Schoudertassen voor dames die milieuvriendelijk zijn geproduceerd

Schoudertassen voor dames die milieuvriendelijk zijn geproduceerd

10 maart 2023 in Reisinfo0 reacties

Milieuvriendelijkheid is ondertussen meer dan alleen een onderwerp, het is een heuse discussie geworden. Veel bedrijven proberen producten en services op een betere manier voor de natuur aan te bieden, zo ook de schoenindustrie. Verscheidene merken produceren ondertussen schoudertassen die milieuvriendelijk zijn, waarbij hun focus ligt op schoudertassen dames.

O My Bag The Harvey

O My Bag is zonder twijfel het meest vooruitstrevende merk wat betreft milieuvriendelijke tassen

  • Het jonge bedrijf uit Nederland produceert al zijn tassen met eco-leer, wat 100 procent natuurlijk is.
  • Een voorbeeld hiervan is de populaire schoudertas The Harvey.
  • Het is een chique tas met een vintage look, verkrijgbaar in twee kleuren: camel en black.
  • De schouderband kan versteld worden, maar je kunt het verwijderen zodat de schoudertas verandert in een handtas.
  • In de binnenkant van The Harvey zitten twee insteekvakken, een ritsvak en twee pennenhouders.
  • Bovendien biedt het ruimte aan een 15 inch laptop in een speciale vak.

O My Bag Ella Midnight Black

Een andere bekende schoudertas van het Nederlandse merk O My Bag is de Ella Midnight Black, wat alleen te koop is in een zwarte kleur. Ook deze tas heeft weer een klassieke uitstraling, wat met de tijd alleen maar mooier zal worden doordat er natuurlijke vlekjes en krasjes in het eco-leer zal komen. In deze schoudertas zit tevens suède verwerkt, wat het ontwerp nog mooier maakt. Het hoofdvak van de tas kan afgesloten worden door middel van een magneet.

Daarnaast heeft de Ella Midnight Black ook nog een ritsvak aan de achterkant. In het hoofdvak zit een ritsvak en twee steekvakken, waar je kleine spullen handig kunt in opbergen. Ook deze tas heeft een verstelbare en afneembare schouderband. Er zit overigens geen vak in voor een laptop.

O My Bag Georgia

Om bij O My Bag te blijven is de zogenoemde Georgia een beeldschone schoudertas, alhoewel deze tas geen schouderbanden heeft. Door middel van de lange hengsels, 26 centimeter om precies te zijn, kun je de ruime shopper alsnog als een schoudertas gebruiken. De Georgia is in twee kleuren verkrijgbaar: midnight black (zwart) en wild oak (bruin). Het hoofdvak van de shopper heeft geen sluiting, wat normaal is bij dit soort tassen. De Georgia is tevens geproduceerd van het welbekende eco-leer, waardoor het uiterlijk naar loop van tijd krassen en vlekken gaat krijgen. Dit zal zorgen voor een klassieke uitstraling, wat natuurlijk tijdloos is en nooit uit de mode zal raken.

Gratis ebook met een handige inpaklijst en reisapotheek

INPAKLIJST: Met bovenstaande info zou je prima voorbereid moeten zijn om op reis of vakantie te vertrekken. Speel sowieso altijd op safe, vergeet niets in je bagage, wij maakten een complete inpaklijkst en reisapotheek. Download ons gratis ebook met een handige inpaklijst + reisapotheek.

Inspiratie nodig voor je volgende vakantie? Download alvast één van onze uitgewerkte route voor je rondreis, zo vertrek je zorgeloos en relax op reis.

Inpaklijst + reisapotheek

Gratis inpaklijst voor je reis downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?