Speelsteden EK Euro 2021: Onze selectie 12 x Hotels & verblijven voor je voetbalreis

Speelsteden EK Euro 2021: Onze selectie 12 x Hotels & verblijven voor je voetbalreis

12 januari 2024 in Reisinfo0 reacties

De ticketverkoop voor UEFA Euro 2021 is op 12 juni 2019 officieel gestart. In tegenstelling tot vroegere Europese kampioenschappen wordt het EK 2021 niet in één of twee gastlanden georganiseerd, maar in 12 steden die verspreid zijn over heel Europa.

De Europese voetbalbond UEFA organiseert dus een speciale editie van het Europees Kampioenschap om de 60ste verjaardag van het tornooi te vieren. Nu, twaalf speelsteden betekent voor voetballiefhebbers ook twaalf mogelijkheden voor een leuke citytrip in combinatie met een EK-wedstrijd. Wij stellen graag de speelsteden aan je voor.

Inhoud artikel

  1. Hotels in speelstad Amsterdam

Het stadion in Amsterdam

  • In de Nederlandse hoofdstad gaan verschillende groepsmatchen en 1/8 finales door in de Johan Cruijff Arena, de thuishaven van het Nederlands elftal en Ajax Amsterdam.
  • Het stadion ligt in de wijk Bijlmer in Amsterdam Zuidoost en biedt plaats aan 55.000 toeschouwers.

Met de metro doe je er slechts een tiental minuutjes over om de locatie te bereiken vanuit het hart van de stad. Ideaal dus om een EK-wedstrijd mee te pikken in combinatie met een citytrip waarbij je de grachten, musea en andere bezienswaardigheden van Amsterdam kan ontdekken.

Nederlanders zijn gek van voetbal en hun Oranje, dus bij de toeristische plaatsen zoals het Museumplein, het Rembrandtplein en andere bezienswaardigheden in Amsterdam zit je ongetwijfeld goed voor een voetbalfeest. Download onze gratis reisgids Amsterdam, zo ontdek je nog meer van de stad.

Waar overnachten in Amsterdam tijdens het EK 2021?

Je zal geen probleem hebben om slaapplek te vinden in Amsterdam tijdens het EK. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om alle voetbalfans te slaap te leggen. Bovendien hebben de toeristische instanties al aangegeven dat de prijzen van hotels niet zullen stijgen tijdens het tornooi.

Onze suggesties hotels en verblijven in Amsterdam

1.1. B&B Keizers Canal

Deze uitstekende B&B bevindt zich op een steenworp van het Rembrandtplein, de Bloemenmarkt, de 9 straatjes en andere belangrijke bezienswaardigheden in het centrum. Met de metro of de bus ben je bovendien snel bij het voetbalstadion. Boek je verblijf bij B&B Keizers Canal

1.2. ClinkNOORD Hostel

ClinkNOORD is een grote hostel in Amsterdam-Noord op slechts 5 minuten van het Centraal Station. Je neemt de veerboot naar Buiksloterweg en loopt 200 meter naar de ingang. Ideaal voor een betaalbaar verblijf van een paar dagen. Het EYE filmmuseum en de Amsterdam Lookout zijn vlakbij en je bent zo in het centrum wanneer je de veerboot neemt. Voor je trip naar de wedstrijd neem je de metro in het Centraal Station. Boek je verblijf bij ClinkNOORD Hostel

1.3. Holiday Inn Amsterdam – Arena Towers

Wanneer je liever in de buurt van het stadion verblijft, is Holiday Inn een aanrader. Alle voorzieningen zijn aanwezig in dit 4-sterrenhotel voor een verblijf van enkele dagen. Wifi, parking, eetgelegenheid en meer. Het stadion ligt 600 meter van het hotel. Boek je verblijf bij Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers

Ontdek meer hotels in Amsterdam

  1. Hotels in speelstad Baku

2.1. Het stadion in Baku

  • De hoofdstad van Azerbeidjan is zowat het buitenbeentje van de speelsteden.
  • In het Olympisch stadion gaan zowel groepswedstrijden als een kwartfinale door.
  • Het stadion heeft een capaciteit van 68.700 toeschouwers.
  • De aanduiding van Baku als speelstad heeft te maken met het Football Development Plan dat werd opgesteld met de hulp van de UEFA om het Azerbeidjaanse voetbal te boosten.

