10 x Glampings in de Algarve - Bijzonder overnachten in de Algarve

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x Glampings in de Algarve - Bijzonder overnachten in de Algarve

26 mei 2021 in Portugal0 reacties

Bijzonder overnachten in de Algarve? Wij maakten alvast een lijstje van 10 glampings en luxe campings in een van de mooiste streken van Portugal. Bezoek de Algarve en laat je verrassen door onze unieke accommodaties.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Quinta Alma

Quinta Alma ligt in Aljezur in het midden van de natuur. De prachtige luxetenten en rustige omgeving zijn de ideale combinatie voor een zalig verblijf. In de omgeving van deze accommodatie liggen heel wat fiets- en wandelpaden maar kan je ook windsurfen. Er is zelfs een privéstrand waar enkel gasten van Quinta Alma toegelaten zijn. Meer info en prijzen.

  1. Lemon Tree Urban Camping

Liever glampen in het centrum van de stad? Het kan in de Lemon Tree Urban Camping! Deze accommodatie bevindt zich in het centrum van het gezellige stadje Faro. De luxe tweepersoonstenten hebben een gedeelde keuken en badkamer. In de omgeving zijn er heel wat restaurants en cafés en valt er iedere dag wel iets te beleven.

Je overnacht hier vanaf €82/nacht. Meer info en boeken.

  1. Moledos glamping

Moledos glamping bevindt zich in Aljezur op 20 minuten rijden van de bekende surfplek Arrifana Beach. Gasten kunnen gezellig aperitieven op het terras en zich verfrissen in het grote privézwembad. De familiesuite voor 4 personen is ideaal voor reizigers die met het gezin deze prachtige streek komen ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Yurt in orange grove

Yurt in orange grove bevindt zich in het stadje Silves. Je overnacht er in een rustige omgeving in het midden van de natuur tussen de sinaasappelbomen. De accommodatie heeft een eigen badkamer en een gezellig terras. Je overnacht er al vanaf €98/nacht. Meer info en boeken.

  1. Coral Musa

Coral Musa is een campingresort in de open natuur van Aljezur. Er zijn tenten voor 2 tot 3 personen, uitgerust met een eigen terras, gedeelde keuken en badkamer. Deze accommodatie heeft een prachtig uitzicht op de bergen en ligt op 20 minuten rijden van de surfstranden Canal Beach en Arrifana. Meer info en boeken.

  1. Musa chalet

Overnacht je liever in een chalet? Op dezelfde locatie als hierboven (Coral Musa) zijn er ook enkele chalets te huur. De omgeving blijft hetzelfde maar het comfort is net dat tikkeltje meer. Neem gerust een kijkje! Meer info en boeken.

  1. Quinta O Ninho

Quinta O Ninho bevindt zich in de bergen van Monchique op een heel rustige locatie. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen of groepsreizigers. De luxetent en het zwembad staan al klaar, gasten krijgen bij aankomst zelfs een welkomstdrankje aangeboden. De ideale start van een leuke vakantie!

De prijs voor 4 personen en 3 nachten start vanaf €420. Meer info en boeken.

  1. Tipi Algarve

Altijd al eens willen overnachten in een echte tipi? In Aljezur kan het! Deze omgeving heeft alles wat je nodig hebt voor een eerste glamping-ervaring in Portugal. Je krijgt een eigen tipi met een tweepersoonsbed in de vrije natuur.

Reizigers die graag surfen, kunnen zich op Arrifana Beach uitleven, het strand ligt op amper 20 minuten rijden. Meer info en boeken.

  1. Chalet Algarve

Overnachten in een kleine chalet met zwembad? Deze accommodatie in Carvoeiro heeft één slaapkamer met kitchenette en badkamer. Je bevindt je hier op 2,8 kilometer van Paradise Beach waar je een prachtig uitzicht hebt. Meer info en boeken.

  1. Quintal Yurts

Quintal Yurts bevindt zich in de Almograve, net buiten de Algarve. Deze accommodatie ligt op een rustige locatie in de natuur op 5 minuten rijden van de stad. In deze luxe tenten kunnen 2 tot 3 personen overnachten. Er is een eigen badkamer en een gedeelde keuken.

Je overnacht hier vanaf €75/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Portugal

Wil je nog meer info over wat je kan zien en doen in Portugal? Koop onze reisgids Portugal met 4 stadswandelingen + een complete rondreis met meer dan 89 bezienswaardigheden en heel wat leuke adresjes (+ GPS coördinaten)! Download zeker ook de gratis reisgids preview Portugal en ga op pad!

Portugal

Gratis reisgids Portugal downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?