Reacties op Dé top 20 x mooiste bezienswaardigheden van Montenegro: wat zien & doen?"

- 31 januari 2021 - Ingrid

Beste, als we weer mogen reizen staat dit zeker op mijn lijst om dit land te bezoeken. Ik hou de informatie zeker bij , is zeer interessant. Hartelijk dank , heb al een paar keer kunnen genieten van informatie bepaalde plaatsen . Mvg Ingrid

- 29 februari 2020 - Jana

Tijdens een uitje met vrienden kwam er ter spraken dat we dit jaar graag naar Kroatië zouden gaan. Zij hadden echter Kroatië én Montenegro al gedaan. We kregen heel wat foto's van hun reis te zien en waren zo goed als verkocht. Nadien kwam ik op jullie website terecht en heb ik meteen de proefversie gedownload. Wij zijn alvast overtuigd om naar Montenegro te gaan. Van zodra we de vluchten geboekt hebben, kopen we de volledige reisgids aan. De reisgids geeft meteen een fijn gevoel om de reis te plannen.

- 19 januari 2020 - Veerle Godefroid

Waw, door jullie reisgids zijn wij nu echt wel getriggerd om de schoonheden van Montenegro te gaan verkennen.

- 15 december 2019 - Pieter Velghe

Top!!!! Heel duidelijke omschrijving wat er allemaal te bekijken is .

- 12 december 2019 - Caroline Vanderhaeghe

We ontvingen al meerdere reisgidsen van "reisroutes" en telkens helpen ze ons goed op weg (Amsterdam, Maastricht en nu Montenegro). De gidsen zijn duidelijk, mooi geïllustreerd en er staan goeie tips in. We hebben alvast de beslissing genomen om volgende zomer onze vakantie in Montenegro door te brengen :-)

- 25 november 2019 - Lode

Nuttige reisgids. Goede leidraad.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?