Geef je boodschap door op een persoonlijke manier

Volledige gids kopen voor € 10

Geef je boodschap door op een persoonlijke manier

17 mei 2023 in Reisinfo0 reacties

De wereld heeft zoveel te bieden. Verschillende landen met de meest mooie landschappen en prachtige culturen. Het is dan ook niet gek als je ervan houdt om rond te reizen. Het enige minpunt is dat je vaak ver van huis bent en dat je je vrienden en familie zult missen. Gelukkig kunnen we middels de technologie constant met elkaar in contact blijven.

Het is dan ook super tof als je een mooi aandenken naar je naasten kunt sturen van de plekken waar je bent geweest. Wil je weten hoe je dit op de meest unieke en creatieve manier kunt doen? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Lees dus snel verder.

  1. Een mooie wenskaart

Het maakt niet uit wat voor gelegenheid het is, we krijgen er allemaal een goed gevoel wanneer we een prachtige kaart ontvangen. Ben jij op reis en wil je jouw naasten op een unieke manier op de hoogte houden van de plekken waar je geweest bent. Je kunt dan voor
wenskaarten kiezen. Tegenwoordig kun je dit online geheel persoonlijk maken. Je zult je nu vast afvragen hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Tijdens het reizen zul je ongetwijfeld foto’s gemaakt hebben van de plekken waar je geweest bent. Je kunt een selectie van de foto’s maken die je op de wenskaart wilt hebben. Deze kun je dan online uploaden. Je kunt er een persoonlijke boodschap bij plaatsen. Daarnaast kun je voor een gevouwen of enkel formaat kiezen en ook het type papier afwerking.

  1. Reiskalender

Naast een mooie wenskaart kun je je familie en vrienden ook verrassen met een gepersonaliseerde kalender. Hiermee kun je je naasten een overzicht geven van de plekken waar je maandelijks geweest bent. Je zult hiervoor dan 12 van je mooiste foto’s moeten uitkiezen. Ook deze kalender kun je zo persoonlijk maken als jij wilt. In de kalender kun je aangeven wat de belangrijkste events waren. Je kunt zelfs de datum van je terugkomst erin zetten zodat iedereen kan aftellen tot je weer terug bent.

Hiernaast kun je de kalender ook voorzien van passende clipart. Uiteraard kun je elke kalender ook weer voorzien van een persoonlijke boodschap. Wanneer je je eigen design af hebt hoeft je alleen nog een formaat te kiezen en je bent klaar. Ook belangrijk om te weten is dat je de kalender en wenskaart lekker vanuit je luie stoel in elkaar kunt zetten.

Kortom, kun je tijdens het reizen een persoonlijke boodschap naar je naaste sturen met een zelfgemaakte wenskaart. Dit kun je nu online vanuit je luie stoel doen. Hiernaast kun je ook kiezen voor een gepersonaliseerde kalender met een leuke boodschap.

  1. Extra: Maak mooiere foto's met onze smartphone gids

Wil jij ook originele foto's maken met je smartphone? Download onze smartphone fotografie gids.
75 tips om de beste foto's te maken met je telefoon. Een overzicht van de beste foto Apps, inspiratie, instellingen, nabewerken en backups maken, ... het staat allemaal in deze handige gids.

Smartphone fotografie

Gratis reisgids smartphone downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?