5 x mooiste vakantieparken in Groningen: Welk park kiezen? Alle info + foto's

Volledige reisgids kopen voor € 10

5 x mooiste vakantieparken in Groningen: Welk park kiezen? Alle info + foto's

Weekendje weg met vakantie of vrienden in een leuk vakantiehuis? Ontdek hier de 5 mooiste vakantieparken in Groningen

Voor de leukste uitjes en vakanties je helemaal niet ver en lang te zoeken naar de perfecte plek. Ook Groningen is een prima bestemming voor een weekendje uit te blazen. Er zijn heel wat leuke vakantieparken die je een onvergetelijke vakantie bieden. Heerlijk genieten van de rust, even uitwaaien of op avontuur gaan? Het kan er allemaal!

Wij maakten alvast een overzichtje met de 5 leukste en mooiste vakantieparken in Groningen.

Overzicht mooiste vakantieparken Groningen

  1. Landal Natuurdorp Suyderoogh

Midden in het Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen ligt het Landal Natuurdorp Suyderoogh. Het vakantiepark biedt vrijstaande vakantiewoningen waarvan sommige een schitterende ligging hebben aan het water. Vanaf het terras van je eigen bungalow kan je zo het water in om een leuke boottocht te maken. Of maak een lange fietstocht door de prachtige omgeving (fietsen kan je huren op het park).

Ook op en rond het park is er van alles te doen en te beleven. Je vindt er een overdekt zwembad, sportvelden, verschillende speeltuinen, een bowlingbaan en diverse sauna’s om even lekker te ontspannen. Oh ja, breng ook zeker je verrekijker mee zodat je de talrijke watervogel kan spotten tijdens je verblijf. Meer info en boeken.

  1. Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer, in het Groningse dorp Vlagtwedde, beschikt over gezellige bungalows vlakbij het water, voorzien van alle luxe en comfort. Geniet van een dagje aan het subtropisch zwemparadijs, speel een potje mini-golf en geniet van een dagje in de wellness. De gunstige ligging aan het water biedt ook de mogelijkheid om te zwemmen, kanoën en vissen. Daarnaast kan je in de omgeving van het vakantiepark een mooie wandel- of fietstocht door de prachtige natuur maken. Meer info en boeken.

  1. Baayvilla's

Bij het kleinschalige vakantiepark Baayvilla's in Lauwersoog ligt de focus op luxe, rust en de mooie natuur. Het park beschikt over ruime vakantievilla’s met een luxe en smaakvolle inrichting aan het Lauwersmeer. Sommige villa’s beschikken over iets extra zoals een bubbelbad, hangende barbecue en steiger. ’s Ochtends is het heerlijk wakker worden met de zonsopgang op de achtergrond en een koffietje in de hand. Nadien kan je een verfrissende duik nemen in het water. Meer info en boeken.

  1. Vakantiepark Roompot Pagedal

Vakantiepark Pagedal bevindt zich in een mooie omgeving waar voor iedere leeftijd van alles te beleven valt. Kinderen kunnen hun energie kwijt op de speeltuin en deelnemen aan alle leuke activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam. Er is zelfs een groot luchtkussen! Ga gezellig samen zwemmen in het overdekte zwembad, verken de omgeving op de fiets of stap samen in een kano. Na een leuke dag kan je nagieten op het terras van je gezellig bungalow. Meer info en boeken.

  1. Camping Wedderbergen

Camping Wedderbergen is een gezellige familiecamping gelegen in het meest bosrijke gedeelte van Groningen. Deze familiecamping biedt zowel ruime staanplaatsen als gezellig ingerichte chalets voorzien van alle moderne gemakken. De camping bevindt zich in een prachtige omgeving waar je heerlijk kan wandelen, vissen en mooie fietstochten kan maken.

Maar ook op het campingterrein kan je urenlang plezier beleven. Er is een overdekt en verwarmd zwembad met apart peuterbad, stroomversnelling, bubbelbad en grote glijbaan, een eigen natuurbad met daaromheen een zandstrand, verschillende speeltoestellen, trampolines, een beachvolleybalveld en een multi-playveld waar je een wedstrijdje voetbal kan spelen. Geen zin om zelf te koken? Dan kan je samen dineren in het gezellige eetcafé. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je rondreis door Noord-Nederland met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door Noord-Nederland? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Noord-Nederland met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Noord-Nederland.

Noord-Nederland

Gratis reisgids Noord-Nederland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?