FB

Reacties op Vossen, expeditie in het land van Reynaert - Fietsroute Waasland"

- 7 maart 2020 - Willems Anne Marie

Wilt U dit AUB dit jaar nogmaals organiseren.... het was werkelijk heel erg goed en leuk

- 25 december 2018 - Vlaeminck Serge

Prachtige fietsroute

- 11 september 2018 - MYRIAM Van Damme

De Vossen-route start je beter niet vanuit Hulst. Het is beter georganiseerd als je vanuit Kallo vertrekt.

- 10 september 2018 - ronald

voor mij kan het niet beter

- 10 september 2018 - Mieke Spotbeen

Wij vonden het fantastisch, het weer zat mee, de natuur is prachtig,de grootsheid van het havengebied fascineerde,we genoten enorm van de mooie kunstwerken die buiten opgesteld stonden en natuurlijk de kunstwerken op de locaties waar we verrast over waren. Bedankt voor alles!

- 5 september 2018 - Jean-Pierre de Keirsmaeker

Prachtige fietstocht, wij zijn vertrokken in Hulst aan het cachot,zo richting Kieldrecht naar het huis van zonde,van Kieldrecht ging de route naar Kallo, door de mooie Vlaamse polders en haven,in Kallo aangkomen werden we ontvangen in eeb prachtig decor met mooie verhalen van Reinaert, na Kallo ging het richting Melsele naar het Mercator huis, waar we op interactieve manier oude landkaarten konden bekijken of een puzzel oplossen, van Melsele ging het dan terug richting Hulst, de tocht wordt omschreven als 40 Km, maar wij hebben er ruim 60 Km over gedaan, en de route gevolgd zoals aangegeven, maar was echt de moeite waard en een aanrader om dit te beleven.

- 29 augustus 2018 - Van Driessche Willy

We hebben de eerste fietsroute gedaan Berlare en het donkmeer 36,9 km en het was super , aangezien we dicht bij de start plaats wonen zijn we toch nog op onbekende wegen gekomen ! Fantastisch , nu op naar de volgende bij goed weer ! Dank u !

- 29 augustus 2018 - Riet

dankjewel voor deze prachtige fietstocht!!! Wel is het aan te raden om vanuit Kallo te vertrekken anders ben je nooit op tijd voor het mooie Mercatorhuis te bezoeken.Een aanrader voor jong en oud, met de fiets of met de auto!!!!

- 20 augustus 2018 - de ridder rudi

deze route is zeer tof en leerrijk

- 18 augustus 2018 - Yvonne Fransen

Wat een prachtig initiatief.... puike organisatie.... originele en grappige voorstellingen bij het onthaal (het verhaal van Reynaert blijkt van alle tijden)....zeer mooie decors....vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.... bijzonder plezante voorstellingen met als topper Huis van zonde....lekker gegeten.... met andere woorden: "een echte aanrader"!!!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?