Glampen in een Yurt in Spanje met La Casita vakantiehuizen

Volledige reisgids kopen voor € 10

Glampen in een Yurt in Spanje met La Casita vakantiehuizen

17 augustus 2021 in Reisinfo0 reacties

Spanje is nog altijd een van onze favoriete vakantielanden bij uitstek. Andalusië wordt daarbij van jaar tot jaar populairder. Dat dankt het aan zijn aangename klimaat en zijn uitstekende faciliteiten. Vakantie in Andalusië is ook dichtbij. Na amper drie uur vliegen sta je in Malaga met je voeten op de begane grond.

Een vakantiewoning huren in Malaga en omgeving is dan ook een uitstekend idee. Je vindt er alle soorten vakantiewoningen maar altijd met het nodige comfort. Hou je van een avontuur dan is glamping Andalusie een aanrader.

Andalusië en omgeving

Overwinteren in Spanje is bij toeristen vooral bekend om zijn aangename klimaat, zijn uitgestrekte zandstranden, zijn tapas en sangria. De regio telt vele badplaatsen maar Torremolinos en Marbella zijn ongetwijfeld de meest bekende aan de Costa del Sol, de kustlijn van Malaga. Je geniet er ook van de nog ongerepte natuur.

Verderop ligt de Costa de la Luz aan de Atlantische oceaan met Cádiz als een van de oudste steden van Europa. Het is een paradijs voor watersporters en wandelaars kunnen niet voorbij natuurpark Parque Natural Bahia de Cádiz.

De steden Sevilla, Córdoba & Granada

Een vakantie Malaga met een bezoek aan typisch toeristische steden zoals Sevilla, Córdoba, Granada of Ronda is meer dan de moeite waard. Maak een rondreis Andalusië of kies voor een vaste uitvalsbasis in een van de comfortabele vakantiehuizen met zwembad van La Casita. Malaga is een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Spanje. Het pronkt met een schitterende cruisehaven, met vele gezellige winkels en restaurants.

De zomers zijn er warm maar toch goed verdraagbaar. In de wintermaanden schommelt de gemiddelde temperatuur er nog altijd rond de twintig graden. Dat zorgt er voor dat steeds meer toeristen er overwinteren. Malaga is een gedroomde vakantiebestemming voor zonnekloppers en watersporters. Je maakt er ook schitterende wandelingen midden in de ongerepte natuur of in het historische stadscentrum met zijn vele waardevolle gebouwen.

La Casita vakantiehuizen - Nederlandse eigenaar

Wil je ook genieten van alles wat Malaga je op toeristisch vlak je te bieden heeft? Dan kun je onmogelijk voorbij de vakantiehuizen van La Casita. Je boekt je vakantie rechtstreeks bij La Casita, dus zonder tussenpersonen. Alle La Casita vakantiehuizen beschikken over een schitterend zwembad en je geniet er van een complete persoonlijke service. La Casita beheert al haar vakantiewoningen zelf. En de beheerders verwelkomen je in het Nederlands. De vakantiehuizen zijn rustig gelegen. Je geniet er van maximale privacy zonder directe buren. Je hebt er zelfs een privé vakantiehuis met zwembad en een luxe keuken met een volle wijnbewaarkast!

Glamping in Spanje

  • Hou je van avontuur? Dan is glamping Spanje in een Mongoolse yurt in het zuid Spaanse Andalusië een aanrader.
  • Glamping Andalusië doe je in het kleinschalige La Casita vakantiepark La Granja de Antonio.
  • Je verblijft er in een van de mooiste yurts die je kunt dromen. Die is ingericht als een volwaardige, luxe vakantiewoning met twee slaapvertrekken voorzien van airconditioning, een complete badkamer met een massage stoomdouche, afwasmachine en een privé tuin.
  • Je kunt er gebruik maken van het zwembad, het restaurant, een wijnklimaatkast vol met Spaanse wijnen, de speeltuin en de SPA van het park.

Dit is een unieke vakantieformule voor iedereen, maar vooral voor een kindervakantie Andalusië. La Granja de Antonio is een kleinschalig vakantiepark met twaalf vakantiewoningen. Het park is opgebouwd als een typisch zuid Spaanse ranch met witgepleisterde muren.

  • Het zwembad is verwarmd tussen 1 november en 1 mei zodat je er het hele jaar baantjes kunt trekken in open lucht.
  • Het zwembad is omringd met een groene ligweide en een schitterende loungetuin met voldoende schaduw.
  • Je kunt er terecht in een kleinschalig restaurant.
  • Om in de juiste sfeer te komen organiseert men er van begin mei tot begin november wekelijks een typische flamenco avond.
  • Er zijn wekelijks ook speciale avonden met paella, tapas en een Spaanse BBQ.

Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Andalusië?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Andalusië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Andalusië met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Andalusië.

Andalusië

Gratis reisgids Andalusië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?