Waar overnachten in Turijn 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Turijn 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

8 november 2022 in Italië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Turijn heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Turijn.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Roma e Rocca Cavour

Verblijf in een van de oudste hotels in Turijn. Hotel Roma e Rocca Cavour wordt al sinds 1854 beheerd door dezelfde familie en biedt prachtige kamers met zicht op de weelderige tuinen of op de rustige binnenplaats. De kamers zijn voorzien van comfort en luxe en uitgerust met vintage meubilair. Je kan er elke dag genieten vaan een uitgebreid ontbijt op het terras. Meer info en boeken.

  1. Porta Palace Apartments

De moderne Porta Palace Apartments situeren zich op een centrale locatie in Turijn. Op wandelafstand bevindt zich de kathedraal van deze historische stad en je verblijft in kamers met een uniek design waar je ongetwijfeld een goede nachtrust zal beleven. 's Ochtends kan je zelf een ontbijtje in elkaar flansen in de ingerichte kitchenette. Meer info en boeken.

  1. Turin Palace Hotel

Het elegante Turin Palace Hotel is gevestigd in hartje Turijn en ligt op wandelafstand van een aantal metrostations. Zo kan je vanuit het hotel ook makkelijk de stad verkennen. Je verblijft in ruime kamers ingericht in pastelkleuren en voorzien van hardhouten vloeren. Smul iedere ochtend in het hotel van een smaakvol ontbijt. Meer info en boeken.

  1. NH Torino Santo Stefano

NH Torino Santo Stefano is een viersterrenhotel in de stadskern van Turijn op een steenworp van de kathedraal. Het hotel beschikt over ruime kamers en een dakterras met een panoramisch uitzicht op de stad. In het restaurant van het hotel kan je dagelijks smullen van internationale gerechten en specialiteiten vanuit de streek Piëmont. De accommodatie is gelegen in een hippe wijk met tal van gezellige restaurants en bars. Meer info en boeken.

  1. Opera35 Suite&Studio

Opera35 Hotel Suite&Studio ligt aan het stadsplein van Turijn en beschikt over een eigen overdekt terras met tuin. Na het verkennen van de stad kan je terecht in je gezellig ingerichte kamer. Sommige kamers beschikken ook over een eigen balkonnetje. 's Ochtends kan je dan genieten van een traditioneel uitgebreid ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Residenza Dell ‘Opera

Residenza Dell ‘Opera beschikt over zowel ruime elegante kamers als appartementen in de stadskern. Elke accommodatie is voorzien van een gezellige zithoek en een eigen badkamer met douche. Verder beschikken ze ook over een volledig ingerichte kitchenette met vaatwasser zodat je niet iedere keer de afwas moet doen na die vermoeiende daguitstap.

Op een steenworp van het hotel zijn topbezienswaardigheden als Piazza Castello, het Koninklijk Paleis en Madame Palace gelegen en je vindt er ook tal van restaurants, bars en winkels in de omgeving. Meer info en boeken.

  1. Duparc Contemporary Suites

Duparc Contemporary Suites is een gezellige accommodatie ingericht met levendige kunstwerken en Italiaans kunstenaars. De appartementen beschikken over alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf; elegant meubilair, een televisie, koelkast en oven.. Daarnaast heb je ook toegang tot een spa met een hot tub en de fitnessruimte. Je kunt tijdens je verblijf dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Hotel Urbani

Hotel Urbani is gebouwd in de 19e eeuw en de ideale uitvalbasis voor je bezoek aan Turijn. De kamers zijn ruim en modern ingericht en voorzien van allerlei moderne faciliteiten als een televisie, gratis wifi en een minibar. Het driesterrenhotel serveert dagelijks een divers en uitgebreid ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Murazzi House

Of verblijf in een appartement en kies zelf waar en wanneer je gaat en staat. De appartementen van Murazzi House bevinden zich in het historische centrum van de stad, in de buurt van Mole Antonelliana. De accommodatie is gevestigd in een 19e -eeuwse gebouw aan de oever van de rivier de Po en vlakbij het groene Parco del Valentino, waar je zowel kan sporten als met de kinderen kan spelen. Meer info en boeken.

  1. B&B Carlo Alberto

B&B Carlo Alberto ligt in hartje Turijn en heeft een panoramisch uitzicht op de stad. Na een heerlijke overnachting in een van de charmant ingerichte kamers geniet je van een heerlijk Italiaans ontbijt. Vanuit de accommodatie zijn er heel wat top attracties te voet bereikbaar. Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids door Piëmonte en Ligurië

We hebben een unieke rondreis uitgestippeld die je door Piëmonte en Ligurië. De twee regio's hebben elk hun eigen troeven die je in deze 14-daagse autoreis zal leren kennen. Download hier onze gratis reisgids Piëmonte - Ligurië, of koop de volledige reisgids Piëmonte en Ligurië hier online.

Ligurië & Piëmonte

Gratis reisgids Ligurië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?