Reacties op North Coast 500 route in Schotland: Alle info voor een geweldige roadtrip"

12 ervaringen

- 28 februari 2023 - Annelies Van Dyck

Ik had meer details verwacht. Of toch zeker verwijzingen naar websites om een wandeling te doen, of iets te kunnen bezoeken. Mijn eigen voorbereiding was gedetailleerder dus een gemiste kans.

- 15 februari 2023 - christiaan florizoone

'n hele dikke merci. al vele keren beroep gedaan op jullie site!!! dit keer doorgespeeld aan vrienden(ook al veel gedaan) super tevreden met de correcte uitleg en nauwkeurigheid.

- 13 januari 2023 - Robert Palmer

Veel nuttige info ter voorbereiding van onze trip naar Schotland in mei 2023. Prima!

- 8 december 2022 - Kees

Ook dit is weer een mooie gids met een prachtige route met veel bezienswaardigheden. Wij hebben er een maand over gedaan want je kunt elke keer een stukje van de route af om iets te zien of beleven.

- 6 oktober 2022 - Tineke Geele

Door het downloaden van jullie site hebben we meer bezienswaardigheden op ons lijstje toegevoegd voor onze reis aankomend jaar waarvoor onze dank 👌

- 25 juli 2022 - Martha jansen

Super info !!! heb nu nog meer zin om naar dat prachtige Schotland te gaan.

- 29 mei 2022 - L.Timmermans

Geweldige gids…nieuwsgierig om het te gaan ondernemen

- 29 april 2022 - Wouter

Wat een gave reisgids. En gaat veel verder dan alleen de NC500 route. De hele beschreven route heb ik paar jaar zelf verzonnen en gereden op de motor, maar had nog meer gezien als ik deze gids toen al had. Vooral leuk zijn de optionele en vaak aangeraden alternatieve routes. Misschien in toekomstige uitgave ook plekken aangeven waar wildkamperen een prima alternatief kan zijn.

- 2 maart 2022 - Linda Corbeau

Overzichtelijk, goede en bruikbare informatie, ga deze gids zeker gebruiken bij onze North Coast 500 route in mei dit jaar!

- 18 februari 2022 - Roel

Een super reisgids om je nog meer te verheugen om naar Schotland te gaan.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?