Waar overnachten in 's Hertogenbosch? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in 's Hertogenbosch? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

28 maart 2021 in Noord-Brabant0 reacties

Tijdens je citytrip of bezoek aan 's Hertogenbosch heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in 's Hertogenbosch.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. De Bossche Kraan

Bijzonder en uniek overnachten? Dan raden we je zonder enige twijfel De Bossche Kraan aan: een oude havenkraan omgetoverd tot luxe hotelsuite! De knalgele kraan met een hotelkamer op 12 meter hoogte heeft nog enkele originele onderdelen van de kraan die zichtbaar zijn en er is een stuk aangebouwd om meer ruimte te creëren... Wat het zo bijzonder maakt is dat je zelf kan uitkiezen waar je naar wilt kijken. Wil je liever naar de opslagsilo’s of naar de Sint Janskathedraal kijken? Kruip in de bestuurdersstoel en draai de kraan naar jouw gewenste uitzicht! Wil je graag ontbijten? Dan kan dat als je dit op voorhand bijboekt. Meer info en boeken.

  1. Uylenhof Hotel

Uylenhof is een luxe, boetiekhotel dat gevestigd is in monumentale panden in het Uilenburg-kwartier in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het Hotel verhuurt luxe en volledig ingerichte hotelappartementen geschikt voor 2 tot en met 4 personen. De kamers zijn ruim en de authentieke historische elementen zijn bewaard gebleven. Uylenhof Hotel biedt als extra service ontbijt op de kamer of bij goed weer in de Binnenhof! Meer info en boeken.

  1. de Soete Moeder

De Soete Moeder is gevestigd in een gerenoveerd klooster in het centrum van Den Bosch. Hier vind je een oase van rust en ontspanning vlakbij de natuur én het bruisende Bossche centrum. Elke kamer is voorzien van alle comfort en nodige faciliteiten. De karakteristieke elementen van het klooster zijn zo goed als mogelijk behouden voor de sfeer en authenticiteit. Graag even ontspannen? In de grote kloostertuin kan je tot rust komen na een heerlijke dag verkennen. Meer info en boeken.

  1. Landgoed Huize Bergen

Ontwaak met het gefluit van de vogels uit het park en sluit de dag af met een goed glas wijn in het monumentale landhuis van Landgoed Huize Bergen. De kamers bevinden zich in verschillende gebouwen op het terrein en de inrichting is modern maar wel met een knipoog naar de klassieke details van het landhuis. Op het gezellige terras kan je genieten van een heerlijk ontbijt maar ook van een momentje voor jezelf. Meer info en boeken.


  1. The Duke Boutique Hotel (Den Bosch)

The Duke Boutique Hotel is gevestigd in Den Bosch, op 80 meter afstand van de historische kathedraal Sint Jan. Je verblijft in een van de designkamers of suites die voorzien zijn van grote, ‘Duke brand’ boxsprings, een grote inloopregendouche, apart toilet, een Illy espresso machine, gratis Netflix, een Marshall speaker en nog veel meer favoriete designeritems van The Duke. Vanuit de kamer heb je ook een rustgevend uitzicht over de stad. Bij de accommodatie zelf en in de omgeving kan je diverse activiteiten ondernemen, zoals golfen en fietsen. Meer info en boeken.

  1. Hotel The Stamp

Een bijzondere overnachting in luxe hotelkamers in hartje ‘s-Hertogenbosch, dat krijg je bij The Stamp Hotel. Naast het comfort dat elke kamer biedt, kan je daarnaast ook genieten van een Nespresso koffie bij het wakker worden en Rituals producten bij het verzorgen. In het restaurant van het hotel kan je heerlijk ontbijten en genieten van Nederlandse, Franse als Aziatische gerechten worden geserveerd naast het heerlijke streetfood. Meer info en boeken.

  1. B&B CubaCasa

Wie de prachtig gerestaureerde gevel van het klassieke pand van B&B CubaCasa bekijkt, kan haast niet geloven dat er achter deze Bossche muren de sfeer van het warme Zuid-Amerika heerst, zowel in inrichting als in gastvrijheid. Alle kamers van de B&B zijn even sfeervol, smaakvol en met oog voor detail ingericht.

B&B CubaCasa ligt op een ideaal gelegen punt in de stad. Nabij station, winkels en uitgaansgelegenheden.. de perfecte uitvalsbasis om ’s-Hertogenbosch te leren kennen. Meer info en boeken.

  1. MonQui Boutique Hotel

Boetiekhotel MonQui biedt aangename accommodatie in het centrum van Den Bosch, op 1,9 km van de Brabanthallen. Het hotel beschikt over comfortkamers met een moderne inrichting en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Wanneer je de kamer binnenkomt, staat je een heerlijk flesje wijn op te wachten, dat je kan opdrinken bij een mooie zonsondergang op het balkon of terras. Meer info en boeken.

  1. Hotel 't Keershuys

Hotel ’t Keershuys, is gelegen op een unieke plek in het bruisende hart van de stad, “de Uilenburg”. Dit rijksmonument is in de afgelopen jaren prachtig gerenoveerd geweest met behoud van zijn authentieke elementen gecombineerd met een hip en luxe interieur. Het hotel biedt een bistro en stijlvolle designer suites maar vooral.. een intieme sfeer. Kortom, alles om je bezoek onvergetelijk te maken! Meer info en boeken.

  1. Hotel Bossche Suites Stationsweg

In dit monumentale pand van meer dan honderd jaar oud werd in 2016 Hotel Bossche Suites geopend. Zes nieuwe, prachtig ingerichte Bossche suites. Elke suite draagt een typisch Bossche naam en is met veel oog voor detail ingericht. Sfeer, comfort en eigenheid staan centraal in alle ruimtes. 's Morgens kan je de ochtend beginnen met een heerlijk ontbijtje en wanneer je na een drukke dag even wil ontspannen kan dat in de zithoek van je kamer. Een goed boek, een heerlijk glaasje wijn en een gezellige avond is vertrokken. Meer info en boeken.

  1. Mis niets met onze reisgids Noord-Brabant

Herkenbaar: Bij je bezoek aan Nederland wil je zeker zijn dat je niets mist tijdens je bezoek? Koop onze volledige reisgids Noord-Brabant met een uitgewerkte autoroute, 5 stadswandelingen, 2 fietsroutes, tips + verborgen pareltjes. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids om in de stemming te komen en ga op pad!

Noord-Brabant

Gratis reisgids Noord-Brabant downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?