25x Originele valentijnscadeaus voor je geliefde: Verras je partner

Volledige gids kopen voor € 10

25x Originele valentijnscadeaus voor je geliefde: Verras je partner

5 februari 2021 in Reisinfo0 reacties

14 februari is dé dag bij uitstek om je geliefde eens flink in de bloemetjes te zetten. En elk jaar stel je jezelf de vraag ‘Waarmee zal ik hem/haar dit jaar eens verrassen?’.

Het is soms niet eenvoudig: chocolade is vaak té cliché, bloemen verwelken en waarschijnlijk heeft je partner die parfum van vorig jaar nog steeds niet opgebruikt. Graag een origineel cadeau kopen voor Valentijn? Wij hebben alvast ter inspiratie een lijst samengesteld met originele valentijncadeaus.

  1. Het ultieme Bucketlist Boek voor koppels

Weet je niet wat doen komende weekends? Met dit cadeau zit je eventjes zoet. Het Bucketlist Boek voor koppels telt maar liefst 250 ideeën die variëren van romantische uitjes tot herkenbare situaties. Het zal jullie leven op een of andere manier veranderen. Jullie leren elkaar nog beter kennen door opdrachten te doen waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. En dat maakt het net zo interessant.

Telkens wanneer een opdracht erop zit, kan je deze afvinken en leuke foto’s bijplaatsen zodat jullie enkele jaren later kunnen terugblikken op de mooie momenten die jullie samen beleeft hebben. Het Bucketlist Boek voor koppels koop je hier aan een voordelige prijs.

  1. Toblerone chocolade: Ik hou van jou

Is je partner dol op chocolade? Dan hoef je niet langer te zoeken! Deze Toblerone chocoladereep is in een speciaal jasje gestoken: er staat namelijk 'Ik ♥ van jou' geschreven op de verpakking. Onder dit feestelijke design vind je een reep Toblerone melkchocolade met amandel en nougat. Bestel hier je Toblerone chocoladereep.

  1. Pluizige grote knuffelbeer

Een knuffelbeertje krijgen is altijd leuk. Verras je partner dit jaar met een levensgrote knuffelbeer! De teddybeer is maar liefst 150 cm groot en heeft een zachte pluizige vacht dat onmiddellijk uitnodigt tot knuffelen. Bovendien ziet hij er nog eens super schattig uit. Ben jij ook helemaal weg van deze schattige knuffelbeer? Bestel hem hier.

  1. Geurkaars met houten lontje

Een geurkaars kopen? Wel, de WoodWick Heartwick Flame Cinnamon Chai is niet zomaar de eerste de beste geurkaars. Je geniet maar liefst 50u van de heerlijke geur Cinnamon Chai in je huis maar daarnaast heeft de kaars ook een typisch houten lont wat knettert als een haardvuurtje. Enorm gezellig tijdens een rustig avondje televisie kijken. Ontdek hier alle varianten van de WoodWick Heartwick Flame en bestel ze vandaag nog!

  1. LoveVase met een boodschap

Dit is misschien wel één van de meest creatieve geschenken op het lijstje. De Love Vaas is niet zomaar een gewone vaas. Ze is bedoeld om kleine briefjes in te bewaren met een kort gedichtje of lieve woorden maar ook bijzondere herinneringen. Altijd leuk om later eens te herlezen! Bestel deze vaas online en haal alvast die mooie herinneringen boven.

  1. Verwennerij met een Hot Stone Massage set

Voor wie zijn partner graag zoveel mogelijk wilt verwennen, raden we deze Hot Stone Massage set aan. Een zeer ontspannende variant binnen de massagetherapie. Een origineel Valentijnscadeau dat je kan kopen als je wilt gaan voor pure verwennerij. Bovendien gaan de hete massage stenen voor een lange tijd mee en kan je er meerdere keren van genieten. Bestel ze hier!

  1. Sensuele parfum

Nog zo’n klassieker bij Valentijn is het kopen van een parfum. Maar ook hiermee kan je nooit echt de bal misslaan. Want geef toe.. Wat is er beter dan een sensueel parfum om je geliefde te verleiden? Weet je niet direct wat je partner graag ruikt? Ga dan voor een neutraal geurtje. Ontdek hier een uitgebreid aanbod van zwoele parfums voor de Valentijnperiode.