De stad Baku is een unieke mix van oud en nieuw. De zandkleurige stenen koepels en torentjes die contrasteren met de door Zaha Hadid ontworpen moderne architectuur en wolkenkrabbers. Een voorbeeld daarvan zijn de Flame Towers: drie torens in de vorm van vlammen die zijn bedekt met LED-schermen die in het zonlicht schitteren als vuur.

Houd er rekening mee dat je wellicht een visum nodig hebt om naar Azerbeidzjan te reizen. Neem een kijkje bij een suite of slaapzaal in het centrale Freedom Hostel of trakteer jezelf op een verblijf in het blitse Dinamo Hotel.

2.2. Waar overnachten in Baku tijdens het EK 2021?

Het aantal officiële EK-hotels in Baku is eerder beperkt in vergelijking met de andere speelsteden. Je zal dus wellicht op zoek moeten naar een alternatief in de stad. Er zijn evenwel voldoende hotels, guest houses, appartementen of hostels zodat je niet hoeft te wanhopen.

Onze suggestie voor je verblijf in Baku:

2.3. Check-in Baku Hotel & Hostel

Deze hostel geeft je al het comfort voor een heel schappelijke prijs. Er is een shuttle naar de luchthaven, je zit op minder dan 1,5 kilometer van het centrum en via het openbaar vervoer kom je snel bij het stadion voor de wedstrijd. Ideaal om het beste te maken van je voetbalreis. Boek je verblijf bij Check-In Baku Hotel & Hostel.

Ontdek meer hotels in Baku

  1. Hotels in speelstad Bilbao

3.1. Het stadion in Bilbao

  • In het Estadio San Mamès in Bilbao gaan verschillende groepswedstrijden en 1/8 finales door. in het Het stadion is nog relatief nieuw, uit 2013, en is de thuisbasis van Athletic Bilbao.
  • Een Spaanse club die erom bekend staat dat ze alleen met Baskische spelers werken.
  • Ook Spanje is uiteraard een voetbalgek land. Daarnaast heeft Bilbao heel wat te bieden voor een citytrip, verken ze zelf met onze gratis stadswandeling Bilbao. Denk maar aan het hypermoderne Guggenheim-museum van architect Frank Gehry. Lees ook ons artikel met alle top bezienswaardigheden in Bilbao.

3.2. Waar overnachten in Bilbao tijdens het EK?

In Bilbao kan het knap lastig worden om een kamer te boeken. De capaciteit van de hotels is er erg bescheiden. Voor officiële EK-hotels heeft men zelfs al moeten uitwijken naar Santander en San Sebastian. Steden die al op een uur rijden van Bilbao liggen. Wil je liefst in Bilbao zelf verblijven? Iets wat wij ook aanraden voor een geslaagde citytrip in combinatie met het voetbalfeest. Zorg dan dat je zo vroeg mogelijk iets boekt.

Onze suggestie voor je verblijf in Bilbao:

3.3. Botxo Gallery Youth Hostel

Door de schaarse mogelijkheden zijn de meeste hotels in Bilbao erg duur. Dan is een hostel misschien een betere optie. Botxo Gallery Hostel is een typische jeugdherberg met alle voorzieningen voor een kort verblijf. De kamerprijs ligt hier ook wat hoger dan wat je misschien gewend bent voor een hostel, maar de uitstekende ligging in centrum Bilbao compenseert dat wel. Je spaart een pak extra reistijd uit wanneer je niet naar een andere stad uitwijkt.

Je verblijft aan de oevers van de rivier Nervión, op een steenworp van het Guggenheim Museum. Via het openbaar vervoer kom je snel bij het stadion. Boek hier je verblijf bij Botxo Gallery Youth Hostel.

Ontdek meer hotels in Bilbao

  1. Hotels in speelstad Boekarest

4.1. Het stadion in Boekarest

  • Hoewel het nationale team van Roemenië in de voorbije 20 jaar toch wat is weggezakt, is voetbal er nog steeds enorm populair.
  • De hoofdstad van Roemenië organiseert meerdere groepswedstrijden en een kwartfinale in de Arena Nationala.
  • Het relatief nieuwe stadion heeft een capaciteit van meer dan 55.000 toeschouwers en een dak dat kan open- en dichtschuiven.
  • De voetbaltempel ligt buiten het centrum van Boekarest, dus na de wedstrijd spring je in de metro van het nabijgelegen station Piaţa Muncii of Iancului en ga je naar de stad. In de stad zelf vind je heel wat bezienswaardigheden.

