Waar overnachten in Grasse? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Waar overnachten in Grasse? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

29 juli 2022 in Provence0 reacties

Tijdens je bezoek aan Grasse je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Grasse. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Bastide Saint Antoine - Relais & Châteaux

Bastide Saint Antoine - Relais & Châteaux is gevestigd in een karakteristiek een 17e-eeuwse Provençaalse residentie en wordt omringd door 5 hectare aan mediterrane tuinen. Je overnacht hier in ruime kamers voorzien van een elegante inrichting. Vanuit je kamer geniet je van het uitzicht op de prachtige tuin en de omliggende vallei.

Na een heerlijke nachtrust begin je de dag met een continentaal ontbijt in de eetkamer of op het tuinterras. 's Avonds kan je dan weer proeven van gastronomische gerechten in het sfeervolle restaurant. Verder heb je in het 5* hotel ook de mogelijkheid om op warme zomerdagen een duik te nemen in het buitenzwembad of om deel te nemen aan leuke kookcursussen en kelderbezoeken. Meer info en boeken.

  1. Best Western PLUS Elixir Grasse

Het Best Western PLUS Elixir Grasse ligt op 3 km verwijderd van het stadscentrum van Grasse. Het 4* hotel biedt elegante en eigentijdse kamers met airconditioning, een badkamer met bad of douche en uitzicht op de tuin of de heuvels.

Iedere ochtend wordt er een Amerikaans ontbijtbuffet georganiseerd of je kan tot 12u 's middags een à-la-carteontbijt bestellen op je kamer. Nadien kan je ontspannen op het gemeubileerd terras, in het welnesscentrum of een duik nemen in het buitenbad. Verder biedt het hotel ook nog een gratis privéparkeergelegenheid. Ideaal voor wanneer je aan het rondreizen bent in de Côte d'Azur. Meer info en boeken.

  1. Mas Du Roc Bed & Breakfast

B&B Mas Du Roc is een gezellige B&B gevestigd in een huis in Florentijnse stijl. De charmante kamers zijn gezellig ingericht en beschikken over alle nodige comfort. Sommige kamers bieden ook uitzicht op het zwembad of op de tuin met 300 jaar oude olijfbomen. Neem een verfrissende duik in het seizoensgebonden buitenbad of laat je verwennen tijdens een massagebehandeling (op aanvraag).

De B&B is gelegen in een rustige en ontspannende omgeving op 10 minuten rijden van Grasse. Meer info en boeken.

  1. Florentine Villa with spectacular views

Florentine Villa is gevestigd in een historisch 19e-eeuws Belle Epoque huis en biedt accommodatie voor maar liefst 12 personen. De villa biedt een adembenemend panorama op een hoogte van 460 meter; op heldere dagen kan je zelfs tot aan Corsica over de azuurblauwe zee kijken.

De villa wordt omringd door oude palmen in een geurende mediterrane tuin met een groot zwembad. In totaal beschikt de villa over 5 slaapkamers, een uitgebreide keuken, een gezellige woonkamer en een bar. Op mooie zomeravonden kan je gezellig samen genieten van een lekkere barbecue.

Het pand ligt op 15 minuten wandelen van het bruisende middeleeuwse stadscentrum van Grasse en in de omgeving kan je prachtige wandelingen maken. Meer info en boeken.

  1. Hôtel la Bellaudière

Hôtel la Bellaudière is gehuisvest in een prachtig gerenoveerd 16e-eeuwse huis te midden van een volgroeide tuin. Het budgetvriendelijke hotel biedt eenvoudig ingerichte comfortkamers, een gezellige bar waar je heerlijke Franse wijnen en aperitieven kan proeven en een prachtig uitzicht op de bergvallei.

Iedere ochtend wordt er een continentaal ontbijt in je kamer bezorgd, of je kan het ontbijt ook nuttigen op het schaduwrijke terras. Verder is er ook gratis parkeergelegenheid voor gasten die de regio per auto verkennen. Meer info en boeken.

  1. B&B Moulin Sainte Anne

Grasse staat niet alleen bekend omwille van de parfum maar ook omwille van de olijfolie. Bij Moulin Sainte Anne - Gîtes heb je de mogelijkheid om te overnachten in een voormalige olijfoliemolen. Deze olijfoliemolen werd omgetoverd tot een charmante B&B met een traditionele inrichting en hier en daar enkele moderne technieken.

Je verblijft in een van de elegante kamers met betegelde vloeren en uitzicht op de prachtige tuin. Sommige kamers hebben ook een groot bubbelbad of houten balken aan het plafond. Na het verkennen van de stad en haar prachtige omgeving kan je gezellig samen zitten in de grote woonkamer met authentieke muren en opwarmen aan de open haard.

Verder biedt deze accommodatie ook de mogelijkheid tot een rondleiding in de voormalige oliemorgen op het terrein, twee buitenzwembaden en een eigen buitenjacuzzi. Meer info en boeken.

  1. Roulotte De Charme

Op zoek naar een uniek verblijf? Dan is het vakantiehuis Roulotte De Charme misschien wel iets voor jou. Roulotte De Charme is een houten caravan die accommodatie voor 4 personen gelegen in een prachtige omgeving met dieren in de buurt. De gezellige caravan is voorzien van een eethoek met kitchenette, een eigen badkamer en een zonneterras.

's Avonds kan je genieten van een heerlijke barbecue in de tuin of kruip gezellig samen in de hot tub bij de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. B&B La Colombière

B&B La Colombière ligt net buiten het stadscentrum van Grasse en biedt ruime accommodatie voorzien van moderne faciliteiten. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een continentaal ontbijt. Verder biedt de B&B ook een buitenzwembad en een aangenaam zonneterras waar het heerlijk vertoeven is. Meer info en boeken.

  1. Le Prado Grasse

Eerder op zoek naar een klein, gezellig appartementje? Dan is Apartment Le Prado Grasse misschien wel iets voor jou. Het appartement is geschikt voor 2 personen en beschikt over 1 slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, een wasmachine en een badkamer.

Verder geniet je van op het appartement van een prachtig zicht over de tuin en het balkon. Het appartement ligt op wandelafstand van het historische centrum en de bekende Parfumerie Fragonard. Meer info en boeken.

  1. Appart Hotel Centifolia

Het Appart Hotel Centifolia is gelegen aan het centrale plein van Grasse, Place aux Aires, op wandelafstand van de topbezienswaardigheden van deze parfumstad. Het appartement is ruim, voorzien van alle luxe en comfort en geschikt voor 6 personen. In de omgeving kan je uitstekend wandelen, snorkelen en fietsen. Meer info en boeken.

  1. Met onze reisgids mis je niets tijdens je reis in de Provence

Herkenbaar: je wilt er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Provence? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Provence met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Graag eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Provence.

Provence

Gratis reisgids Provence downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?