  1. Fotolijst met leuke herinneringen

Met zelfgemaakte cadeaus scoor je meestal het best. Creëer zelf een persoonlijke fotocollage met behulp van deze uiterst decoratieve hartvormige fotolijst. Hiermee tover je ongetwijfeld een lach op je partners gezicht. Bovendien kies je zelf welke kader het beste in jullie inrichting past. Deze fotolijst met LEDjes shop je hier. Of bekijk het volledige aanbod aan fotokaders.

  1. Sleutelhanger met een leuke foto

Een ander leuk fotocadeau is een ‘gepersonaliseerde’ sleutelhanger. Plaats in een sleutelhanger naar keuze, je gekste of dierbaarste foto. Dat kan een foto van jezelf zijn of een momentopname van jullie laatste reis. Je geliefde kan de sleutelhanger aan zijn/haar sleutelbos hangen en altijd herinnert worden aan jullie mooie momenten samen. Maak alvast een selfie of zoek één van jullie leukste foto’s uit en bestel je sleutelhanger online!

  1. Onweerstaanbare hoodie

Dit cadeau is een échte aanrader, eentje dat je partner misschien niet snel zal verwachten maar waar hij/zij ongetwijfeld zeer blij mee zal zijn. Zit je ’s avonds graag samen televisie te kijken en wil jij niet perse onder dat warme deken? Dan is dit de ideale oplossing.

Deze comfortabele super zachte oversized hoodie houd je partner overheerlijk warm! Kies de kleur die het beste bij jou past en bestel deze onweerstaanbare hoodie hier!

  1. De klassieke cadeaubon

We beginnen direct met een klassieker: de alom bekende Bongo Bonnen. De ideale cadeau als je je partner door en door kent en precies weet wat hij of zij graag heeft. Het grote voordeel aan zo'n tegoedbon is dat je zelf kan kiezen wát je cadeau geeft en hoeveel je hiervoor juist betaald. Kies je voor een Bongo Bon Uitje met twee? Of verwen je je partner liever met Bongo Bon voor een heerlijk uitgebreid ontbijtje? Bekijk de verschillende cadeaubonnen hier.

  1. Relatiespel

Aan dit valentijnsgeschenk heeft zowel je partner als jijzelf plezier. Het Relatiespel is speciaal ontworpen om op een speelse, vrolijke manier de liefde te versterken, elkaar beter te leren kennen en lastige kwesties uit de weg te ruimen. Het kaartenspel bestaat uit een groot aantal vragen over thema's als intimiteit, conflicten, huishoudelijke zaken, smaak, verleden en toekomst. Een leuk cadeau en het versterkt jullie band alleen maar. Bestel het Relatiespel hier.

  1. Droogbloemen

Een boeketje bloemen dat niet vergaat? Dit bosje heb ikzelf ook in huis staan, en aangezien droogbloemen op dit moment überhip zijn, is het een cadeau dat snel in de smaak zal vallen. Shop dit droogboeketje hier voor ongeveer 19 euro.

  1. Sierlijke juwelen of een designvolle horloge

Mag het al wat meer kosten? Dan kan je ook een sierlijk juweel cadeau doen. Het blijft natuurlijk een cliché maar het is nog steeds één van de meest gekozen Valentijncadeaus. Een juweeltje hoeft niet altijd een duur prijskaartje te hebben. Bekijk het ruime aanbod sieraden voor mannen en sieraden voor vrouwen.

Kan je je partner niet plezieren met juwelen als ringen of armbanden? Dan kan je nog altijd kiezen voor een designvolle horloge. Zowel online als in gespecialiseerde zaken vind je tal van horloges. Het ene al wat eleganter als het andere. Bekijk de verschillende type horloges hier.

  1. Grumpy koffiemok

Is je partner niet zo'n ochtendmens? Blijf je best eventjes uit de buurt tot wanneer hij of zij wakker is? Dan is deze unieke Grumpy koffiemok een ideaal en origineel cadeau. Verdrijf het ochtendhumeur van je geliefde met deze chagrijnig kijkende mok. Ontdek het volledige aanbod koffiemokken met gezichtjes of bestel deze voor ze uitverkocht zijn!

  1. Een échte Gouden Roos

Een cadeautje dat goud waard is.. letterlijk! Deze Gouden Roos is een échte roos dat werd ondergedompeld in 24K goud. Een roos kan je niet langer houden dan een week maar deze Gouden Roos kan je voor altijd bewaren.

