Waar overnachten in Bilbao? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Bilbao? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

28 december 2021 in Noord-Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Bilbao heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bilbao!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Miró

Hotel Miró ligt in het centrum van Bilbao op 10 minuten wandelen van het Guggenheim Museum. Het viersterrenhotel werd ontworpen door de modeontwerper Antonio Miró en heeft een eigen wellness-en fitnessruimte. Een kamer boek je hier vanaf €255/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Zenit Bilbao

Hotel Zenit Bilbao ligt in het centrum op 2,5 kilometer van de Casco Viejo (de historische oude stad). Vanuit het hotel stap je in 10 minuten tot San Mamés, het voetbalstadion van Athletic Bilbao. Het hotel heeft een eigen restaurant genaamd Abando, waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.

Een kamer in dit viersterrenhotel boek je vanaf €133/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Occidental Bilbao

Hotel Occidental Bilbao ligt naast de Basilica de Begoña en heeft een eigen groot buitenzwembad. Het viersterrenhotel werd in 2015 volledig gerenoveerd en heeft ruime tweepersoonskamers en luxesuites. Het Guggenheim Museum ligt op 15 minuten rijden en de oude stad op 5 minuten.

Een kamer in dit viersterrenhotel boek je vanaf €153/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Bcool Bilbao

Liever wat minder geld uitgeven? Neem dan zeker een kijkje bij het Bcool Hostel Bilbao. Dit moderne hostel ligt op 700 meter van het treinstation in Las Cortes, Bilbao. Gasten kunnen een privékamer of een bed in een slaapzaal boeken. Het hostel heeft een eigen bar met ruim terras.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €16/nacht. Meer info en boeken.

  1. B&B 7 Kale

B&B 7 Kale ligt middenin het Casco Viejo, de oude binnenstad van Bilbao. Het Casco Viejo is een levendige wijk in Bilbao met heel wat traditionele middeleeuwse huizen, smalle straatjes en gezellige restaurants. De bed and breakfast heeft 12 moderne en ruime gastenkamers.

Hier overnacht je vanaf €100/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Bilbao Plaza

Hotel Bilbao Plaza bevindt zich in het centrum van de stad en heeft een prachtig uitzicht op de Nervion rivier die door Bilbao stroomt. Het tweesterrenhotel ligt op 10 minuten wandelen van het Guggenheim Museum en net buiten de oude stad. Een kamer boek je hier vanaf €89/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel Tayko Bilbao

Hotel Tayko Bilbao ligt in het oude stadscentrum van Bilbao aan de Nervion rivier. Het viersterrenhotel situeert zich in een prachtig gerenoveerd gebouw uit 1924. Het Teatro Arriaga, El Arenal park en de Santiagokathedraal liggen binnen een straal van 300 meter van het hotel. Een kamer boek je hier vanaf €194/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Ganbara

Het Ganbara Hostel ligt in de oude stad van Bilbao op 1 kilometer van het treinstation. Het hostel heeft een wasruimte en een gemeenschappelijke lounge met bar, waar de gasten iets kunnen drinken. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €16/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Ercilla Hotel

Het Ercilla Hotel ligt in het centrum van Bilbao vlakbij de Plaza Moyua. Het viersterren hotel heeft een eigen bar en restaurant. De kamers zijn ruim en modern ingericht en gaan van basic tot exclusieve suite. Je overnacht hier vanaf €147/nacht. Meer info en boeken.

  1. Appartement Alaia

Boek je liever voor enkele dagen een appartementje in Bilbao? Neem dan zeker een kijkje bij Apartamentos Alaia. Deze appartementen liggen in de oude binnenstad van Bilbao en zijn voorzien van een privébalkon en privébadkamer. Je kunt dit appartement boeken vanaf €145/nacht. Meer info en boeken.

  1. Wil je niets missen tijdens je citytrip Bilbao?

Wil je er ook zeker van zijn dat je geen belangrijke of mooie plekjes mist tijdens je verblijf in Bilbao? Dan is er goed nieuws, want wij deden al het opzoekingswerk voor jou. Download onze gratis stadswandeling Bilbao. Wil je graag nog meer zien? Download je reisgids Noord-Spanje hier.

Noord-Spanje

Gratis wandeling Bilbao downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?