4.2. Waar overnachten in Boekarest tijdens het EK?

Voor Boekarest worden geen problemen verwacht qua accommodatie. Er zijn heel wat hotels in de stad en die liggen bovendien op respectabele afstand van het stadion en het centrum van Boekarest. De overheden laten bovendien weten dat de reguliere hotelprijzen worden behouden tijdens het EK. Download ook zeker onze gratis reisgids Roemenië, met een leuke stadswandeling in Boekarest en veel concrete info.

Onze suggestie voor je verblijf in Boekarest:

4.3. Hotel Park-Inn by Radisson Blue

Een verblijf in Boekarest boek je best in de omgeving van het centrum. Daarbuiten zijn er namelijk niet zoveel bezienswaardigheden, eetgelegenheden, bars, clubs of andere trekpleisters.
Hotel Park-Inn laat je voor een stuk meegenieten van de luxe en comfort van het aangrenzende Radisson Blue.

Neem een duik in het zwembad of ontspan in de wellness. Er is een airport shuttle te boeken in het hotel en door de centrale locatie ben je ook snel bij het stadion via het openbaar vervoer. Boek hier je verblijf bij Hotel Park-Inn by Radisson Blue

Ontdek meer hotels in Boekarest

  1. Hotels in speelstad Boedapest

5.1. Het stadion in Boedapest

  • In het Puskás Ferenc Stadion in Boedapest gaan groepswedstrijden en 1/8 finales door.
  • Het stadion is vernoemd naar de legendarische Hongaarse voetballer uit de geschiedenis en is het enige volledig nieuwe stadion van alle locaties. Het zal 65.000 plaatsen tellen.
  • Na de wedstrijd ga je terug naar het centrum van Boedapest om de architecturale parels te bewonderen en te ontspannen in de wereldberoemde thermen.

Er zijn verschillende baden om uit te kiezen, maar de Szechenyi Baths zijn waarschijnlijk de bekendste, met de natuurlijke warmwaterbronnen die worden begrensd door paleisachtige, kanariegele gebouwen.

Nog meer bezienswaardigheden in Boedapest ontdekken of misschien wil je wel een van de toffe ruin bars bezoeken? Onze stadswandeling Boedapest brengt je langs alle mooie plekjes.

5.2. Waar overnachten in Boedapest tijdens het EK?

In Boedapest worden geen problemen verwacht qua overnachting voor de voetbalfans. Er zijn meer dan genoeg hotels, appartementen, guest houses of hostels. De kamerprijzen zullen niet stijgen tijdens het EK, dus je kan voor een aanvaardbare prijs je logement boeken.

Onze suggestie voor je verblijf in Boedapest:

5.3. Callas House

Hotel Callas House is uitstekend gelegen nabij het Operagebouw en op een goeie kilometer van het prachtige historische centrum van Boedapest. Het hotel biedt heel wat comfort voor een democratische prijs. De kamers zijn bijvoorbeeld allemaal voorzien van een eigen badkamer en je kan gebruik maken van toiletartikelen, slippers en een haardroger. Boek hier je verblijf bij Callas House.

Ontdek meer hotels in Boedapest

  1. Hotels in speelstad Kopenhagen

6.1. Het stadion in Kopenhagen

  • In het Parken Stadion van Kopenhagen vinden groepswedstrijden en 1/8 finales plaats.
  • In de zomermaanden heeft de Deense hoofdstad heel wat te bieden. Maak een wandeling in de King’s Garden of in de Faelledparken in de wijk Indre Østerbro.
  • Verken de hippie-enclave Kristianshaven, maak een obligatoire foto bij de Zeemeermin en trek naar het historische pretpark Tivoli. Ontdek nog meer bezienswaardigheden in Kopenhagen.

6.2. Waar overnachten in Kopenhagen tijdens het EK?

Wie echt speciaal voor de wedstrijden naar Kopenhagen komt, kan verblijven in één van de hotels in de buurt van het stadion. Dat zijn er al heel wat. Wil je liever wat meer van de stad zien? Dan kan je ook dichter bij het centrum logeren. Het stadsbestuur van Kopenhagen heeft ook laten weten dat kamerprijzen niet zullen stijgen tijdens het EK. Alle info en leuke tips kan je vinden in onze gratis reisgids Denemarken met een complete stadswandeling door Kopenhagen.

