Milieuvriendelijke en handy reistassen voor op reis!

Milieuvriendelijke en handy reistassen voor op reis!

10 maart 2023 in Reisinfo0 reacties

Tegenwoordig is milieuvriendelijkheid een groter thema aan het worden. Ook de producenten van tassen zijn zich steeds meer bewust van wat ze de natuur aan doen, dus sommige merken hebben er voor gekozen om schooltassen en reistassen te maken die milieuvriendelijk zijn. Het Nederlandse bedrijf O My Bag is hier voornamelijk groot voorstander van en hebben dan ook prachtige, milieuvriendelijke reistassen geproduceerd.

O My Bag Dirty Harry Black & Dark Brown

Schooltassen dames is een specialiteit van O My Bag, alhoewel ze ook zeker gedragen kunnen worden door mannen. Een voorbeeld van zo een tas is de Dirty Harry. Het mag dan vies in de naam hebben staan, zo ziet de tas er zeker niet uit. De

Dirty Harry van het Nederlandse merk is namelijk prachtig en stijlvol

  • Het heeft een klassieke look, gecombineerd met de comfort van tegenwoordig.
  • Het is gemaakt van hoogstaande kwaliteit eco-leer, wat bijdraagt aan de vintage uitstraling van de schooltas. Deze tas is dus geproduceerd van een natuurproduct. Dit houdt in dat ze vatbaarder zijn voor krassen en vlekken, wat de tas nog mooier zal maken.
  • De binnenzijde van de Dirty Harry is gevoerd en heeft in totaal vier steekvakken, maar ook nog eens een ritsvak.
  • De bijgeleverde schouderband kan versteld en verwijderd worden, zodat het als schouder- en handtas gedragen kan worden.
  • In de tas is overigens geen speciale vak voor een laptop, wat tegenwoordig eigenlijk wel belangrijk is. De Dirty Harry van O My Bag is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk black en dark brown.

O My Bag John Backpack Maxi Eco Camel

Heb je liever een rugzak voor je lange reizen dan een schouder- of handtas?

Wees niet bang, ook dan heeft O My Bag genoeg te bieden. De John Backpack Maxi Eco is hier een voorbeeld van.

  • Deze tas heeft tevens een klassieke uitstraling, maar ook nog eens een uiterst praktische indeling die helemaal van deze tijd is.
  • Er zit bijvoorbeeld een speciale vak in voor een telefoon, een tablet en een laptop.
  • De laptopvak is overigens geschikt voor een 15 inch laptop. Een ding is zeker, er zit meer dan genoeg ruimte in deze vintage rugzak van O My Bag.
  • Bovendien is het gemaakt van eco-leer, dus het is een milieuvriendelijke tas die met de tijd alleen maar mooier zal worden door de gebruikerssporen, zoals vlekjes en krasjes.
  • De John Backpack Maxi Eco is ook weer verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk camel en black.

Gratis ebook met een handige inpaklijst en reisapotheek

INPAKLIJST: Met bovenstaande info zou je prima voorbereid moeten zijn om op reis of vakantie te vertrekken. Speel sowieso altijd op safe, vergeet niets in je bagage, wij maakten een complete inpaklijkst en reisapotheek. Download ons gratis ebook met een handige inpaklijst + reisapotheek.

Inspiratie nodig voor je volgende vakantie? Download alvast één van onze uitgewerkte route voor je rondreis, zo vertrek je zorgeloos en relax op reis.

Inpaklijst + reisapotheek

Gratis inpaklijst voor je reis downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?