Waar overnachten in Nancy 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

Waar overnachten in Nancy 2024? 10 x verblijven van goedkoop tot luxe

23 maart 2022 in Lorraine0 reacties

Tijdens je bezoek aan Nancy heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Nancy.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Maison d'Hôte de Myon

Als je een verblijf boekt in het knusse Maison d'Hôte de Myon kom je terecht in een prachtige kamer, duplex of appartement. Het authentieke gebouw stamt af uit de 18de eeuw en is gelegen op een uitstekende locatie vlakbij de kathedraal en Place Stanislas. In de B&B mag je gebruik maken van de gezellige bibliotheek of binnenplaats, waar je volledig tot rust kan komen. De gastvrouw organiseert bovendien ook wijnproeverijen en kooklessen op aanvraag! Meer info en boeken.

  1. Hotel D'haussonville

Hotel D'haussonville is een viersterrenhotel is gevestigd in een 16de-eeuws herenhuis waar je kan overnachten in ruime authentieke kamers. Het hotel straalt warmte en gezelligheid uit door de lounge met openhaard, de klassieke houten vloeren in elke kamer en de prachtige vierkante toren met stenen trap waarlangs je de kamers kan bereiken. Het hotel is vlakbij restaurants, winkelstraten en de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden gelegen. De ideale uitvalsbasis dus om de stad te gaan ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Mercure hotel Nancy Centre

Hôtel Mercure Nancy Centre Gare is een viersterrenhotel gelegen in het hart van Nancy, op slechts 200 meter van Place Stanislas en op 5 minuten wandelen van het treinstation Nancy-Ville. De modern ingerichte kamers hebben allemaal een eigen badkamer, flatscreen, minibar en WiFi. Er zijn verschillende types ontbijt te verkrijgen die ook op de kamer gegeten kunnen worden. Voor een heerlijke lunch of diner kan je ook terecht in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Stanley Ex-Cœur de City by Happyculture

Eerder op zoek naar een budgetvriendelijke accommodatie? Dan is een verblijf in Stanley Ex-Cœur de City by Happyculture perfect! Het hotel biedt moderne kamers voorzien van alle comfort en luxe: een eigen tv, wifi en eigen badkamer tegen een betaalbare prijs. Je overnacht er in het centrum van Nancy, vlakbij het treinstation Nancy-Ville en op wandelafstand van Stanislasplein. Meer info en boeken.

  1. Best Western Plus Crystal, Hotel & Spa

Of toch eerder op zoek naar een luxueuzer verblijf? Boek dan een overnachting in het Best Western Plus Crystal, Hotel & Spa. Het hotel beschikt over kleurrijke kamers die voorzien zijn van moderne faciliteiten als tv, wifi en airconditioning. Na een wandeling naar het Place Stanislas en de Opéra National de Lorraine kan je volledig tot ontspanning komen in het wellnesscentrum. Het hotel ligt vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden en het treinstation van Nancy. Meer info en boeken.

  1. Lorraine Hôtel Nancy Ouest – Laxou

Lorraine Hôtel Nancy Ouest – Laxou wordt gekenmerkt door een frisse urbanstijl. In het hotel is er een gezellige bar, restaurant en fitness waar je als terecht kan voor wat ontspanning na het verkennen van de stad Nancy. Het hotel is gelegen net buiten het centrum van de stad, vlakbij de autosnelweg waardoor het makkelijk te bereiken is voor diegene die met de auto reist. De kamers zijn er modern ingericht en beschikken allemaal over een eigen badkamer, wifi en televisie. Meer info en boeken.

  1. Appartement 9 Place d'Alliance

Heb je liever een volledige accommodatie voor jezelf? Verblijf dan in het Appartement 9 Place d'Alliance, een eigentijds ingericht appartement gevestigd in een 18de-eeuws gebouw in het hartje van Nancy. Je kan er verblijven met maximaal 4 personen.

Het appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken, en elke dag word er een heerlijk ontbijt geserveerd. Er is ook een eigen badkamer, airco, wifi en televisie aanwezig. Het appartement is bovendien gelegen op een uitstekende locatie, vlakbij trein- en tramstations en op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Meer info en boeken.

  1. Hotel Des Prélats

Vlakbij het Place Stanislas, gevestigd in een oud bisschopshuis vind je Hotel Des Prélats. Dit boetiekhotel is uniek vanwege zijn prachtige glas-in-loodramen, de hemelbedden en de charmante tuin met veranda. Als je een verblijf boekt in dit hotel slaap je in kamers waar ook Lotharingen en de prelaten van Nancy woonden. De kamers zijn zeer stijlvol en zijn perfect uitgerust. Meer info en boeken.

  1. L'Hôtel Particulier - Appartements d'Hôtes

In dit gebouw kan je prachtige appartementen boeken. Er zijn twee appartementen die je er kan huren, een voor 4 personen en een voor 2 personen. Beiden hebben een prachtig interieur en beschikken over een eigen badkamer, kitchenette en zitruimte. Wie geen zin heeft om elke dag zelf te koken heeft bovendien geluk, want er liggen verschillende restaurants en cafés op wandelafstand. Daarnaast kan je er ook ontbijt verkrijgen op aanvraag. Meer info en boeken.

  1. Novotel Nancy

Novotel Nancy is gelegen vlakbij autosnelwegen, waardoor het hotel zeer makkelijk te bereiken is. Het hotel is gelegen in een groene rustigere buurt net buiten het hartje van de stad. Na een lange stadswandeling kan je er verkoelen in het buitenzwembad of genieten van een lekker Frans gerecht met een heerlijke cocktail.

Het hotel is ook ideaal voor gezinnen met kinderen, want er is een binnen- én buitenspeeltuin. Zowel de kamers als de lounge en bar worden gekenmerkt door een fris, hedendaags interieur. Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids Lorraine

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in de Lorraine? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download ons roadbook met een complete route door de Lorraine.

Lorraine autoroute

Gratis reisgids Lorraine downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?