Onze suggestie voor je verblijf in Kopenhagen:

6.3. Cabinn Copenhagen

De meeste accommodaties in Kopenhagen zijn erg duur, maar hier en daar vind je toch een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Eentje ervan is Hotel Cabinn in de wijk Vesterbro. Je verblijft in een modern gebouw op een steenworp van het Centraal Station, Tivoli Gardens en het shopping center Fisketovet. De ontbijtruimte biedt je een panoramisch uitzicht op de stad. Met het openbaar vervoer bereik je het stadion ook vlot. Boek hier je verblijf bij Cabinn Copenhagen.

Ontdek meer hotels in Kopenhagen

  1. Hotels in speelstad Dublin

7.1. Het stadion in Dublin

  • De Ierse hoofdstad is al jaren een geliefkoosde bestemming voor citytrips. De Ieren houden van voetbal, zelfs wanneer ze zich niet zouden plaatsen voor het EK, hoef je er niks van te missen.
  • In het Aviva Stadium gaan groepswedstrijden en 1/8 finales door. Het stadion heeft 50.000 plaatsen en is niet alleen bekend van de Ierse nationale voetbalploeg, maar ook van het Ierse rugbyteam.
  • Na de wedstrijd trek je naar Temple Bar om verder te feesten in één van de vele pubs. Je kan ook de brouwerij van Guinness of de whiskystokerij van Jameson bezoeken.

7.2. Waar overnachten in Dublin tijdens het EK?

Dublin is één van de steden die het beste voorzien is op verwachte toestroom van voetbalfans. De officiële EK-hotels liggen nabij Aviva Stadium, dus wie speciaal voor de wedstrijd komt, zal daar terecht kunnen. In de stadionbuurt is er niet veel te beleven wanneer er geen voetbal is.

Het zou ook zonde zijn om niets mee te pikken van de levendige sfeer en bezienswaardigheden in Dublin. Daarom kan je opteren voor een hotel, B&B of hostel bij het centrum of bij Temple Bar. Met onze gratis reisgids Dublin kom je langs de mooiste plekjes van de stad.

Onze suggestie voor je verblijf in Dublin:

7.3. Staycity Aparthotels Chancery Lane Dublin

Dit hotel bevindt zich op 500 meter van St. Patrick’s Cathedral en op een boogscheut van het levendige Temple Bar. Een ideale locatie om alle bekende bezienswaardigheden van Dublin te ontdekken. Vanuit het centrum heb je een vlotte busverbinding met de luchthaven en het stadion is ook goed bereikbaar. Boek hier je verblijf bij Staycity Aparthotels Chancery Lane Dublin.

Ontdek meer hotels in Dublin

  1. Hotels in speelstad Glasgow

8.1. Het stadion in Glasgow

  • Het Schotse voetbal mag dan wel niet veel voorstellen, toch is Hampden Park in Glasgow een prestigieuze plek voor de EK-groepswedstrijden en 1/8 finales.
  • Glasgow was de locatie van de allereerste voetbalinterland in de geschiedenis. Een wedstrijd tussen Schotland en Engeland in 1872.
  • Verder kennen we Glasgow ook van één van de bekendste voetbalderby’s ter wereld: the Old Firm tussen Celtic Glasgow en Glasgow Rangers. Het stadion biedt plaats aan 51.866 mensen.

8.2. Waar overnachten in Glasgow tijdens het EK?

Glasgow is geen grootstad, dus hier kan het knap lastig worden wanneer je lang wacht om een verblijf te boeken. Naast de EK-hotels kan je op zoek gaan naar een guest house, appartement, hostel of kamer in de stad. De Schotse toeristische instanties laten weten dat de kamerprijzen niet zullen stijgen tijdens het EK.

Daarnaast worden ook hotels uit omliggende steden gepromoot. Dat laatste wil je misschien liever niet doen, want dan mis je toch een deel van de bezienswaardigheden in Glasgow. Download zeker onze stadswandeling in Glasgow.

Onze suggestie voor je verblijf in Glasgow:

8.3. Artto Hotel

Artto Hotel is een stijvolle en betaalbare accommodatie in het centrum van de stad. Je zit recht tegenover het Central Railway Station waardoor ook de trip naar het stadion geen probleem mag vormen. Eten kan in het Bombay Blues Restaurant met Indische gerechten en de Aria Bar is ideaal voor een cocktail in een stijlvol interieur. Boek hier je verblijf in Artto Hotel.

