Reacties op 13 x mooiste bezienswaardigheden in Metz: wat zien en doen tijdens je verblijf?"

6 ervaringen

- 2 februari 2024 - marthe

Beste Geert, al jaren werk ik met jullie reiscatalogen! Deze zijn up-to-date, goed samengevat, overzichtelijk en we missen zo geen enkele bezienswaardigheid. De stadsplannen zijn ideaal om een stad te bezoeken en leiden ons langs historische gebouwen, monumenten en idylische pleintjes. Zelfs hotels en restaurants worden aanbevolen. Wat wil je nog meer? Onze reis naar de Lorraine moet nog plaatvinden, we gebruiken altijd jullie gids om de nog onbekende streken en steden voor te bereiden. Zo missen we niets van de bezienswaardigheden. Alweer bedankt, Marthe

- 10 oktober 2023 - Van Droogenbroeck Kim

Bedankt voor deze zeer mooie wandeling in Metz, we hebben zeer veel gezien van de stad op korte tijd, was zeker de moeite om te doen !! Zeer gevarieerd programma !

- 15 augustus 2023 - Nico

Hebben Chartres bezocht met de reisgids. Aan te raden!

- 9 maart 2023 - Pierre Schavey

Enkele dagen in Metz om de stad te verkennen.

- 30 september 2022 - anne de buck

de wandeling gemaakt en er van genoten. bovendien hadden we het geluk dat het "jour de patrimoine" was: we konden er ook het huis van de gouverneur en het volledige opera gebouw bezoeken. Zelfs kostuums kopen kon. een heel erg leuke dag in een ondergewaardeerde stad: maar laat nu net het gebrek aan massa toerisme een troef zijn! zeker een aanrader!

- 14 augustus 2022 - Tineke Lauwaert

Superhandige gids met alle bezienswaardigheden op een rij. Ook leuke tips en wandelingen door de stad. Zelden zo een overzichtelijk en mooie oplijsting gezien. Proficiat met uw werk. Dit is als toerist zeer waardevol.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?