FB

Reacties op Citytrip 48 uur in Rotterdam: Welke bezienswaardigheden zeker zien & doen?"

- 30 september 2020 - Emilia Zwaenepoel

Hele goede gids! We hebben de wandeling op ons gemak gedaan en vulden zo een hele dag. De route wordt duidelijk uitgelegd en passeert inderdaad langs bijna alle highlights en mooiste plekjes van de stad. Enkel plein 1940 met wat uitleg ontbreekt misschien nog.

- 31 juli 2020 - Nadine Rijs

Beste De reisgids was voor ons een zeer gebruiksvriendelijke en praktische tool. Een aanrader om de stad Rotterdam te bezoeken. Onze bezoektijd was weliswaar te kort om al het moois van Rotterdam te bezichtigen en te bezoeken samen met onze reisgids maar is zeker voor herhaling vatbaar. We hebben volop genoten. Ook geven wij dit mee aan onze familie, vrienden en kennissen het is een goeie leidraad. Bedankt om ons deze online te bezorgen. Vriendelijke groeten Nadine Rijs Mechelen België

- 28 juli 2020 - Karine

Lange stadswandeling(10 km) die we opgesplitst hebben in 2 dagen. Uiteindelijk op dag 1 nog 11km gestapt en dag 2 nog 7 km. Een citytrip is nu eenmaal veel wandelen. De oude haventjes zijn gezellig en de bruggen gewoon mooi om te zien. Altijd tof om te zitten op een terrasje aan de Nieuwe Maas. Voor de rest is Rotterdam redelijk nieuw met veel hoge buildings en weinig oude gebouwen. Maar daarom niet minder mooi.... De havenrondvaart met Spido was wel informatief , je hoort wat er allemaal gebeurt in een haven en...je krijgt 75 min. rust.

- 15 juli 2020 - Anja koks

Het is een goeie route langs alle belangrijke bezienswaardigheden. We hebben hem in twee gedeeld Santanders is hij te lang . Bedankt

- 11 juli 2020 - Vanmechelen Chris

Dankzij deze gids konden wij in ons 2-daags verblijf het gros van de bezienswaardigheden bezoeken.

- 4 maart 2020 - Maryse Willems

Prachtige stad met haar gezellige overdekte markthall, kubushuisjes en nog zoveel meer om in de lente nog is over te doen ! Bedankt voor de reistips!

- 4 februari 2020 - Tine

Beknopte, maar heel interessante reisgids. Ons eerste bezoek aan Rotterdam wordt er eentje om niet te vergeten! Ons uitstapje staat nu al vol geplande bezoeken! We kijken er naar uit!

- 19 december 2019 - becue

zeker witte de withstraat doorwandelen, originele winkeltjes, leuke sfeer ...

- 6 december 2019 - Ingrid Ruyssinck

Super wandeling, ideaal om dit parcours te volgen. Voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze prachtige wandeling!

- 23 november 2019 - Dvanneste

Leuke wandeling langs alle hoogtepunten. Helder en overzichtelijk. Een aanrader!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?