Reacties op Leuven bezoeken? 24 x Bezienswaardigheden voor je citytrip"

40 ervaringen

- 11 oktober 2022 - A.G.M. Walta-Verkerk

Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de reisgids. De hoogtepunten van Leuven stonden erin beschreven en we hebben ze ook bijna altijd in het weekend dat we in Leuven waren bekeken.

- 19 augustus 2022 - Geert

De kruidtuin is absoluut de moeite waard, moet je zeker bezoeken als plantenliefhebber!

- 15 augustus 2022 - Rik Dehertogh

Jullie gids had ons prima geholpen bij ons bezoek aan Leuven. Bij een volgende gelegenheid zoek ik zeker bij jullie nieuwe reisgidsen

- 20 juni 2022 - Roger Van Engelgemq

excellent hulp om Leuven te ontdekken! mvg Roger

- 9 juni 2022 - Paul Verweij

Je wilt een periode weg en vooral nieuwe dingen ontdekken. Als Nederlandse Brabander is het dan niet zo moeilijk een wipje over de grens te maken en 'ons broedervolk' in België wat beter te leren kennen. Dus niet om te gaan 'stappen' maar cultuur snuiven, de geschiedenis beleven. Vaak is het dan Antwerpen, Brugge en Gent , waar we reeds enkele malen zijn geweest en hebben zelfs de plaats van Tijl Uilenspiegel gevonden, maar willen eens wat anders leren kennen van onze zuiderburen. We kozen voor een toertje van Hasselt naar Leuven en Mechelen. Via Reisroutes.be namen we de eerste stap om wat meer over deze plaatsen te weten te komen door de stadswandelingen te downloaden. We waren blij verrast over e uitgebreidheid van de gidsen en hebben zelfs door te zoeken via het web, voor ons, interessante uitbreidingen gevonden. Jammer genoeg zitten we nog in de voorbereidingsperiode en bestuderen we de gidsen, bekijken de routes, passen soms wat aan en vinden het jammer dat we pas in september deze trip kunnen maken. De toelichting bij de diverse aandacht waardige punten nodigt je uit wat meer over de objecten te weten komen. De geschiedenis, het heden en de mogelijkheden ter plaatse nog meer kennis op te doen. In ieder geval mag een goeie pint Stella en misschien zelfs een Kriekske (met mate) niet ontbreken om de stemming enigszins te verhogen en bij te dragen aan een goede nachtrust.

- 6 juni 2022 - Sonja

Mijn reisvriendinnen waren heel enthousiast . Veel gezien, gemakkelijk te volgen en te lezen.

- 6 juni 2022 - Ageeth Schrijver

Ik doe de wandeling in stukjes. Het is veel voor 1 dag. Ik geniet enorm van prachtig Leuven en blij met de uitgeprinte wandeling.

- 5 juni 2022 - Peter van Dam

De wandelroute van 9 km door Leuven was heel fijn en handig om alles goed te kunnen zien

- 2 juni 2022 - Walter Haezebrouck

Overzichtelijk geheel met aanduiding van de interessante gebouwen - plaatsen om te bezoeken. Misschien de openingsuren en eventuele toegangsprijzen vermelden.

- 13 april 2022 - Harry Smeets

Dit mooie overzicht van de vele bezienswaardigheden in Leuven zijn voor ons een prima start bij de voorbereiding van ons a.s. Paasweekend aldaar.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?