Waar overnachten in Warschau? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Warschau? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

12 april 2021 in Polen0 reacties

Tijdens je bezoek aan Warschau heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Warschau.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Vienna House Mokotow Warsaw

Verblijf in het viersterrenhotel Vienna House Mokotow Warsaw! Een echte aanrader. Kamerhoge ramen, beton en staal worden afgewisseld met natuurlijke materialen zoals hout en wol, in warme kleurtinten. De perfecte verlichting zorgt voor een gevoel van behaaglijk comfort! In de kamers kunnen alle tv's slim worden bediend en de badkamers zijn kleine spa-ruimtes. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt en wanneer je even wil ontspannen kan je de open lobbybar verkennen met ambachtelijke cocktails en Weense koffiespecialiteiten. Meer info en boeken.


  1. Moxy Warsaw Praga

Moxy Warsaw Praga is gelegen in de bruisende Zabkowska-straat van de oude wijk Praga. Moxy maakt deel uit van een gloednieuw complex dat van oudsher bekend staat als een 19e-eeuwse Poolse wodkadistilleerderij. In de levendige openbare ruimte van het hotel kan je ontspannen en genieten van de kenmerkende Moxy-cocktail.

De lichte en open indeling van de hotellobby is gecombineerd met modern en industrieel meubilair en de kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten en alle comfort. En op elk moment van de dag kan je een hapje halen uit de Grab and Go. Meer info en boeken.

  1. Hotel Arche Geologiczna

Hotel Arche Geologiczna is een driesterrenhotel ingericht in een moderne industriële stijl in grijstinten, wit en elementen van goud en marineblauw. Deze elementen zal je ook terugvinden in de moderne kamers van het hotel. Verder kan je heerlijk dineren en genieten van een continentaal ontbijtbuffet in Wydawka. Meer info en boeken.

  1. PURO Warszawa Centrum

Verblijf in het PURO Warszawa Centrum, in de moderne, elegante kamers. Elke kamer is voorzien van alle luxe en comfort dat je maar kan wensen. 's Ochtends wordt er een continentaal of volledig Engels/Iers ontbijt verzorgd. Verder biedt deze 4-sterrenaccommodatie een sauna en een terras waar je heerlijk tot rust kan komen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Warszawa

Mag het eens wat luxueuzer zijn? Dan raden we je een nachtje in het Warszawa hotel aan! Majestueus torent het vijfsterrenhotel boven de hoofdstad uit. Naast elegant ingerichte kamers biedt dit twee restaurants waarvan het interieur je terug meenemen in de tijd. Op het grote terras van het restaurant aan de Świętokrzyska-straat kan je het panorama van Warschau bewonderen. Verder vind je in dit hotel een fitnesscentrum, een spa- en wellnesscentrum. Meer info en boeken.

  1. Apartamenty Vola Residence

Wil je liever zelf kiezen waar je gaat of staat wanneer jij wil? Verblijf dan in het Apartamenty Vola Residence! De ruime kamers zijn strak ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Wil je graag zelf koken? Dat kan met de volledig uitgeruste keuken! Maar je kan je uiteraard ook in de ochtend laten verwennen met het heerlijke continentale ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Hotel Metropol

Hotel Metropol is dan weer ideaal gelegen. Het hotel ligt tegenover Paleis van Cultuur en Wetenschap van Warschau en biedt ruime kamers waar een goede nachtrust gegarandeerd wordt. Sommige kamers kijken zelfs uit op het centrum van de stad. 's Ochtends geniet je van een gevarieerd ontbijt met onder andere traditioneel Poolse gerechten. Zeker proeven! Meer info en boeken.

  1. Hotel Indigo Warsaw - Nowy Swiat

Hotel Indigo Warsaw Nowy Świat is een boetiekhotel met 4 sterren in een gerenoveerd gebouw uit de 19e eeuw in het centrum van Warschau. De beroemde straat Nowy Świat ligt maar liefst op een steenworp wandelen. Hotel Indigo heeft een designinterieur, stijlvol meubilair en houten vloeren. Sommige kamers hebben balkons en brede vensterbanken met kussens waar je 's avonds kan genieten van een goed boek.

Het restaurant van het hotel serveert moderne Poolse gerechten en lekkere drankjes. Zo schenkt de Lounge Bar diverse soorten whisky. Meer info en boeken.


  1. Mamaison Residence Diana

Mamaison Residence Diana ligt in een rustig en toch centraal deel van Warschau, op 15 minuten wandelen van het historische centrum. Deze accommodatie is gehuisvest in een prachtig gerestaureerd 19e-eeuws gebouw, op slechts 200 meter van de populaire straat Nowy Świat. De kamers hebben een stijlvolle inrichting, een volledig uitgeruste keukenruimte, een woonkamer en een werkplek. Meer info en boeken.

  1. Motel One Warsaw-Chopin

Motel One Warsaw-Chopin is gunstig gelegen in de wijk Sródmiescie van Warschau, op 600 m van de straat Nowy Świat. Dit driesterrenhotel biedt je moderne accommodatie en beschikt over het nodige comfort. De dag start je met een heerlijk continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Polen met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Polen? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Polen met meer dan 195 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Polen.

Polen

Gratis preview reisgids Polen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?