De luxe zwartfluwelen doos met doorkijkvenster aan de bovenkant, inclusief een Certificaat van Echtheid, maakt dit cadeau een onvergetelijk cadeau voor een zeer speciaal moment. Bestel je Gouden Roos hier.

  1. Ontspannen met RITUALS

Rituals, ze zijn er altijd en overal. Maar dankzij de Rituals geschenkboxen hoef je niet langer na te denken over wat jij je dierbare cadeau moet doen! Rituals gift sets verschillen vaak naargelang de producten die je kiest. Vaak kies je iets wat je zelf graag ruikt. De Rituals 'The Ritual of Hammam Giftset S' - Purifying Treat is één van de geschenkdozen met neutrale geuren voor zowel mannen als vrouwen. Bestel je cadeaubox hier.

  1. Origineel boek: Ik hou van jou omdat...

Dit is een ideaal cadeau om je partner te tonen dat je van hem of haar houdt. Met 'Ik hou van jou omdat'-boek maak je zelf de allerleukste, -dikste en -mooiste liefdesbrief. Geen zorgen als je niet zo creatief bent aangelegd, het boek inspireert je. In een handomdraai bundel je alle mooie momenten en lieve gedachten samen tot het àllerleukste cadeau voor de liefde van je leven. Een cadeau dat je voor lange tijd zal kunnen koesteren. Koop het 'Ik hou van jou omdat...' boek hier.

  1. Weekendje weg

Wil je écht scoren bij je geliefde? Wat dacht je dan van een romantische citytrip? Heerlijk om een weekendje te vertoeven in het idyllische Parijs of het bruisende Barcelona. En wie weet kan je wel een gekke valentijnskorting fixen! Houd de prijzen en beschikbaarheid van hotels goed in de gaten.

  1. Rozenblaadjes en romantische kaarsen

Uiteraard hoef je niet altijd een valentijnscadeau te kopen. Je kan ook altijd je meest creatieve en romantische ziel bovenhalen en je partner verrassen door het huis te versieren. Maak de kamer wat duister, strooi wat rozenblaadjes uit over de ruimte, steek enkele kaarsen aan en zorg voor een heerlijk glaasje wijn. Bestel je rozenblaadjes online.

  1. Mr. Right & Mrs. Always Right

De Mr. Right & Mrs. Always Right mokken zijn de perfecte mokken voor elke stel. Geef je vriendin of vrouw met dit cadeau, het idee dat ze altijd gelijk heeft. Zij is natuurlijk Mrs. Always Right, right? Bestel je Mr. & Mrs. Right koffiemokken hier.

  1. Glazen pot met koekjesmix van Cookielicious

Altijd een goed cadeau: een pakketje geven om zelf héérlijke brownies te maken! In deze pot zit bijna alles wat je nodig hebt om zelf brownies te bakken. Ideaal voor als je samen wilt kokkerellen en niet te veel tijd wilt kwijt zijn aan het afwegen van ingrediënten. Deze handige bokaal vol ingrediënten shop je hier voor 16 euro.

  1. Fujifilm Instax Mini 9 - Smokey White

Nieuwe herinneringen maken, deze vastleggen met je camera en ze gelijk kunnen printen? Dat kan met de Instax-camera's van Fujifilm. Heel leuk om mee te nemen tijdens een tripje naar het authentieke Lissabon om nog eens old school foto's te kunnen maken. De Fujifilm Instax Mini 9 is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Bestel hem hier.

  1. Vintage platenspeler

Een platenspeler is een ideaal cadeau voor muziekliefhebbers: deze platenspeler komt in een opbergkoffer en heeft USB en ingebouwde luidsprekers. De Denver VPL-120 platenspeler is ook heel handig als je graag je lp's wilt overzetten naar je computer. Deze platenspeler vind je hier voor € 39.

  1. Gids: fotograferen met je smartphone

Weet je partner graag alle tips & tricks over het fotograferen? Hoe je nu die perfecte foto kan nemen met je smartphone? Koop onze gids en kom er achter hoe je de beste foto's kan maken en hoe je die foto's kan bewerken. De ideale selfie maken? Ook dat leer je in de gids! Shop deze gids hier € 10.

Smartphone fotografie

Gratis reisgids Smartphone fotografie downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?