Ontdek meer hotels in Glasgow

  1. Hotels in speelstad Londen

9.1. Het stadion in Londen

“Football’s coming home!” roepen ze in Engeland. Dus mocht Wembley Stadium ofwel het Home of Football niet ontbreken als locatie voor het EK. In Londen gaan groepswedstrijden en halve finales door. De stad ademt niet alleen voetbal, Londen is ook ideaal voor een citytrip.

9.2. Waar overnachten in Londen tijdens het EK?

Londen is een wereldstad, dus er is meer dan genoeg keuze qua hotels, guest houses, B&B’s of andere verblijfplaatsen. De kamerprijzen zullen niet verhogen tijdens het tornooi. Je kan betaalbaar overnachten in de buurt van Wembley Stadium of bij de belangrijkste bezienswaardigheden in Londen. Download onze gratis reisgids Londen, zo ontdek je nog meer van de stad.

Onze suggestie voor je verblijf in Londen:

9.3. Melandre Hotel by Saba

In de omgeving van Hammersmith en Fulham vind je dit gezellige en comfortabele hotel. Je kan er genieten van een continental breakfast en de kamers zijn modern ingericht, maar wel met een leuke knipoog naar de klassieke Britse interieurs. Een grote troef is de ligging.

Vlakbij het hotel heb je de metro die je in ongeveer 50 minuten naar Wembley Stadium brengt, wat naar Londense standaarden zeker een aanvaardbare reistijd is. Bezienswaardigheden in de buurt zijn onder andere Hammersmith Apollo, Holland Park en Hyde Park en het Leighton House Museum. Boek hier je verblijf bij Melandre Hotel by Saba.

Ontdek meer hotels in Londen

  1. Hotels in speelstad München

10.1. Het stadion in München

  • In de Allianz Arena van FC Bayern München zullen er groepswedstrijden en een kwartfinale doorgaan.
  • Voor Oktoberfest zal het nog te vroeg zijn, maar München heeft een unieke mix van moderne, industriële en klassieke bezienswaardigheden om je citytrip meer dan in te kleuren. Ontdek München met onze gratis stadswandeling.

10.2. Waar overnachten in München tijdens het EK?

Duitsers hebben de zaken vrijwel altijd op orde. Het mag dus niet verbazen dat de toeristische instanties laten weten dat München de voetbalfans zonder problemen kan ontvangen, en dat aan de reguliere kamerprijzen. Er zijn hotels op korte afstand van het stadion, maar je kan ook naar accommodatie bij het centrum van de stad uitkijken.

Onze suggestie voor je verblijf in München:

10.3. Hotel Cristal

Dit betaalbare en comfortabele hotel ligt in hartje München. Ideaal om de bezienswaardigheden in het historische centrum mee te pikken. Er is een rijkelijk ontbijtbuffet dat geopend is van 7:00 tot 11:00 uur. Je kan hier dus gerust wat langer slapen en toch nog je ontbijt nemen. Verder kan je ook à la carte dineren en is er een parkeergarage voor wie met de auto komt. Het station is op slechts 3 minuten lopen waardoor de verbinding met de Allianz Arena ook uitstekend is: 25 minuten met het openbaar vervoer en je bent bij het stadion. Boek hier je verblijf bij Hotel Cristal.

Ontdek meer hotels in München

  1. Hotels in speelstad Rome

11.1. Het stadion in Rome

  • Het Stadio Olimpico is één van de oudere stadions van het EK 2020 en het tweede grootste van Italië met een capaciteit van 70.000 toeschouwers.
  • Het is de thuishaven van voetbalclubs AS Roma en Lazio Roma en zowel het Italiaanse nationale voetbal- als rugbyteam.
  • Als je nog niet in Rome bent geweest: de vele oude bezienswaardigheden zijn een absolute must. Van de Trevifontein tot het Colosseum, het Forum Romanum, het Vaticaan en nog vele andere bezienswaardigheden in Rome. Een citytrip is nooit ver weg met onze gratis reisgids Rome.

11.2. Waar overnachten in Rome tijdens het EK?

Rome is een heel toeristische stad, dus je zal geen enkel probleem ondervinden om een geschikte verblijfplaats te vinden bij het stadion of bij de belangrijke bezienswaardigheden. De kamerprijzen zullen tijdens het EK ook niet stijgen. Bereid je wel voor op extra drukte. Het toeristische hoogseizoen zal door het EK voetbal wellicht iets vroeger starten dan gewoonlijk. Dus om zeker te zijn dat je echt kan verblijven waar je graag wil, kan je best ook tijdig boeken.

