Reacties op Citytrip 48 uur in Rotterdam: Welke bezienswaardigheden zeker zien & doen?"

53 ervaringen

- 4 oktober 2022 - Franky Vanslembrouck

Een mooie bruisende moderne stad,voor iedereen wat wils;is het om de bezienswaardigheden of om te shoppen je vindt er zeker je ding.

- 3 oktober 2022 - Degroote christel

We hebben terug kunnen genieten van jullie uitgestippelde wandeling in Rotterdam. De wandeling loodst je naar de belangrijkste items in de stad.Altijd super om jullie tips te volgen.Op naar de volgende uitstap.

- 1 oktober 2022 - André Doom

Zeer goede ontdekkingsroute. Jammer dat de kaart soms onduidelijk was.

- 17 september 2022 - Vanderzijpen Myriam

Beste, Wij, mijn dochter en ik, hebben jullie reisroutewandeling volledig gevolgd. Het was een fantastische ervaring. De te volgen weg was heel goed uitgelegd, wij hebben ons niet één keer vergist van straat. De uitleg van de verschillende bezienswaardigheden was ook een meerwaarde. Maar misschien moet er hier en daar wel eens een aanpassing gedaan worden want over bv. “Het depot” stond er nog niets in. Wij hebben in ieder geval enorm genoten van Rotterdam en raden het onze vrienden en familie zeker aan jullie stad ook eens te bezoeken. Groetjes, Jullie Belgische buur, Myriam

- 6 augustus 2022 - RobP

Handige gids die je in een handomdraai naar de meest interessante plekjes leidt.

- 19 juni 2022 - Manuella

Goed uitgestippelde wandeling. Wij hebben hem wel in 2 opgesplitst, zo hadden we voldoende tijd om te genieten van drankje en de bezienswaardigheden

- 18 juni 2022 - Verstraten Roger

Mooie moderne stad, uitgestippelde route in de gids was de perfectie voor één daguitstap. Alles bezocht wat er op de stadswandeling besproken was. Aangenaam verrast, ik kende Rotterdam helemaal niet.

- 13 juni 2022 - Ine

Rotterdam is een hele mooie stad die we dankzij de wandeling helemaal ontdekt hebben. Het is de perfecte leidraad om overal wat sfeer op te snuiven. Een echte aanrader!!

- 27 april 2022 - edwin bauwens

zeer mooie,duidelijk uitgestippelde wandeling.

- 25 april 2022 - Kristel

Zeer geslaagde wandeling. Je moet zelfs niets zoeken en je ziet zoveel. Ik kan het iedereen aanraden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?