Reacties op Kortrijk bezoeken? 17 top bezienswaardigheden voor je citytrip Kortrijk"

72 ervaringen

- 22 juni 2022 - Conny van den eynde

Het was leerrijk on super ontspannend leuke trip met de beentjes 😁👌🚴‍♀️👨‍👩‍👧

- 8 juni 2022 - conny van den eynde

Heel leuk ... heb het reeds gebruikt tijdens mijn werk in de toeristische dienst van Opwijk. Binnenkort ga ik met mijn gezin naar Kortrijk en we gaan zeker fietsen en gebruik maken van jullie mooie documentatie :-)

- 29 mei 2022 - de wever willy

Zaterdag 28 mei hebben we met ons bevriend koppel kortrijk bezocht. Fijne stadswandeling gehad bij mooi weer. Kortrijk is een zeer aangename stad geworden. Daarnaast de winkelstraten bezocht en de markt met het toevallige beach volleybal tornooi. Lekker gegeten in "de muze" en een verfrissend bezoek aan viva sara kaffee met zijn prachtig interieur. Een klein minpuntje vind ik de kortstondige parkeermogelijkheid in de binnenstad (max. 2u) Wie een langdurig bezoekje brengt aan de stad vindt de parking na lang rondrijden. Al bij al een fijne tijd gehad!

- 26 mei 2022 - Patrick-Katleen Melkenbeeck-Delens

Alles was ook in de stad goed meegegeven maar de reisgids was mooi meegenomen

- 6 mei 2022 - Daems M-J

Wij hebben genoten van ons verblijf in Kortrijk. Graag wel enkele adresjes waar je s'avonds gewoon iets kan gaan drinken,eetgelegenheden vind je genoeg.

- 5 mei 2022 - Marc D'haeseleer

De stad heeft heel wat te bieden en mengt op een elegante manier het verleden (begijnhof e.a) met het heden (nieuwe bruggen met bijhorende parken e.a.) en het winkelen (o.a. K Kortrijk) We waren aangenaam verrast. De voorgestelde wandeling neemt al deze aspecten op en is daardoor zeer de moeite waard.

- 22 april 2022 - De Wandel Roland

Het was jaren geleden dat wij Kortrijk bezocht hadden, we vielen van de ene verrassing in de andere. Aangename stad - toffe ervaring, voor herhaling vatbaar.

- 15 april 2022 - sophia van gheluwe

heel mooi uitgewerkte stadswandeling

- 14 maart 2022 - gerrit van hoey

Heelmooie route om een indruk te krijgen van Kortrijk

- 13 maart 2022 - Hilde

Een heel leuke wandeling om Kortrijk te ontdekken. Heel wat verborgen mooie plekjes met een boeiende toelichting in de gids. Een stad op mensenmaat die je vriendelijk ontvangt.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?