Onze suggestie voor je verblijf in Rome:

11.3. Hotel Santa Prisca

In dit hotel overnacht je in een fraai Italiaans interieur. Ideaal voor een verblijf van een paar dagen. De Giardino degli Aranci met prachtige panorama’s over het centrum van de stad ligt op 700 meter en met de nabijgelegen metro ben je snel in het centrum en bij het Stadio Olimpico. Op 5 minuten lopen kom je in de levendige wijk Testaccio met heel wat leuke restaurants, bars en discotheken. Boek hier je verblijf bij Hotel Santa Prisca.

Ontdek meer hotels in Rome

  1. Hotels in speelstad Sint-Petersburg

12.1. Het stadion in Sint-Petersburg

  • Het WK in Rusland ligt nog maar achter de rug, maar daar is Sint-Petersburg alweer als locatie voor het EK. In de thuishaven van Zenit Sint-Petersburg zullen groepswedstrijden en een kwartfinale worden betwist.
  • Het stadion op Krestovsky kan 68.000 mensen ontvangen.
  • Naast de vele architectuur van Sint-Petersburg heb je tijdens het EK ook de zogenaamde “White Nights”.
  • Door de noordelijke ligging van de stad kan het er tot wel 20 uur per dag licht blijven tijdens het tornooi.

12.2. Waar overnachten in Sint-Petersburg tijdens het EK?

In Sint-Petersburg zijn er enorm veel hotels en doorgaans zijn ze ook kwalitatief ruim voldoende. Het is dan ook een toeristische trekpleister dus je zal zonder problemen een goede slaapplek kunnen boeken. De gewoonlijke kamerprijzen blijven behouden tijdens het EK, dus je zal niet extra moeten betalen voor je trip naar Rusland.

Wil je verblijven in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden of het stadion? Wees er dan wel tijdig bij om te boeken, want die kamers zullen ongetwijfeld verkopen als zoete broodjes.

Onze suggestie voor je verblijf in Sint-Petersburg:

12.3. Neva Delta Hotel

Op slechts 400 meter van de kathedraal van Sint-Isaac vind je dit comfortabele hotel in de wijk Admiralteyskiy. Het is een perfecte uitvalsbasis om de vele kerken, paleizen, musea en kunstgalerijen in het centrum te ontdekken. Het hotel beschikt over modern ingerichte kamers met eigen badkamer. Er zijn ook kamers met een eigen keukentje, vaatwas en microgolfoven voor als je zelf wil koken. Boek hier je verblijf bij Neva Delta Hotel.

Ontdek meer hotels in Sint-Petersburg

  1. Boek een voetbalreis: Alles in 1 pakket

Voetbalreizen.com is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van geheel of gedeeltelijk georganiseerde voetbalreizen.

  1. Hoe kan je de Belgen gaan bekijken tijdens het EK?

Wil je graag de Belgische nationale ploeg ergens gaan aanmoedigen tijdens het EK? Dan kan je je registreren op de website van UEFA om tickets te bemachtigen:

  • Je moet eerst lid worden van de supportersvereniging 1895 via www.fanmanagement.be
  • Vervolgens maak je een account aan op UEFA.com. Heb je al een account? Dan kan je dit overslaan.
  • Selecteer daar dat je fan bent van België.
  • Vul het fannummer in dat je van 1895 hebt ontvangen. Je vindt dat terug in je profiel op fanmanagement.be.

Je kan tickets kopen vanaf 4 december 2019 tot en met 18 december 2019. De Belgen behoren tot de topfavorieten voor het tornooi. Verwacht dus wel dat de verkoop zeer snel zal gaan.

  1. Koop je voetbaltruitje (met je eigen naam erop) online

Thuis aan de TV of in een van de speelsteden?
Een voetbaltruitje met je eigen naam online laten drukken het kan bij VoetbalShirtKoning, hoe cool is dat !

  1. Een gokje wagen tijdens het EK 2021?

Wil je het EK graag nog wat spannender maken? Dan kan je via UNIBET een gokje wagen op een van de wedstrijden op het EK 2021. Registeer je hier bij UNIBET.
Ons advies: speel verstandig

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?