Reacties op De Leeuw van Waterloo bezoeken & beklimmen? Alle info, tips + foto's"

- 24 juli 2021 - ANJA CASTELEYN

het was een zalig dagje genieten alles super tof overal vriendelijk personeel super fijne ervaring een echte aanrader dagje toerist in eigen land

- 25 mei 2021 - Walter Vandecauter

Nog niet uitgeprobeerd maar op zicht een volledige, beknopte gids waar veel plezier aan te beleven valt.

- 26 december 2020 - Chari swinnen

Heb reeds een andere wandelgids van u gedownload. Zoals steeds zeer tevreden over. Duidelijke uitleg en foto's, handige parkeertips. Veel wandelingen zijn ter plaatse niet bewegwijzerd. Je moet ofwel met GPS of met een kaart wandelen. Dat vind ik wat onhandig. Had graag de wandeling vd leeuw van Waterloo gedaan, maar dan met wandelknooppunten. Dat vind ik het gemakkelijkst, je kan zo beter van de omgeving genieten.

- 2 december 2020 - Hilda Viroux

Spijtig dat het slecht weer was, koud, ook geen enkel 'stalletje' om iets te eten/ te drinken wegens COVID, geen beschikbaar toilet, en ook geen mogelijkheid om omhoog te wandelen op de heuvel.

- 19 november 2020 - JOKE

we zijn opstap gegaan in coronatijd. naar de iets wat vergeten leeuw van waterloo. jammer dat de poorten gesloten waren. zodat we de beklimming niet konden doen. maar dit geeft een reden om zeker eens terug te komen. omdat we ervan versteld stonden dat er zo veel te zien is. hopelijk gaan de deuren snel terug open en kunnen we de leeuw in volle glorie bewonderen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?