa Imperial

Het Hotel Casa Imperial is gevestigd in een gerenoveerd Andalusisch herenhuis in het centrum van de stad. Een van de mooiste paleizen van Sevilla genaamd ‘Casa de Pilatos’ ligt net naast het hotel en is een must-visit tijdens je verblijf in de stad. Het viersterrenhotel is prachtig ingericht en heeft een eigen buitenzwembad.

Je overnacht hier vanaf €150/nacht. Meer info en boeken.

  1. Petit Palace Marques Santa Ana

Het Petit Palace Marques Santa Ana Hotel ligt in het hartje van Sevilla in een rustige straat. Het viersterrenhotel heeft ruime en verzorgde kamers en een dakterras waar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. Een tweepersoonskamer boek je vanaf €143/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Don Paco

Hotel Don Paco ligt in het centrum van Sevilla in de buurt van heel wat bezienswaardigheden. Zo liggen de Santa Catalina kerk en het Palacio de las Dueñas op amper 5 minuten wandelen. Het driesterrenhotel heeft een buitenzwembad op de bovenste verdieping dat beschikbaar is voor alle gasten.

Je overnacht hier vanaf €72/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Sevilla

Hotel Sevilla bevindt zich in het centrum van de stad rond het charmante Plaza de San Andres. Het tweesterrenhotel is iets goedkoper, maar is daarom niet minder mooi. De kamers zijn verzorgd en gezellig ingericht en er is een cosy binnenplein waar je zalig kunt ontbijten. Je overnacht hier vanaf €63/nacht. Meer info en boeken.

  1. Ribera de Triana Hotel

Het Ribera de Triana Hotel ligt aan de oevers van het water in het centrum van de stad. Dit 19e eeuws gebouw werd omgevormd tot een luxehotel met een buitenzwembad op de bovenste verdieping. Er zijn ook spa-en wellnessfaciliteiten in het hotel aanwezig.

Je overnacht in dit viersterrenhotel vanaf €170/nacht. Meer info en boeken.

  1. Las Casas de los Mercaderes

Las Casas de los Mercaderes bevindt zich in centrum van Sevilla in een smalle en rustige straat. De Divino Salvador kerk en het imposante stadhuis van Sevilla liggen op 5 minuten wandelen. Het driesterrenhotel heeft de ideale locatie om de stad te leren kennen. Je overnacht hier vanaf €116/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Plaza

Hotel Plaza is een tweesterrenhotel in het centrum van de stad op 100 meter wandelen van het Plaza Nueva. Bezienswaardigheden als de Parroquia de San Andrés en de Casa de la Memoria liggen binnen wandelafstand van het hotel. Je overnacht hier vanaf €56/nacht. Meer info en boeken.

  1. Bed & Breakfast Naranjo

Overnacht je liever in een bed and breakfast tijdens je verblijf in Sevilla? Neem dan zeker een kijkje bij B&B Naranjo. Deze B&B heeft gastenkamers van 2 tot 4 personen en heeft de ideale ligging voor je verblijf in de stad. De accommodatie heeft een cosy dakterras waar je kunt ontbijten onder de Spaanse zon.

Een kamer boek je hier vanaf €87/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hostel Oasis Backpackers' Palace Seville

Liever wat minder uitgeven tijdens je verblijf in deze prachtige stad? Neem dan zeker een kijkje bij het Oasis Backpackers' Palace Hostel. Dit hostel heeft naast de slaapzalen ook enkele tweepersoonskamers met gedeelde of eigen badkamer. Een leuke extra is het zwembad op de bovenste verdieping met uitzicht over de stad.

Je overnacht hier vanaf €20/nacht. Meer info en boeken.

  1. Koisi Hostel Sevilla

Een ander hostel die wij aanraden is het Koisi Hostel. Je bevindt je hier in het centrum van de stad in de buurt van heel wat restaurants en bars waar je zalig kunt dineren. Naast de slaapzalen zijn er ook enkele familiekamers tot 6 personen. Je overnacht hier vanaf €26/nacht. Meer info en boeken.

  1. Download hier je gratis stadswandeling door Sevilla

Herkenbaar: Wil je niets missen tijdens je verblijf? Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Sevilla. Ideaal om Sevilla volledig te verkennen op eigen tempo. Nog meer ontdekken van Andalusië? Koop dan zeker onze volledige reisgids Andalusië en ontdek de mooiste plekjes en bezienswaardigheden over deze prachtige regio.

Sevilla stadswandeling

Gratis wandeling Sevilla downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?