FB

Reacties op 20 x bezienswaardigheden Krakau: Citytrip reistips + hidden spots"

- 4 februari 2020 - Katrien De Wulf

heel handige gids, gemakkelijke beschrijving leuke ideeën

- 21 januari 2020 - Lieve

Zg!

- 9 december 2019 - Irene Scherpereel

Zoals gewoonlijk, beste Geert, is dit zeer handig opgesteld : een beknopte beschrijving met links (hip!) en een foto van de items en vooral het stadsplannetje met de nummers erbij - wat wens je nog meer; je loopt niet verloren en je kan het nu opslaan - handig zeker omdat ik deze reis bij jou geboekt heb en me dus moet voorbereiden. Met dank voor het vele werk!

- 3 december 2019 - Marije Jansen

Bij het plannen van een groepsreis voor senioren heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de tips. Aan de hand daarvan is een reis gepland in mei 2020..

- 19 november 2019 - wally engels

Geweldige stad.Mooie gebouwen, lekker van eten en drinken.

- 15 oktober 2019 - Lisette van Driest

De hidden lagoon is sinds augustus voor 2 jaar gesloten vanwege een grote renovatie. Zie https://www.se.pl/krakow/zalew-zakrzowek-zostal-zamkniety-na-ponad-dwa-lata-aa-ph58-gQBC-Tq86.html

- 9 augustus 2019 - Johan de Beule

We hebben vandaag wandeling 1 afgewerkt, morgen wandeling 2. Met de citygids heeft men niet teveel papier mee en toch genoeg om een juist uitleg te hebben. Wel gemakkelijk om hem mee te nemen.

- 25 juli 2019 - Johan De Beule

Het zal ons een grote hulp zijn voor onze trip naar Krakau, had ik de brochure vroeger gekregen ik had zeker een dag langer in mijn hotel geboekt.

- 7 juli 2019 - Jan Slokkers

Ik ken Krakau (nog) niet; ga er pas in oktober naar toe, maar dit ondersteunend boekje geeft me al het gevoel tot de Krakau-adepten te behoren; complimenten

- 10 februari 2019 - Martine

Super mooie route en duidelijk beschreven, als we nog ergens naar toe gaan zal ik zeker nog gebruik maken van jullie reistips .vriendelijke grtjs.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?